Diskusie - 526. stránka fóra
55
Najneobľúbenejšie jedlo
Máte nejaké jedlo, ktorému ste nikdy nedokázali prísť na chuť? Ja napríklad od škôlky nemám v láske granadír, nech je akokoľvek skvelo pripravený. Otvor fórum »
27. 2. 2018 19:26
14
Copywriting
Ahojte, koľko by ste si vypýtali za 1NS keby ste začiatočník :) Nechcem povedať veľa ani málo ale netuším ako sa ceny pohybujú :) Otvor fórum »
27. 2. 2018 17:46
29
Si zo Za ?
Čaute, hlásim sa po dlhšej dobe a zaujimalo by ma koľko ľudí sa tu najde, ktorí sú zo Za poprípade tu študujú. Výsledky budú použité na vedecké účely :DD Otvor fórum »
27. 2. 2018 11:46
5
Vysoká škola a ja
Ahojte, chcem sa spýtať či sa dá študovať na dvoch VŠ naraz. Myslím to tak, že by som dennou formou študovala na UK a externou formou napr. v Nitre. Ďakujem za rady. Otvor fórum »
27. 2. 2018 10:47Stredná škola
Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio. com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O Otvor fórum »
27. 2. 2018 08:35
41
Partner/priatel - birdz
- našiel som si tu partnera
- našiel som si tu priatela/kamaráta
- nechodím sem kvôli konkrétnym ľudom, iba zo zvedavosti
Hlasuj »
26. 2. 2018 20:40- našiel som si tu priatela/kamaráta
- nechodím sem kvôli konkrétnym ľudom, iba zo zvedavosti
Hlasuj »
31
Priťahujú ma vysoké ženy, tie ma však nechcú.
Nechcem sa nijako dotknúť tých nízkych, ale vkus si nevyberiem. Mám síce 178 cm a tých nižších je oveľa viac, jednoducho nemajú u mňa šancu. Okrem toho mám rád čiernovlasky. Ale ja si chcem ísť... Otvor fórum »
26. 2. 2018 19:53
26
"všeobecný prehľad"
Čo si pod pojmom všeobecný prehľad predstavujete? Prečo je pre človeka dôležitý? Otvor fórum »
26. 2. 2018 19:45
19
Dotyk
Na ktorej časti svojho tela neznesiete dotyk od druhej osoby?A prečo? Ja neznášam ak sa niekto dotýka môjho krku mám pocit, že sa dusím a nemôžem sa nadýchnuť. Mate aj vy nejaké takéto časti tela kde je vám... Otvor fórum »
26. 2. 2018 17:56
1
UKF - Biológia alebo SPU - Bezpečnosť a kontrola potravín ?
Niekto skúsenosti s týmito odbormi ? Poprípade , tí ktorí vyštudovali kde sa zamestnali ? Otvor fórum »
26. 2. 2018 14:41
6
Ortopéd v Žiline
Zdravím, chcela by som sa opýtať či mi neviete poradiť nejakého ortopéda, s ktorým máte dobré skúsenosti a ktorý ma objedná tak do 2 týždňov, kľudne aj za poplatok. Otvor fórum »
26. 2. 2018 14:37
16
Ktorý deň v týždni máte najradšej???
26. 2. 2018 13:48
13
13
NOVA TV STANICA
nenudite sa pred telkou , nechceli by ste novu tv stanicu ked ano povedzte naco bi mala bit zamerana Otvor fórum »
26. 2. 2018 09:32
17
Ako sa zbavit vychodniarskeho prizvuku?
Prosiim vaas, nehovorim sarissky, ale v mojej rodine anoo a ja to v podstate ani nepocujem, ale kazdy mi vravi, ze mam vychodniarky prizvuuk... ako sa ho mam zbavit? Otvor fórum »
25. 2. 2018 22:38
5
ópium
skúšali ste to niekto? ja kedysi dávno ale len málo - pocity z toho boli príjemné človek mal chuť ležať a relaxovať a počúvať hudbu. príjemne ma to uvolnilo - podobný pocit uvolnenia ako po behaní bicyklovaní. Otvor fórum »
25. 2. 2018 22:30
4
Maturiťka
Ahojte :) nenachádza sa tu niekto, kto maturuje alebo zmaturoval z DVK (dejiny výtvarnej kultúry) a náááhodou mu zostali maturitné otázky o ktoré by sa chcel podeliť? nejaka dobrá dušička? :) Otvor fórum »
25. 2. 2018 21:49- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny