Diskusie - 528. stránka fóra
4
Výber správnych topánok
Ahoj mam problém najsť dobré pánske tenisky moje kritériá sú aby boli stredné hrubé čiže aby sa dali nosiť aj cez jar jeseň a zimu Otvor fórum »
24. 2. 2018 19:37
26
Tvôj nákupný zoznam
Ake veci su pravidelne na vasich nakupnych zoznamoch, ako casto (do mesiaca, do tyzdna, do dna :') ) robite nakup potravin? :D Otvor fórum »
24. 2. 2018 16:37
4
30ms ping no ked pri hrach 300+ ?
Ahojte. Zvycajne mam ping cca 30ms. Co ja na online hry postacujuce priam super. No ked zapnem nejaku hru tak ping s ich servrami je zrazu od 250-500. Pocituje to pri hrac ako LoL a CSGO... Otvor fórum »
24. 2. 2018 14:40
7
Ruský jazyk
Ahojte, viete po rusky? Popísali by ste ako ste sa ju začali učiť a ako dlho vám trvalo sa ju naučiť tak, aby ste sa dohovorili s rusom aj keď nie plynule, ale rozumeli ste mu. ... Otvor fórum »
24. 2. 2018 13:23
1
SPU FEM
Je tu niekto kto tam študuje? Potrebujem poradit... Dakujem... :) Otvor fórum »
24. 2. 2018 12:55
5
Vysoká škola EUBA
Ahojte prosim vedel by mi ktosi poradiť ohľadom štúdia na EUBA?Vyberám si medzi medzinárodným podnikaním alebo podnikaním v cestovnom ruchu na obchodnej fakulte. Čo je lepšie a čo ma väčšie využitie? A ešte že či sú ľahšie ich prijímačky alebo... Otvor fórum »
24. 2. 2018 10:31
13
Hypo ???
Zdravím, máte niekto skusenosti s hypotekou alebo niečim takým ??? Dajme tomu že by som si chcel požičat 30 000 a do 30rokov splatit... malo by to byt 100€ mesačne... ale čital som niečo že ludia su... Otvor fórum »
24. 2. 2018 01:44
27
Ženy, stalo sa vám niekedy, že ste s vašim partnerom (bývalým/súčasným) museli riešiť jeho dlhodobý nezáujem o sex?
- áno, ale rozhovorom sme to vyriešili
- áno, bol to dôvod na rozchod/jeden z dôvodov
- záujem o sex je/bol aj u mňa na rovnakej úrovni, preto to nebol problém
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2018 01:20- áno, bol to dôvod na rozchod/jeden z dôvodov
- záujem o sex je/bol aj u mňa na rovnakej úrovni, preto to nebol problém
Ďalšie možnosti »
1
Folding Origami Structures
Zdravím, Je tu nejaký architekt ktorý by mi vedel poradit fajn zdroje na origami struktury ? Nemyslim tym labute ani waterbomb ale realne komplexne struktury vyuzitelne v architekture ... Otvor fórum »
23. 2. 2018 22:23
11
Horory
Zdravím, smiem sa spýtať aké sú vaše najobľúbenejšie filmy z tohto žánru? Myslím tie, ktoré vás stále neomrzia, prekvapili vás alebo sa na ne môžete pozerať kľudne aj denne. (Poprípade ak máme nejaké spoločné, môžeme... Otvor fórum »
23. 2. 2018 21:52
4
Meditačné songy
Hladám niečo takéto podobné ak poznáte. https://www. youtube. com/watch?v=MXY75azeRk8 Otvor fórum »
23. 2. 2018 20:35
7
Účes
Čo hovoríte na červeno čierno modrú farbu vlasov ? :D Tretina červená zvyšok čierny s modrým melírom ? :) Ide jar, treba trocha farby : D Otvor fórum »
23. 2. 2018 19:57
3
Stokný tenis :3
Zdravím, milujem stolný tenis, a hladam osobu ktorá tiež... ak by sa niekto takyto našiel napíšte... môžme sa podeliť o zážitky, skusenosti... :) a ak tak rád cestujem, tak cez vikend by som... Otvor fórum »
23. 2. 2018 19:57
18
Zivot osamote
Mali ste niekedy obdobie v živote, kedy ste boliúplne sami?, myslím nie len bez partnera, ale aj bez priatelov. Teda že ste okrem rodiny nemali nikoho s kým by ste sa porozprávali, vybehli von. ... Otvor fórum »
23. 2. 2018 18:48
6
SÚÚÚÚÚŔNNEEEEE!!!!!!!
Ahojte, posielam prihlášku na FIF UK, štúdijný program dejiny umenia-hitória a história. Vyplnala som e-prihlasku a neuviedla som známky ani predmety zo strednej školy, ani predmety z ktorých idem maturovať. Sú potrebné? Treba to dať... Otvor fórum »
23. 2. 2018 17:27
7
Pôžička pre študentov
Dobrý deň, chcem sa spýtať či existuje niaka pôžička pre študentov aj strednej školy (19r. ).. Potrebujem 500€ veľmi súrne ale momentálne toľko nemám preto sa to snažím riešiť takto a chcem sa poradiť lebo neviem nič rozumne nájsť... Otvor fórum »
23. 2. 2018 15:30
9
Samotár
Zdravím chcem sa opýtať, dokáže samotar žit s minimalnou mzdou ? Pýtam sa pretože ma to zaujíma, ďakujem :) Otvor fórum »
23. 2. 2018 12:49- 1 Co Vam vadi na AI?
- 2 Rodinni pribuzni ktorych ste nikdy nevideli.
- 3 Koľko kníh ste prečítali za minulý rok?