Diskusie - 532. stránka fóra
14
Bilingválne gymnázium
Máte niekto skúsenosť s bilingválnym gymnáziom? Čo by ste vyzdvihli a čo naopak nie? Budem vďačná za akékoľvek reakcie :) Otvor fórum »
17. 2. 2018 14:40
5
Prihláška na VŠ z inej VŠ
zdravím, nájde sa tu niekto, kto má skúsenosť s podávaním prihlášky na VŠ a študuje/študoval pritom na inej VŠ? Otvor fórum »
17. 2. 2018 13:28
2
Učiteľstvo
Kde je kvalitná VŠ v tomto odbore, ak nerátam Bratislavu? (keďže je ich všade nespočetne veľa?) +Ak je tu niekto, kto chodí na učiteľstvo do Žiliny, prosím TS, chcela by som sa opýtať len zopár vecí... Otvor fórum »
17. 2. 2018 12:55
3
Zanechanie štúdia SJF TUKE
Nazdar, začiatkom decembra som sa rozhodol, že nechcem dalej pokračovať v tomto smere. Prestal som chodiť do školy s tým, že ma vyhodia po skúškovom. Nechcem som odísť sám kvôli nástupu na UP. čo... Otvor fórum »
17. 2. 2018 12:33
36
V ktorom meste, v ktorom ste žili sa vám najviac páčilo?
Z hľadiska kultúrneho, sociálneho vyžitia. Otvor fórum »
17. 2. 2018 12:02
7
Posilňovanie
Som chalan 17 rokov. Mám nejaké tuku navyse. Mám 184cm a 80kg. Mám na bruchu trošku pneumatiku. Chcem začať posilovat. Mám najprv schudnúť a potom posilovat alebo môžem posilovat a zároveň schudnem ? Chcem mať... Otvor fórum »
17. 2. 2018 01:14
3
Zasielanie balíkov do zahraničia
Hola. Chcem sa opýtať, ake máte najlepšie skúsenosti s kurýrama pri zasielaní vecí zo SR do zahraničia? Aktuálne potrebujem poslať niekoľko balíkov do Grécka a neviem, či využiť poštu, ktorá sa mi nezdá príliš spoľahlivá alebo... Otvor fórum »
17. 2. 2018 00:00
6
Nejaký scifi film alebo seriál
Cyberpunkový odohrávajúci sa v budúcnosti. Niečo o kiborgoch, korporáciách, umelej inteligencii, genetickom inžinierstve, alebo bio / nano - technológiách Otvor fórum »
16. 2. 2018 22:04
18
Vozne v MHD a vlakoch vyhradené len pre ženy
16. 2. 2018 20:40
6
Predmety
Ahojte, prepásla som dátum na odhlásenie sa s predmetu, ktorý sa mi kryje s povinnými predmetmi. Viete mi poradiť či sa to dá ešte nejako vyriešiť. Otvor fórum »
16. 2. 2018 20:22
7
Holenie podpazušia,,hmmm
Hojky :) Ja som ešte minulý rok hľadala info ale ani tak nie je jednoznačne dané čo je najlepšie... čím sa hlavne cez leto oplatí holiť podpazušie? No a ešte niečo ... keď už s tým raz začnete nemôžete... Otvor fórum »
16. 2. 2018 19:55
10
Ako sa máte ľudia ?
Ahojte ľudia, ja len že mi prišlo trocha osamelo. Ja len tak že ako sa máte ako si žijete, či ste štastní a robíte to čo máte a radi a máte okolo seba ľudí... Otvor fórum »
16. 2. 2018 19:45
18
Hľadám knihy
Hľadám knihy so spoločenskou a vzťahovou tématikou, zo súčasného prostredia. ALE bez preafektovaných vzťahov, príliš umelo vykreslovaných citov a zbytočnej dramatizácie deja. Nejaké tipy? Otvor fórum »
16. 2. 2018 16:17
94
Homosexualne pary
aky mate nazor na homosexualne pary ktore si chcu adoptovat dieta a starat sa on ? poburuje vas to alebo vas to nejak netrapi? Otvor fórum »
16. 2. 2018 14:45
22
Prírodovedecká fakulta - Muni alebo Karlova uni?
Ahojte, chcem ísť študovať chémiu. Moja pôvodná predstava bola taká, že Bc. si spravím v Brne a potom pôjdem do Prahy. Moja otázka znie - oplatí si ísť už od bakalára do Prahy? Otvor fórum »
16. 2. 2018 14:38
20
Aký televízor do spláne? (do 1200 EURO)
Poziadavky: - Rozlisenie 4K - Technologia OLED, QLED atd (proste aby svietil kazdy pixel) - Chroma subsampling 4:4:4 - aby som si k tomu mohol pripojit aj PC a obraz sa nerozmrdal - Uhlopriecka aspon... Otvor fórum »
16. 2. 2018 11:43
11
Vysoká škola ukončenie
Ahojte, potreboval by som poradiť ako to funguje , som na Unize a chcem si podať prihlášku na novú fakultu. Musím ukončiť štúdium sám alebo môžem byť evidovaný ako študent do 31. 8. na súčasnej fakulte... Otvor fórum »
16. 2. 2018 11:39
10
Kratka vibracia nad uchom
Dobrý deň mam problem. Pár krát do dňa sa mi stane to že nad pravím uchom mi zavibruje niaky nerv alebo neviem čo. Trvá to pár sekund potom to prestane. Stáva sa mi to cca 5-krát do dňa. Neviete... Otvor fórum »
15. 2. 2018 22:08- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny