Diskusie - 535. stránka fóra
Format usb
caute mam pruser s usb ckom, potrebujem z neho niake subory a ked ho idem nacitat vyhodi mi toto https://ctrlv. cz/shots/2018/02/11/Q6JD. png skusal som aj RECUVA a tiez hodilo rovnaku chybovu hlasku. Viem sa niakym... Otvor fórum »
11. 2. 2018 08:46
19
Ako ziskat svoju ex
ahojte som tak trocha zufali po 16rokoch mi piatelka povedala ze chce byt sama a ze potrebuje cas aby zistila ci mi veri a ci ma miluje este. mame spolu dve male deti 6 a3 roky a... Otvor fórum »
11. 2. 2018 08:16
15
Ako by mal vyzerať ideálny kamoš na trávenie voľného času? Akými ľuďmi sa obklopujete?
Akých ľudí si okolo seba vyberáte? S kým ste kamaráti? Čo máte najradšej a čo naopak nemusíte u ľudí okolo seba? Podľa čoho si vyberáte top kamarátov? Alebo také proste neriešite a kto vám príde do života toho beriete aj... Otvor fórum »
10. 2. 2018 21:46
15
Problém s Google
prosím o radu už dlhšiu dobu mám v mobile a tablete problém s pripojením na niektoré appky od Google resp. na appky, ktoré sú prepojené s Google účtom - napr. Obchod Play, tabuľky... Otvor fórum »
10. 2. 2018 20:53
22
Vstup do kláštora
Rozmýšľal už niekto nad tým, že by vstúpil do mníšskeho rádu, utiahol sa do kláštora a svoj život zasvätil službe Bohu a Ježišovi? Otvor fórum »
10. 2. 2018 20:14
58
Aké veci máte vždy pri sebe?
Keď idete von, tak na čo, samozrejme okrem toho, čo nosíte na sebe, nikdy nezabudnete? Taký ten obsah kapsy/kabelky/čohokoľvek. Nehľadajte za tým prosím hlbší zmysel, som chorá, tak mi napadajú takéto blbosti:) Ja... Otvor fórum »
10. 2. 2018 16:52
1
Externé doktorandské štúdium
Ahojte, je tu nejaký doktorand ktorý študuje externe? Chcela by som sa hlavne spýtať na nejaké dojmy, či sa to dá nejako zvládnuť popri práci? Otvor fórum »
10. 2. 2018 15:28
6
Humenné. Niekto von dnes večer?
Pravdepodobne sa budem večer nudiť ak niekto chce ísť von napíšte okolo 7 :) môžme ísť aj viacero ak sa nepoznáme Otvor fórum »
10. 2. 2018 14:40
5
Páči sa mi jeden chalan
Ahojte chcela som sa opýtať hrozne sa mi páči jeden chalan zo školy. Neviem posúdiť či aj ja jemu. Ale o to tu nejde proste si neviem pomôcť. Ako sa mám toho zbaviť? Alebo mám sa s... Otvor fórum »
10. 2. 2018 13:12
17
Anketa pre fajciarov marsky vs,,
10. 2. 2018 13:09
2
Ako zarobiť na Ebay?
Ako to vlastne funguje? Odkiaľ tí ľudia berú veci na predaj, tak aby na nich zarobili? Pretože ak to niekto ponúka lacnejšie ako oni, ako je možné, že od nich kupujú? Otvor fórum »
10. 2. 2018 02:26
8
Hľadám si kamošov
Čaute mam 15 rokov (btw v auguste 16) a hľadám si nejakých kamarátov/ky vo veku 15-19 rokov v Košiciach v oblasti sídliska KVP (stačí ak len v Košiciach). Veľmi mám rada fitness, aj keď som ešte trochu začiatočníčka.... Otvor fórum »
9. 2. 2018 23:24
26
Bc. práca medzi 2 katedrami
Ahojte je vôbec možné aby som písala Bc. prácu a ďalej pokračovala v štúdiu medzi dvoma katedrami? Totižto fakt si neviem vybrať a úplne najradšej by som dva odbory spojila a venovala sa tomu tak komplexne (organická chémia +... Otvor fórum »
9. 2. 2018 19:06
11
Máte žlté zuby? Stupnica od 0 do10 (0 biele - 10 žlté)
9. 2. 2018 18:29
6
Programovanie Swift na Windows PC
Ahojte, chcem sa naučiť programovať vo Swifte. Ale keďže je to jazyk od Applu, chcel by som vedieť, či je možné programovať appky v tomto jazyku aj na Windows PC ? Má tu niekto s tým... Otvor fórum »
9. 2. 2018 14:45
9
ČO JE KULTUROLÓGIA?
Ahojte, vie mi niekto opísať, čo sa presne študuje v rámci kulturológie? O čom to vlastne je? Lebo na internete je to veľmi všeobecne opísané. Otvor fórum »
9. 2. 2018 13:06- 1 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny