Diskusie - 529. stránka fóra
36
S priateľom nikam nechodime
Ja 20 on 25 sme spolu 4 mes. hovorí mi ako ma ľúbi vlastne všetko klape až na to že nikam nechodíme sme iba uňho boli sme sa prejsť 2x za celý vzťah on má stále nejaké výhovorky. ... Otvor fórum »
22. 2. 2018 22:42
19
Potrebujem rýchlu pomoc !!!
Ak chcem študovať kulturológiu a históriu ako sa to dá? Ak sú oba jednoodborové?! :D A sú to 2 katedry, dá sa naraz študovať na dvoch katedrách ? :) Otvor fórum »
22. 2. 2018 22:10
9
Na akú strednú? Info v komentári
22. 2. 2018 21:04
8
FIF UK - prihláška :)
Ahojte, mám takú otázku. Chcem si poslať prihlášku na FIF UK, odbor kulturológia a medziodborové štúdium dejiny umenia-história. Môžem poslať oba prihlášky na tú istú fakultu naraz? Alebo nie? Otvor fórum »
22. 2. 2018 19:03
4
FIIT z gympla
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s touto problematikou? Znalosti z informatiky mám nulové ale Matika mi nerobí problém a keďže som teraz tretiačka do maturít by som sa základy snad stihla doučiť otázka je či to stačí... vedel by... Otvor fórum »
22. 2. 2018 18:49
8
Spolužiačka anorektička
Ahojte ,, moja spolužiačka je pravdepodobne anorektička. Na desiatu zje 1 keks a z obedu max polovicu. Ako sa s ňou mám rozprávať, ak chcem, aby zmenila svoj názor na seba? Má 15r a len 40kg... Otvor fórum »
22. 2. 2018 18:02
4
Fotenie párov
Ahojte. V rámci rozšírenia portfólia ponúkam ZADARMO fotenie portrétov, párov, tehotenské fotografie, rande fotografie a podobne.... Kedykoľvek ma kontaktujte, Košice a okolie. info@fotovelo. sk Pekný deň... Otvor fórum »
22. 2. 2018 15:56
1
Cigaretové dutinky pukacie mentolové
čaute ludia , neviete kde by som ich na slovensku zohnal? napr. značka Fresh Bomb, Korona? rád by som si ich objednal dakujem! Otvor fórum »
22. 2. 2018 15:15
52
ŤAHANIE ZA NOS???
PREDSTAVTE SI, ZE DIEVCA SPOZNA CHALANA. ON JE DO NEJ ZABUCHNUTY OD PRVEHO POHLADU. JE JEJ JASNE, ZE PO NEJ BEZHLAVO IDE, ALE (ASI PRAVE PRETO) SA ON JEJ NEPACI. NAPRIEK TOMU,... Otvor fórum »
22. 2. 2018 12:58
4
Prúser
Pred cca týždňom som stratil občiansky ale myslel som si že sa nájde tak som to nenahlasoval... A teraz ma kontaktovala polícia že sa ho snažil niekto zneužiť. Viem nejako zistiť či nebol zneužitý aj predtým? Otvor fórum »
22. 2. 2018 09:49
4
Maturitné zadania
Nemá niekto vypracované presné maturitné zadania z dejepisu? Nemyslím len témy, ale presné zadania, Je mi jasné, že každá škola má iné, ale chcela by som aspoň približne nejaké mať. Veľmi by mi to pomohlo... Otvor fórum »
21. 2. 2018 21:37
49
Šikana na škole
Chcela by som sa opýtať aký máte názor na šikanovanie? Nemám namysli fyzické ale psychické. Na škole kde som chodila ma pravidelne a neustále urážali a ponižovali len kôli tomu že som nosila okuliare a mám ryšavé vlasy. ... Otvor fórum »
21. 2. 2018 18:58
33
Aku droga vas najviac ocarila a preco
Moje oblubene su extaza a to koli radosti s pohybu , a lsd pre otvorenie obzorov Otvor fórum »
21. 2. 2018 18:48
15
Ústna maturita z AJ
BIRDZ, napíšte, aké máte skúsenosti a zážitky z ústnej maturity z angličtiny. Aké ste mali témy, či vám pomáhali v komisii a ste ju spravili na prvýkrát alebo ste robili opravnú skúšku? :D Otvor fórum »
21. 2. 2018 13:51
44
Zakazuje, nedôveruje,,. Môžem za to iba ja?
Ja mám 21 r. a pracujem, priateľ má 19 r. a je na SŠ. Sme spolu 2 roky a z toho asi 1, 5 roka žijem s ním u jeho rodičov. Vždy som sa mu... Otvor fórum »
21. 2. 2018 13:29
27
Legalne drogy
Skusal si uz nejake drogy ktore su u nas legalne v predaji? Co to bolo a aky si mal potom stav? Otvor fórum »
21. 2. 2018 10:23- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny