Diskusie - 527. stránka fóra
19
Plat vyšetrovateľov?
Neviete niekto kolko zaraba vyšetrovatel? resp. nastupný plat? Alebo je tu niekto kto ma známeho vyšetrovatela? nech sa ozve Otvor fórum »
25. 2. 2018 21:26
31
Šanca na otehotnenie
ahojte, aká je šanca, že by som bola tehotná, keď priateľ nestihol vytiahnuť, strekol do mna tak len trošku, bola som na ňom hore. Hneď som potom zliezla dole Otvor fórum »
25. 2. 2018 20:10
8
Hotel v Paríži
Čítal niekto knihu Hotel v Paríži? Je podľa vás lepšie ako 50 dotieňov ? Jedná sa mi čistoo názor. Ja som čítala a podľa mňa je 50odtieňov dosť nečitateľná kniha naopak Hotel v Paríži dokáže uviesť čitateľa do deja.... Otvor fórum »
25. 2. 2018 19:15
3
Má niekto skúsenosti ?
chcem si objednať šaty z manzary https://www. manzara. sk/... vyhliadla som si tam šaty len tie fotky na celej stranke vyzeraju podobne ako na ali a pod. stránkach ale nevyzerá to moc dôveryhodne. tak ak niake žienky čo... Otvor fórum »
25. 2. 2018 17:01
11
Neviem si najsť priatela na jebačku mám 16 rokov
Poraďte mi kde najsť priatela na jebačku lebo už dlho som nikoho nenašiel :/ Otvor fórum »
25. 2. 2018 16:36
20
Platenie za obed
S kamarátom sme sa po dlhšej dobe stretli a keďže sme boli obaja hladní, šli sme sa na obed. Každý si to platil sám. Iný kamarát sa ma pýtal, prečo mi ten chalan obed nezaplatil a... Otvor fórum »
25. 2. 2018 14:32
13
Uzitocna mobilna appka?
Odporucte nejake pre vas uzitocne alebo zaujimave applikacie ktore su menej zname a popularne ale oplati sa ich stiahnut Napr na studium, cvicenie , relax ... proste daco take z coho mate nejaky osoh Otvor fórum »
25. 2. 2018 10:57
24
Viete si predstaviť vzťah
s niekým, kto už bol vo vzťahu s vašim blízkym? Napríklad s frajerom vašej sestry, so ženou vášho otca. Pričom vy nie ste v príbuznosti ale aj tak? dokázali by ste to alebo by ste sa cítili... Otvor fórum »
25. 2. 2018 10:03
3
Kukucinova Kosice
Ahojte, je tu niekto, kto chodi/ chodil na pomaturitne studium na Kukucinke? Otvor fórum »
25. 2. 2018 09:47
13
Viedeň vs. Budapešť Ktoré mesto máte radšej? A prečo?
25. 2. 2018 09:36
3
Deutschland über alles
Takze Nemci uz nie su neprekonatlni len vo futbale ale zacinaju dominovat uz aj v hokeji. Na to ze v nemecku ani poriadne nevedia co je to hokej je 2 miesto velmi pekny vysledok. Jednoducho coho sa nemci... Otvor fórum »
25. 2. 2018 09:31
31
Drobnosť, ktorú by si na sebe chcel zmeniť
Máte nejakú drobnosť, ktorú by ste na sebe chceli zmeniť? Vadu alebo zlozvyk, ktorý nie je veľmi významný, ale aj tak vám prekáža? Čo vám bráni v tom, aby ste dosiahli zmenu? Otvor fórum »
24. 2. 2018 20:44
4
Hlada sa kratova hra
Ide o hru z mojho detstva. 90 roky. Bola v slovencine alebo cestine. Pravdepodobne CCG ale nie som uplne isty. Bola to nieco ako postapokalipticka hra, nieco v style warhammer. Viem ze karty maly... Otvor fórum »
24. 2. 2018 20:06Agentúry/výmenný pobyt
Nemáte niekto skúsenosti so strednou školou v zahraničí? Ja chcem ísť do USA, ale neviem s akou agentúrou, celkom mi vyhovuje interstudy, ale má málo recenzií. Neviete poradiť nejakú lacnú a dobrú agentúru ? Otvor fórum »
24. 2. 2018 19:57
4
Výber správnych topánok
Ahoj mam problém najsť dobré pánske tenisky moje kritériá sú aby boli stredné hrubé čiže aby sa dali nosiť aj cez jar jeseň a zimu Otvor fórum »
24. 2. 2018 19:37
26
Tvôj nákupný zoznam
Ake veci su pravidelne na vasich nakupnych zoznamoch, ako casto (do mesiaca, do tyzdna, do dna :') ) robite nakup potravin? :D Otvor fórum »
24. 2. 2018 16:37
4
30ms ping no ked pri hrach 300+ ?
Ahojte. Zvycajne mam ping cca 30ms. Co ja na online hry postacujuce priam super. No ked zapnem nejaku hru tak ping s ich servrami je zrazu od 250-500. Pocituje to pri hrac ako LoL a CSGO... Otvor fórum »
24. 2. 2018 14:40- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny