Diskusie - 519. stránka fóra
7
Hodnotenie maturit
Tak ked teda uz mame za sebou tu pisomnu cast maturity tak mi napadlo ze ako sa vlastne na konci spaja ta znamka z ustnych a pisomnych ale nic take som nikde nenasiel a preto sa pytam: Staci ak z... Otvor fórum »
13. 3. 2018 20:00
15
Notebook mi jebol na zem
Dnes som isiel na postu a v aktovke som mal notebook. Aktovku som nechtiac pustil z ruky. No a ked pridem domov tak pozeram ci sa notebooku nic nestalo. Funguje ale trosku sa odlomila taka mala plastova... Otvor fórum »
13. 3. 2018 18:13
1
Coc, cr
Čaute, hrá niekto Clash of clans alebo Clash royal vo voľnom čase ? Sú to mobilné hry ak by niekto nevedel Otvor fórum »
13. 3. 2018 14:22
7
YOUTUBE CHANNEL
Ahojte, začal som svoj yt kanál. Nie nie je to Minecraft a nemám 10rokov. Sú to videá ktorými chcem ukázať, že trochu viem s videom narábať a chcem sa vás opýtať na váš názor, že... Otvor fórum »
13. 3. 2018 13:28
13
K akemu politickemu systemu najviac inklinujes
12. 3. 2018 19:59
6
Poraďte pri výbere auta
Nazdar, chcel by som v máji kúpiť auto tak do 4-5 tisíc, môže byť aj niečo staršie len aby to malo dobrú výbavu a bolo to dobre vozenie. Páčia sa mi aj športovejšie rozmýšľam som na celicou... Otvor fórum »
12. 3. 2018 19:10
7
Maroko, Alžírsko - očkovanie?
Bol niekto v Maroku a v Alžírsku ? Dali ste sa očkovať, alebo? Oplatí sa? Otvor fórum »
12. 3. 2018 17:35
68
Ako by ste pomenovali vaše deti?
Máte už vybraté mená, alebo to nechávate na poslednú chvíľu a dohodu s vašou polovičkou? Alebo ste sa nad tým ešte nezamýšľali? :) Otvor fórum »
11. 3. 2018 21:05
2
Talentovky na sš
Môžem ísť na talentovky na spgš sama - bez rodičov, alebo tam musia byť? Ďakujem Otvor fórum »
11. 3. 2018 20:17
14
MLM firmy - váš názor
11. 3. 2018 19:22
9
Zuby
Prosim Vás máte niekto nejaky účinny a rychly spôsom na bielenie zubov? Skúsala som také tie babkovské recepty ako je soda bikarbona alebo kurkuma, myslela som skor nejakú pastu, bieliace pásiky alebo niečo podobné. Ďakujem Otvor fórum »
11. 3. 2018 19:03
4
Google earth
Ahojte Google earth maju teraz novu verziu lenze na tej verzii neviem ako sa trebars da zistovat vzdialenost medzi dvoma mestami, neviete nahodou prosim ako to ide ? Otvor fórum »
11. 3. 2018 17:36
2
Doktorandské štúdium → UNIPO?
Zdravím, rada by som šla na doktorandské štúdium na UNIPO, ale nemám bohvieaké informácie o tom, ako to tam chodí. Vedeli by ste mi niekto poradiť? Ako prebieha prijímacie konanie, skúška z cudzieho jazyka, ... Otvor fórum »
11. 3. 2018 16:17
8
Da sa po bakalarskom studiu na matfyze BA prestupit na magisterske do Prahy alebo Viedne?
Do Prahy pravdepodobne na Karlovu univerzitu. Ze ci by som nemusela opakovat aj tri roky bakalara. Otvor fórum »
11. 3. 2018 16:10- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Sny
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny