Diskusie - 534. stránka fóra
3
Aky je rozdiel medzi ekonomicko-financnou a manazerskou matematikou na matfyze BA?
Na internete podla mna nie je dost vela informacii ohladom tohto. Ake je uplatnenie studentov oboch odborov, alebo ak jedno z nich niekto z vas aj studuje, aka je vasa skusenost? Diky Otvor fórum »
12. 2. 2018 22:09
2
PRVY MINI FILM
Ahojte, neide o self promotion ale skor o ukázanie čo som sa snazil vytvorit a o vašu konštruktívnu kritiku na tento mini film. Jedina chyba ktorú som si všimol bola v prechodoch akože vizuálne. Tak ak sa... Otvor fórum »
12. 2. 2018 21:32
7
TUKE FEI - prijatie
Chcem ísť na TUKE FEI - informatika a mám 2 otázky: Robia sa tam prjímacie skúšky? na nete som to nevidel Podľa tej ich kalkulačky, ak nepokazím maturitu, tak by som mal mať 140 bodov.... Otvor fórum »
12. 2. 2018 21:29
3
Názor na školu
Ahojte všetci, rozbieham blog o stredných a vysokých školách. Prostredníctvom svojho blogu sprostredkovať študentom skutočné názory ľudí študujúcich na na konkrétnych školách. Aké máte teda názory na vaše školy? Čo prezentujú inak ako to v skutočnosti je? Otvor fórum »
12. 2. 2018 19:22
1
FHI MRIT alebo FMUK
Zdrávim neviem sa rozhodnut medzi týmito dvoma fakultami je tu niekto kto študoval jednu alebo druhú a vedel by mi povedať viac ? Ďalej na MRIT by ma zaujímalo ako je to s informatikou či je tam extra dôležita popripade... Otvor fórum »
12. 2. 2018 17:12
38
Ako rýchlo ochorieť ?
Potrebujem rýchlo ochorieť. Viem, že to tu už viackrát bolo, ale také veci ako: Daj si kriedu alebo si nahrej teplomer o radiátor tak to nie, ja potrebujem mať naozaj teplotu aby mi rodičia uverili. ... Otvor fórum »
12. 2. 2018 16:58
7
Autoškola teória
Serus. Chcem sa opýtať ako je to s teóriou lebo chcem sa prihlásiť. Študujem SŠ a popritom 3-krát do týždňa robím do večera. Ako by to bolo s teóriou ? Vyhovejú mi alebo sa musím prispôsobiť. ... Otvor fórum »
12. 2. 2018 16:56
6
Xerokopia
Ludia potrebujem vediet co je to xerokopia. Dekanka chce odovzdat text a je napísané že len v xerokopii. nemam sajnu čo to je ujo google mi nič bližšie k tomu nechcel povedať. Ďakujkooo Otvor fórum »
12. 2. 2018 15:08
6
Reklama
Ahojte, neviem ci vsetci pozerate Tv asi nie vsetci, ale ti co ste zachytili reklamu na seat arona.. mozte mi niekto prosim vysvetlit tu reklamu?? Mne pride tak strasne stupidna ale mam pocit, ze mozno... Otvor fórum »
12. 2. 2018 14:27
2
Anketa
Ahojte ja by som vás chcela veľmi poprosiť aby ste sa pozreli na tento dotazník https://docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSe8dO0_Ia6ThMvnlsj8v-juc5QAjHfN-4q47Uu_SSTxlxyTVw/viewform je to pre jednu moju kamaratku (Priblblé komentáre si nechajte) Otvor fórum »
11. 2. 2018 21:19
2
Kožný lekár
Dobrý den,, prosím vás neviete o nejakom dobrom koznom doktorovi v Bratislave? Dakujem Otvor fórum »
11. 2. 2018 17:03
3
Vysoká škola
Kto študuje na TUKE stavebnej fakulte, viem že matika je tam pre prváka sito. Chcela by som vedieť či by som to zvládla , na gymku mám 2- 3. Otvor fórum »
11. 2. 2018 16:48
9
Nemecký jazyk - filmy/seriály
Ahojte. Neviete mi poradiť, kde by som vedel pozerať online filmy/seriály s nemeckým dabingom, alebo odkiaľ by som ich vedel sťahovať? Otvor fórum »
11. 2. 2018 14:19
17
Do akých kryptomien investovať? TERAZ!
Hojte. V prvom rade chcem poprosiť všetkých, čo máte prehrané nenávistné myšlienky ohľadom kryptomien, nekomentujte, ďakujem. :) ... Ostatným, ktorí sa venujete kryptomenám a zaujímate sa o ne, čo myslíte, do... Otvor fórum »
11. 2. 2018 12:13
8
Vysoké školy
Študujete niekto prekladateľstvo? Aké má plusy a mínusy? Je dobré uplatnenie? Je to tažké štúdium? Nie je to po čase nuda? Rozhodujem sa medzi psychológiou, prekladateľstvom (ktoré vyhráva lebo mám talent na na jazyky) a medicínu (to je... Otvor fórum »
11. 2. 2018 10:28- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny