Diskusie - 520. stránka fóra
6
Lepšia dovolenka je,,,,.
- v letnom počasí (more, slnko, pláž, turistika)
- v zimnom počasí (lyžovačka, sneh,slnko)
- niečo medzi tým
Hlasuj »
11. 3. 2018 15:22- v zimnom počasí (lyžovačka, sneh,slnko)
- niečo medzi tým
Hlasuj »
11
Nový mobil
Ahojte, je tu ten čas keď musím vymeniť telefón za novší model, nevedeli by ste mi poradiť aký, pripadne aj cenu na trhu, keďže som tento trh nesledoval asi 2-3 roky. Diky Otvor fórum »
11. 3. 2018 15:10
46
Vadilo by vam keby vas partner,,. ?
Nemal zakladny vseobecny prehlad, neovladal niektore bezne pojmy co by proste mal kazdy vediet lebo nema taku slovnu zasobu, jedoducho je z takeho jednoduchsieho prostredia? Otvor fórum »
11. 3. 2018 14:08
4
Manazerska matematika na matfyze BA alebo financna matematika na UK v Prahe?
Ak mate s tym skusenosti, mohli by ste tu nechat nejake vyhody a nevyhody, pripadne rady. Diky :) Otvor fórum »
11. 3. 2018 11:39
31
Maturita formalita?
Ako ste prežívali maturitu vy? ( myslím čisto písomnú časť) Stresovali ste? Bolo prečo? Pripravovali ste sa? Ak áno , ako? Otvor fórum »
11. 3. 2018 11:36
14
S 5 na vysokú školu?
Myslíte že sa mi oplatí vôbec si podávať prihlášku ak som vychytala na polročnom zo 4. ročníka dve päťky? Podniková ekonomika a makroekómia, nie sú to zrovna predmety dôležité pre danú výšku, konkrétne masmediálka v Trnave (FMK). Otvor fórum »
11. 3. 2018 11:10
5
Vaše skúsenosti.
Chcela by som vedieť od ľudí, čo študujú/študovali anglické bilingválne Gymnázium v Žiline. :) Aká je tá škola a ták. Ďakujem. :) Otvor fórum »
10. 3. 2018 20:03Spotify Family - chcem sa pripojiť
Zdravím, ak by niekto chcel ísť do family, tak sa hlásim Vdaka Otvor fórum »
10. 3. 2018 19:33
5
Nevyužitý priestor na podnájom
Zdravím, u nás v dedine sa ponúka na podnájom jeden menší priestor bola to bývala predajňa textilu. Poraďte čo by sa tam dalo podniknúť. Mimochodom je to mala dedinka tak 1200 obyvateľov a krčiem a obchodov už... Otvor fórum »
10. 3. 2018 16:14
4
Industrial
Mám industrial už 10 dní. Ale v strede mi tlačí na chrupavku a vytvára otlak. Chcem si ho dať dole a do dolnej dierky dať samostatnú náušnicu ale bojím sa že mi nezarastie alebo zostane moc viditeľná jazva. ... Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:51
2
Spánok
Ahojte, je tu tiež dakto kto to má so spankom rovnako tak ako ja, že zaspí o 4 ráno a potom už o pol osmej vstáva? Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:36
5
MDM
Prečo sa na Slovensku neoslavuje aj Medzinárodné deň mužov? Ja ako muž sa cítim byť diskriminovaný, keď sa všade vôkol mňa obdarovávajú ženy a muži nie. Otvor fórum »
10. 3. 2018 13:12
8
Stupnice
Vie mi niekto poradiť ako sa učiť stupnice ? poprípade poradiť ktoré stupnice sa treba učiť ?hlavne ak hrám podladenú gitaru Otvor fórum »
10. 3. 2018 00:06
1
UNIZA vs. TUKE
Čaute :) Podala som si prihlášku na TUKE a UNIZA odbor Stavitelstvo . Neviem sa teda rozhodnúť kam. Pravdu povediac viac ma láka UNIZA. A ak sa tu najde este niekto z FS... Otvor fórum »
9. 3. 2018 21:20
12
Slúchadlá
Ahojte, potreboval by som poradiť s kúpou nových slúchadiel (štuplových do uší)... :D Mohli by ste mi prosím poradiť, že aké sú podľa vášho vedomia najlepšie slúchadlá (cca do 35€)? Otvor fórum »
9. 3. 2018 17:21- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- manager
Hlasuj »