Diskusie - 524. stránka fóra
7
Manažment verejnej správy VS. Masmediálna komunikácia
Ahojte. Podal som si prihlášku na výšku na manažment verejnej správy a masmediálnu komunikáciu. Je to od seba totálne odlišné a ja sa neviem rozhodnúť. KOMENTÁR POKRAČOVANIE. Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:34
20
Kto vás najviac inšpiruje?
Ahojte, kto vás najviac inšpiruje/motivuje a prečo? :) Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:33
3Instagram
Prosím pomôžte mi. Mám samsung galaxy s7 a keď na instagrame chcem s niekým streamovat tak mne to neukázal ani tých 2 smajlikov že niekoho pridat. A keď niekto streamuje a niekoho chce pridať tak pri mojom mene... Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:26
1
THE NEW YORK TIMES
Ahojte, viete niekto kde by som túto dennú tlač mohla na západnom Slovensku zohnať? Viem, že je možnosť dostať sa k online podobe, mám však záujem o klasickú papierovú verziu. Ďakujem za všetky odpovede:) Otvor fórum »
2. 3. 2018 17:18
20
Psychosomatické choroby
Stalo sa vám už, že aj napriek strave, vitamínom, pohybu a pod. sa vám prejavil nejaký zdravotný problém na základe prežitej traumy alebo vyvolanej spomienky na ňu? Skrátka, že psychika prevalcovala zdravé spôsoby života? Viac... Otvor fórum »
2. 3. 2018 15:30
4
WordPress hosting
Aky webhosting pouzivate pre svoje WordPress weby? Na zaklade clanku https://punchwp. com/sk/wordpress-hosting/ povazujem za najlepsie slovenske WordPress hostingy ten od WebSupportu a Webglobe Yegon. Otvor fórum »
2. 3. 2018 14:54
22
Koľko ušetríte z výplaty?
Zoberme váš príjem po zdanení (netto) a ostatné (príjmy z prenájmov, dávky, príspevky, ) Ak zaplatíte všetky životné náklady (podnájom, energie, jedlo, mobil, internet, auto, motorka, hypotéka, pôžička, ... Otvor fórum »
2. 3. 2018 13:44
7
Ty a výpoveďe
2. 3. 2018 11:17
9
Vy čo ste žili v Nemecku, je Nemecko dobrá krajina na život?
2. 3. 2018 10:38
11
Ktoré počasie je najpresnejšie ?
Ktora aplikacia na android na predpoved pocasia je podla vas najpresnejsia ? Lebo fakt neviem comu mam verit ked v jednej je predpoved -6 a v dalsej -13 :D Otvor fórum »
2. 3. 2018 00:57Vysoke skoly
zdravim, planujem ist na vysku (verejna sprava/europske studia) a rozhodujem sa medzi Trencinom, Trnavou a Zlinom.. ak niekto chodite na niektoru z tychto skol, porozpravajte prosim viac o skole ako takej, urovni, uplatnitelnosti neskor.. diiiik Otvor fórum »
1. 3. 2018 21:23
4
Ústav logistiky - FBERG
Zdravím, má niekto skúsenosti so štúdiom na tomto ústave? Aké zhruba sú tam predmety, je to skôr o teórii, či je tam aj matika, počítanie... prípadne aké uplatnenie je po škole. Rozmýšľam o štúdiu logistiky,... Otvor fórum »
1. 3. 2018 20:01
4
Naozaj sa tu dá zarobiť?
Dobrý deň, Dnes som natrafil na túto stránku http://immoney. win/8591929757364/ má niekto s ňou skúsenosti? Píšu sa tam 4 miestne čísla, a na vybranie peňazí potrebujete tam zarobiť 150 dolárov a 40 refferal. Čo sa mi... Otvor fórum »
1. 3. 2018 19:08
23
Ake exotické "drogy" si už vyskúšal/a
1. 3. 2018 16:33
2
Máte záujem publikovať vaše texty
Ahojte, prednedávnom sme s priatelkou zalozili web - ide o Lifestylovy magazin. Temy clankov su pomerne siroke, od cestovania, cez módu, hudbu, zaujímavosti, šport... Chcel som sa spytat, ci... Otvor fórum »
1. 3. 2018 14:18
18
Čo je lepšie ?
1. 3. 2018 12:52- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny