Diskusie - 522. stránka fóra
8
Jednodňový výlet z BA
Prosím vás o obohatenie ma výletmi v prírode, také čo sa zvládnu za jedeň deň, vyvedú vás z monotónnej každodennej rutiny, niečo čo nenájdem na "kam s deťmi. sk":D Nič kam by trebalo auto ( vlak>... Otvor fórum »
7. 3. 2018 15:54
23
Ktorá je najväčšia sexica?
7. 3. 2018 10:06
3
Lekcie nemeckeho jazyka
Ahojte, viete mi niekto poradit dobru jazykovu skolu v Bratislave, kde by som sa mohla zucastnit lekcii nemeckeho jazyka? Mne padli do oka Lumar skola a Goethe istitut, ale uprednostim tu, kde mate dobre skusenosti. Otvor fórum »
7. 3. 2018 09:11
23
14
Koho by ste volili v predčasných voľbách
6. 3. 2018 20:30
15
Ako by vyzeral svet, keby na FB chodili notifikacie o tom, ze niekto si vas odobral z priatelov a na instagrame notifikacie o to
Ako by vyzeral svet, keby na FB chodili notifikacie o tom, ze niekto si vas odobral z priatelov a na instagrame notifikacie o tom, ze niekto vas prestal sledovat? Otvor fórum »
6. 3. 2018 18:54
26
Film s tématikou späť do minulosti ? Poradte
Ahojte poznáte nejaký film s tématikou že sa niekto vráti v čase do minulosti ? Napr. nejaké 90 roky alebo aj viacej dozadu ? Ďakujem :-D Otvor fórum »
6. 3. 2018 18:38
16
Eurosong
aký mate názor na tohtoročný eurosong ktorý sa koná v lisabone Otvor fórum »
6. 3. 2018 17:36
6
Ktoré slúchadlá by ste uprednostnili, a prečo? :D
6. 3. 2018 17:14UPOL CZ aneb Nemčina prekladateľstvo/tlmočníctvo
Ahojte. Je tu niekto kto študuje, študoval alebo sa chystá študovať tento odbor na Univerzite Palackého v Olomouci? Odporúčate toto štúdium? Sú príjimačky náročné? Aké je celkové štúdium na tejto škole? Otvor fórum »
6. 3. 2018 17:11
3
Vysoká škola zubná technika
Ahojte, ako 20 ročná naivna baba som išla študovať odbor čo nemá žiadne uplatnenie. Školu som zanechala a išla som pracovať. Teraz už lutujem, že po strednej som neišla rovno pracovať, lebo som... Otvor fórum »
6. 3. 2018 10:22
3
27
Ginko,,. ?
Ahojte mám pred maturitou a počula som veľa o Ginku, lieku, ktorý má vraj "dopomôcť" k učeniu resp. k sústredeniu sa.. Aké máte s ním skúsenosti? Viem, že organizmus je rôzny niekomu ublíži, niekomu môže... Otvor fórum »
5. 3. 2018 14:25
13
Naj program na tvorbu hudby
AKý je najlepší (free) program na tvorbu pesničiek?Chcem skúsiť čo to vytvoriť a zaujíma ma hlavne to, kde je prostredie a ovládanie programu pre začiatočníka najlepšie. Viete o niečom? Samozrejme, Audacity poznám, ale chcem niečo "výkonnejšie". ... Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:41
2
Prihláška na VŠ
Ahojte, chcem sa opýtať, keď som do prihlášky zabudla napísať že mám prílohu aj vysvedčenie, počíta sa to ako chyba? Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:34- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny