Diskusie - 516. stránka fóra
Politologia
Ahojte som deviatak a strašne ma baví politika chcel by som vyštudovať politológiu len nemám známky na gimo chcel by som vystovat elekrto alebo stavebnú poraďte mi či by som sa tam dostal a ktorá stredná je lepšia ďakujem Otvor fórum »
18. 3. 2018 20:08
2
Niečo na vlasy
Môžem sa opýtať chlapcov čim si stylujete vlasy? Chcem nájsť niečo také aby tie vlasy nebuli až tak vysušené z toho akokeby, a aby sa s tým dalo pekne vytvarovať vlasy? Ale tak aby to vyzeralo dobre :) Otvor fórum »
18. 3. 2018 16:28
12
NAJLEPŠÍ KONDÓM
Ktorá značka a druh je váš obľúbený? Ktorý výrobok pre vás predstavuje najlepší pomer cena/kvalita? Otvor fórum »
18. 3. 2018 16:25
5
Dotazník
Ahojte prosím vás o spracovanie dotazníka k diplomovej práci. Budem vám vďačná za pomoc ; ) https://www. survio. com/survey/f/A1G1X1M6G7E7O4E4W Otvor fórum »
18. 3. 2018 15:26
14
Stredná Škola Programovanie?
Ahojte, chcel by som sa vás spýtať, či je nejaká dobrá stredná škola v Nitrianskom kraji zameraná na programovanie. Programovanie ma baví, ako také základy mám, ale neviem nájsť nejakú dobrú strednú školu v NR... Otvor fórum »
18. 3. 2018 13:34
11
Problémy s láskou
Zdravím, mám 24 a mám za sebou 1 vzťah ktorý trval 2 týždne. Vo štvrtok mi dala kopačky. Na začiatku rande mi hovorila že ma ľúbi a na konci že už je koniec a že už nič... Otvor fórum »
18. 3. 2018 11:45
14
Nostalgické pesničky
Ktoré piesne vo vás vyvolávajú nostalgiu na mladosť a dospievanie? Otvor fórum »
18. 3. 2018 09:43
4
"Magický" trik
Viete mi niekto vysvetliť ako to spravila? Odkaz: https://youtu. be/9I9jqS60PiE ... tie klasické triky s rozdelením pochopím, ok, box je dosť veľký pre 2 ženy, a časť stojana je zakrytá... takto... Otvor fórum »
18. 3. 2018 00:30
9
Si víťaz alebo porazený?
Aký si typ človeka? Patríš do skupiny s nálepkou víťaz? Si bojovník? Alebo sa rád/a vzdávaš? Máš v sebe silu víťazov? Zaujíma ma ako sa mi Slováci vidíme. Otvor fórum »
17. 3. 2018 23:38
8
4
Dobré kaderníctvo v Humennom alebo Stropkove
Ahojte, no už podľa názvu :D chcela by som poradiť dobré kaderníctvo v HE alebo SP aby som nevyšla sklamaná, ak máte skúsenosti ďakujem :)) Otvor fórum »
17. 3. 2018 17:47
4
Dotazník
Prosím Vás o vyplnenie dotazníka k mojej záverečnej práci..ďakujem https://docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSdMIUARGfR__FCvMCs8hW1I912tsamVAZuvoGbww3awGbNuqA/viewform Otvor fórum »
17. 3. 2018 17:31
6
3
Informatika
Zdravim, vedeli by ste mi poradit, ak vystudujem informatiku najdem si uplatnenie aj v priemysle?(napr. volkswagen, us. steel). Napr. pri zavadzani, udrzbe, prevadzke automatizovanych liniek, informacnych systemov, riadiacich systemov atd. Diky za... Otvor fórum »
17. 3. 2018 12:45
30
Keby ste mali možnosť
... odsťahovať sa a žiť niekde vo svete kde by to bolo? Otvor fórum »
17. 3. 2018 12:13
1
UNIPO - fakulta prírodných a humanitných vied
Rozmýšľam nad učiteľstvom biológia v kombinácii. Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto fakultou. Či sa tu oplatí študovať a aké náročné je štúdium. Za odpovede vopred ďakujem Otvor fórum »
17. 3. 2018 11:43- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave