Diskusie - 523. stránka fóra
19
Ako pozvať na rande druhý krát ?
Spoznal som holku na koleji. Zoznamili sme, kecali sme spolu. Našiel som si ju na IG a napisal jej ze by som ju rad spoznal. Ona ze teraz s niekym randi. Randenie netrvalo dlho. Teraz je volna. AKO... Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:31
27
Vražda novinára. Zámienka na pád vlády? Alebo to bolo všetko úplne inak?
To čo predvádzajú politici nemá obdobu a každý Matovičom nezaplatený človek by mal mať aspoň trocha rozumu aby neparazitoval na smrti dvoch ľudí. Otvor fórum »
5. 3. 2018 08:20
1
Med. Bio
Hello chcem sa opýtať na mediciskejbbiológie ako študuje? lebo ja chcem poškole učit na VŠ anatomiu a histológiu. , Za odpoveď vopred ďakujem. Otvor fórum »
4. 3. 2018 23:10
6
Sport
Aký šport by ste mi poradili ? Mám 16 rokov. A chcem trošku mať aj pohyb. Na futbal je už neskoro.. poraďte mi pls Otvor fórum »
4. 3. 2018 23:01
5
Je tu niekto študujúci paleobiológiu na Univerzite Komenského?
Je možné, že by tu bol zaregistrovaný niekto, kto študuje paleobiológiu? Ak áno, tak by som sa o tomto zameraní rád dozvedel viac, lebo sa rozhodujem medzi zaslaním prihlášky na paleo-bio alebo prekladateľstvo/tlmočníctvo španielčina-portugalčina. Otvor fórum »
4. 3. 2018 21:35
8
Obchodná akadémia alebo gymnázium
prepáčte že zas otravujem, ale musím si podať prihlášky :D išli by ste na oa za vidinou zamestnania? Našli ste si prácu len so samotnou oa? Neviem či ísť na gym, oa alebo pg. Viac... Otvor fórum »
4. 3. 2018 20:55
6
Hľadám nocľah v Londýne na 2-3 noci
Čaute ľudia. Bol by niekto ochotný ponúknuť mi strechu nad hlavou ak by som sa v najbližšej dobe rozhodol ísť pozrieť do Londýnu? Asi by to bolo od štvrtku-piatku do soboty-nedele kvôli škole. Kľudne by som prispel na... Otvor fórum »
4. 3. 2018 17:07
24
Na akú SŠ ste chodili? Páčilo sa vám tam?
4. 3. 2018 16:10
3
Fyzioterapia VŠ
Zdravim je tu niekto kto vystudoval vysoku skolu odbor fyzioterapia? Chcem len vediet kde ste studovali a ci ste sa uplatnili v odbore v zamestnani, pripadne ake je to tazke, dakujem Otvor fórum »
4. 3. 2018 13:56
20
Problém s telefónom-Samsung
Telefon si hocikedy z ničoho nič začne robiť čo chce, posúvať obrazovku, otvárať aplikácie a ržchlo sa mínajú %. Keď ho zamknem, nejde dotyk na display. Musím vybrať baterku, dať na nabíjačku a až tak zapnut, keby som ho zapol... Otvor fórum »
4. 3. 2018 12:56
15
Kvalitné farebné šošovky
Ahoj :) vedeli by ste mi prosím poradiť značku/aspoň stránku, kde by sa dali objednať farebné dioptrické šošovky? Potrebovala by som nejaké kvalitné, lebo mám také gaštanové oči, a chcela by som modrú farbu. ... Otvor fórum »
4. 3. 2018 10:40
9
Test na drogy
mám taký problém, som pravidelný užívateľ marjanky, naposledy som mala v štvrtok a v nedeľu mi má dať mama testy na drogy v tele.. asi pôjde o moč alebo sliny. Ako to oklamať? Už je sobota a... Otvor fórum »
3. 3. 2018 15:56
1
Príjímací pohovor na SSOŠ
Ahoj ľudia, chcem sa váš opýtať, čo sa vás pýtali na prijímacom pohovore na súkromnú strednú? Otvor fórum »
3. 3. 2018 15:31
25
Pozvať ju von?
Boli sme s kamarátmi v meste, klasická párty. Kecal som tam s jedným dievčaťom, ale musela celkom skoro odísť. Opýtal som si číslo, dala mi ho bez slova. Píšeme si týždeň, myslíte, ... Otvor fórum »
3. 3. 2018 12:28- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny