Diskusie - 530. stránka fóra
7
14
Nepravy vs losos
- viac lubim nepraveho lososa
- viac lubim praveho udeneho lososa
- viac lubim peceneho / prazeneho praveho lososa
Ďalšie možnosti »
20. 2. 2018 22:17- viac lubim praveho udeneho lososa
- viac lubim peceneho / prazeneho praveho lososa
Ďalšie možnosti »
6
Potrebujeme vašu pomoc
Ahojte. Rozbiehame jeden nový projekt a potrebujeme vašu pomoc. Máme v pláne spraviť servery, ktoré si ľuďia môžu prenajať a ukladať si tam súbory, alebo si tam rozbehnúť servery. Bohužiaľ je tu problém, dúfam... Otvor fórum »
20. 2. 2018 20:15
17
Game of bridz
Kedže sa tvárim, že som altruista a latentný homosexuál napadla mi taká hra, že každý napíše o niekom nejakú pozitívnu vec a potom označí ďalšieho. Otvor fórum »
20. 2. 2018 19:46
19
Dvojka zo spravania na konci 8. rocnika
Ahojte chcel by som vediet ci ma zoberu na strednu skolu ak mam na konci roka v 8. rocniku dvojku zo spravania ? Otvor fórum »
20. 2. 2018 19:37
12
Hračky pre dospelých :-P
Milí ľudkovia, o necelé dva týždne spustíme e-shop s bohatou ponukou produktov. https://m. facebook. com/intims. sk/?tsid=0. 03831094577594718& source=result Otvor fórum »
20. 2. 2018 18:21
10
POMOC :D
Ahojte... Neviete mi dať nejaké rady ako si privyrobiť okolo 100e. :D :D :D :D :D Otvor fórum »
20. 2. 2018 17:57
49
Zeny su zlo
Preco maju zeny teoriu ze kazdy im bude zo zadku lizat pritom sa k chalanom spravaju zle. Nespolupracuju trepu sracky na ktore im chlap nemoze nic povedat lebo sa s nim inak nebudu bavit . Ked... Otvor fórum »
20. 2. 2018 17:31
11
Neuznana reklamacia ASUS
Po roku pouzivania mi odisiel notebook ASUS. Nejde zapnut a ani nesignalizuje nabijanie. Dal som ho reklamovat a reklamaciu zaietli na zaklade odborneho posudenia + fotky. Ze vraj bol notebook otvárany a za opravu chcu 600eur. ... Otvor fórum »
20. 2. 2018 12:32
6
3
Opravná maturitná skúška
Zdravím. Má niekto skúsenosti s opakovanými maturitami. Je možné, keď je druhá opravná MS vykonaná neuspešne z jedného predmetu maturovať len z toho jedného predmetu, respektíve opakovať MS na inej škole len z toho konkrétneho predmetu?... Otvor fórum »
20. 2. 2018 10:36
7
Čo je to zač?
Čaute, neviem si spomenúť na názov hororu, v ktorom je na začiatku kamera na pár v posteli, niečo zabuchoce v inej časti bytu, on to ide zkontrolovať, no ako oná stále leží v posteli, ... Otvor fórum »
20. 2. 2018 00:24
5
Výber strednej školy
Ahojte všetci, žijem v Nitrianskom kraji a chcel by som sa vás spýtať na váš názor a osobnú skúsenosť poprípade skúsenosť vašich známych. Chcel by som ísť na STU v Bratislave a chcel by som sa spýtať či... Otvor fórum »
19. 2. 2018 22:08
14
Šikanovanie zo strany učiteľa
Ahoj mám taký problém. Niesom vôbec vulgarna, nerobím nič zle v škole som trochu svojská ale nikdy som nikomu nič zle neurobila... Učiteľky si na mňa zasadli. Zneuzivaju svoje postavenie. Na svoju stranu si pritiahli aj mojich rodičov... Otvor fórum »
19. 2. 2018 21:19
14
Ružová alebo modrá ? poradte
Ludia som celkom zúfalá :Dale vážne donedávna som mala krásne rúžove vlasy no už som v tom stadiu že sa mi skoro všetko vymylo a tak sa idem znova farbit lenže si neviem vybrat medzi ružovou a modrou :Duž aj... Otvor fórum »
19. 2. 2018 19:47
11
Zoznámenie potkanov
Je vhodné k polročnému samčekovi potkana zaobstarať malého kamoša? budu sa znášať? môj potkan je maximalne prítulný a hravý, ani raz ma nekusol, žiadne prejavy agresivity... je možné, že sa to zmení keď k nemu dám... Otvor fórum »
19. 2. 2018 12:21
24
Akou zbraňou by si chcel/a byť zabitý/á?(trochu z detektívky)
19. 2. 2018 11:43
5
Predmety ekonómia a právo EU BA - Praf Uk
Čaute :D, vie dakto presne, že jaké sú presne predmety v tejto odborovej kombinácii, lebo sa neviem rozhodnúť medzi právom a ekonónomiou a právom, diky za odpovede. Otvor fórum »
19. 2. 2018 11:42- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny