Diskusie - 533. stránka fóra
16
Internet banking (TB)
Zdravím. Potrebujem uskutočniť platbu cez Internet banking, no po zaplatení sa mi v ňom zafixuje informácia o paltbe, ktorú za pána neviem vymazať. A keď že je to také väčšio- menšie tajomstvo, tak by som... Otvor fórum »
15. 2. 2018 21:20
8
Kaufland trainee
Ahojte ! Rád by som poprosil o rady ak niekto máte skúsenosti s trainee programom pre spoločnosť Kaufland SR. Cez prvé testy som prešiel a zajtra ma majú údajne kontaktovať hovorom, ktorý bude cca 30 min, ... Otvor fórum »
15. 2. 2018 17:19
4
škola pomoc báseň
čaute som siedmak a mam sa naučiť básen na šalianského maťka a otrebujem pomoc minimálne 8 veršov a niečo kratšie dik a knižnicu nemam k dispozícii lebo som chorí Otvor fórum »
15. 2. 2018 16:51
4
Boxerske vreco
Zdravim potrebujem poradiť, najlepšie od znalcov, kludne aj beznych športovcov pri výbere boxerskeho vreca pre 15 rocne dievča ktorá šporuje, cvičí ale boxovala by iba rekreačne, ake vreco by bolo vhodne, značka, vhodna vaha... Otvor fórum »
15. 2. 2018 14:02
10
Epilepsia
ahojte :) píšem akurát bakalárku o epilepsii u adolescentov, tak ak by si našiel niekto čas, prosím vyplňte mi dotazník, veľmi by ste mi pomohli :) ďakujeem, dotazník nájdete tu: https://www. survio. com/survey/d/F1A9A7W8K7X0W4G7W Otvor fórum »
15. 2. 2018 13:22
6
Futbal
Chcel by som začať hrávať futbal v klube. Lenže mám 17 rokov a som vo futbale krivy. Nebudú sa mi v klube smiať ? Alebo? Neni už dosť neskoro ? Diki caute Otvor fórum »
14. 2. 2018 21:52
2
Letáky
Vy čo rozdávate letáky. Je rozdávanie letákov od nejakého veku alebo príjmu hocikoho? Otvor fórum »
14. 2. 2018 20:12
7
Svätojakubská púť do Santiago de Compostela
Ahojte! Pred nejakým časom som sa zúčastnila púte Compostely a rozhodla som sa napísať bak. prácu zameranú na motiváciu pútnikov. Hľadám tu podobných ľudí ako ja, ktorí tiež putovali a sú ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti,... Otvor fórum »
14. 2. 2018 19:45
8
Najlacnejší taxík v BA ?
Vedeli by ste mi poradiť, ktorá taxislužba je v Bratislave najlacnejšia ? Na zajtra by som potreboval odvoz z autobusovej stanice až do Devínskej Novej Vsi. Nejaký rýchli taxík a lacný ? Max do 10e :D Otvor fórum »
14. 2. 2018 15:53
8
Chalani prosím!
Chalani ktorý máte 15 16 17 rokov napíšte mi som aj na chlapcov kto by mal záujem popísať prosím ozvite sa mi. Otvor fórum »
14. 2. 2018 15:41
3
Ekonomicka a finacna matematika
Caute, o rok maturujem a zaujimalo by ma, z ktorych predmetov by som mal maturovat aby mi to co najviac pomohlo k zvladnutiu prijmaciek a studia na EFM na matfyze v BA. S matikou som si isty,... Otvor fórum »
14. 2. 2018 14:29
2
Ucebnica uctovnictva pre 3. rocnik
Ahojte, vedel by mi niekto prefotit nejake strany zo stredoskolskej ucebnice uctovnictva pre 3. rocnik? Otvor fórum »
14. 2. 2018 13:09
10
Výhodné investovanie a zhodnotenie
pred pol rokom som narazil na jeden zaujimavý projekt spoločnosť ktorá vyvýja revolučný spôsob dopravného systému, naozaj velmy zaujimavé už som si u nich zakúpil aj akcie určite odporúčam aj vám viac info: https://sw. skyway-capital. com/?partner_id=248010 Otvor fórum »
13. 2. 2018 13:31
15
Akým smerom sa ubrať
Ste mladý človek, baví Vás niečo, čo viete, že nemôžte ešte naplno robiť, chcete zmenu, inú prácu, ale na takú, aká by Vás bavila potrebujete vzdelanie. Na VŠ sa nehrniete, lebo... Otvor fórum »
13. 2. 2018 12:33
23
V akom predstihu sa objednávate kaderníčke?
Keď som sa konečne rozhodla, že sa dám ostrihať, tak kaderníčka nemá čas :D a ja nemám nervy hľadať novú s dobrými recenziami, tak tu spamujem s fórom :D Otvor fórum »
13. 2. 2018 02:09
17
Prázdny vzťah
Ahoj, mám v sebe 6 pív. Dávnejšie som sa tu pýtal, či mám mať vzťah, keď nie som na vzťahy, ale to je jedno... teraz pravdepodobne som na vzťahy, konkrétne na jeden, ...... Otvor fórum »
13. 2. 2018 01:20- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny