Diskusie - 515. stránka fóra
8
Internát pre Prváka (UNIZA, EUBA)
Tento rok končím strednú a mám podané prihlášky na UNIZu a EUBu ale neviem ako to funguje keď ako budúci prvák sa chcem prihlásiť na internáty, dokedy sa prihlásiť a kde. Za každú radu ďakujem. Otvor fórum »
19. 3. 2018 22:46
7
Kde zohnať 30€ cez noc?
celkom surne hoši, hoc nejsom teplý ale tých 30 by som vyfajčil formibihajndmi aj cez wifi Otvor fórum »
19. 3. 2018 22:35
2
Darček priamo oslávencovi
Zdravím, chcem poslať známej darček, ktorý chcem kúpiť cez e-shop. Problém je s doručením. Nechcem aby to bolo doručené bežným kúrierom typu DPD ale ako "darček priamo oslávencovi". Nemáte typ na firmu... Otvor fórum »
19. 3. 2018 21:05
26
Rozdiel medzi svedsko a finskom
no dajte aky je rozdiel medzi svedskom a finskom. Vzdy som si tieto dve krajiny mylil a keby sa vas opytam kde je IKEA tak polovica z vas povie Finsko, druha pove ze NOKIA pochadza zo Svedska Otvor fórum »
19. 3. 2018 20:53
79
Čo by mala vedieť uvariť každá dobrá žena?
Toto je otazka skôr na chlapov... aj keď je pravda, že varia často aj chlapi, nikto by asi nechcel ženu, ktorej by prihorel aj čaj :) Čo je podľa vás taký ten ,,základný... Otvor fórum »
19. 3. 2018 20:42
7
Odporučte nejakú dobrú knihu beletriu.
Nejaký román zo svetovej klasiky. Otvor fórum »
19. 3. 2018 20:16
4
Domáce úlohy, odmeny a tresty
Aký je tvoj názor na domáce úlohy a odmeny a tresty vo vyučovacom procese? Povedz svoj názor v nasledujúcom dotazníku: https://drive. google. com/open?id=1vwxKqoqd9kHHz3rdt8YjjJD_N1MsJwNZiu-LT8A8iVE vďaka za spoluprácu ! Otvor fórum »
19. 3. 2018 18:07
8
Nemocnica
Ahojte, čoskoro ma čaká operácia a mala by som pár otázok ohľadom pobytu v nemocnici, tak prosím ak si niekto nájdete čas, napíšem vám :D Otvor fórum »
19. 3. 2018 16:00
2
Digitálna kresba
Čaute, venuje sa tu niekto digitálnemu kresleniu - kresleniu na grafickom tablete? Rada by som spoznala niekoho, s kym by som si mohla pomeniť tipy triky tvorbu atď. :) Otvor fórum »
19. 3. 2018 13:29
1
Štát ako značka? Branding
Ahojte! Obraciam sa na vás s prosbou o vyplnenie zaujímavého dotazníka na tému štát ako značka. Je to do školy takže mi veľmi pomôžete a budem veľmi vďačná za každý váš názor. Prikladám link: https://www. survio. com/survey/d/K2R1L2F6Q9N7Y4S0Y... Otvor fórum »
19. 3. 2018 11:28
21
Kto je najkrajšia slovenská herečka?
Kto je podľa vás najkrajšia slovenská herečka? (Divadelná/Filmová/Seriálový) proste all in one Otvor fórum »
19. 3. 2018 11:20Prívesok na kľúče
Ahojte, potreboval by som poradiť nejakú stránku/kamenný obchod (Žilina), kde by mohol kúpiť kľúčenku v tvare zvieratka najlepšie taká tá figúrka z dreva. Za každé rady, informácie ďakujem Otvor fórum »
19. 3. 2018 09:56Štát ako značka? Branding
Dobrý večer ! Obraciam sa na vás s prosbou o vyplnenie zaujímavého dotazníka na tému štát ako značka. Je to do školy takže mi veľmi pomôžete a budem veľmi vďačná za každý váš názor. ... Otvor fórum »
19. 3. 2018 00:06
6
Stres trápenie
Mám ako keby taký blok. Keď som vonku s kamošmi alebo kamoskami tak sa neviem tak uvoľniť a furt som v strese že neviem čo mam povedať a sa hanbim. Ako dám tento blok zo seba preč prosim?... Otvor fórum »
18. 3. 2018 23:46
1
Externé štúdium
Chcela by som sa spýtať ako to funguje, keby som chcela študovať na diaľku. Momentálne navštevujem jednu strednú školu len je to moc ďaleko pre mňa a dochádzanie je náročné tak sa pýtam či sa dá študovať z... Otvor fórum »
18. 3. 2018 22:50
9
Kto spravuje tento Instagram?
Kto spravuje účet oblubeny_insta_tvojej_mamky? Na 100% viem, že to bude buď niekto z Birdzu, alebo osoba, s ktorou je niekto z Birdzu určite dobrý kamarát. Jednoducho je to na tom vidieť. Otvor fórum »
18. 3. 2018 21:18- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave