Diskusie - 514. stránka fóra
12
Si momentálne zamilovaný?
21. 3. 2018 19:55
3
Podnikovohospodárska fakulta v Ke EUBA
Čaute :D, je to naliehavé, je tu dakto, čo študuje na Podnikovohospodárskej fakulte EUBA v Košiciach alebo dakto, čo tam podával prihlášku? Chcel by som vedie, že jaké je tam štúdium? Je tam veľmi ťažká... Otvor fórum »
21. 3. 2018 19:37
14
Kde sa vnútorne cítite najlepšie?
Môžu to byť hory, more, dedina, mesto proste kde je vám najlepšie? Napríklad mne bolo najlepšie v Rakúsku pri sesternici. Otvor fórum »
21. 3. 2018 18:29
9
Program na Sobotu a Nedeľu
Ahojte túto Sobotu a Nedeľu mám ísť s jednou maminou kolegyňou na "dámsku jazdu" iba my dve a mám vymyslieť program v BA kdekoľvek chcem na sobotu a nedeľu ale ja netuším nemáte nejaké návrhy? Otvor fórum »
21. 3. 2018 17:43
1
Práca v Bratislave
Čaute. Máte niekto skúsenosť s firmou Document Logistic v Bratislave v Rači? Ak áno, tak aké?? A kde pracujete vy? A kde v BA ste boli spokojný a pracovalo sa Vám dobre?? Otvor fórum »
21. 3. 2018 17:18
18
Spánok a únava
Ahoj Bľudia, v poslednom čase mam väčší problém s únavou a spánkom. Snažím sa spať 6-7h/deň a vždy ráno som neskutočne unavená. Keď nemusím ráno vstávať a nenastavim si budík spím aj 10-13h, zobudím sa a... Otvor fórum »
21. 3. 2018 16:10
24
Páčia sa ti na ženách tangáče?
21. 3. 2018 14:31
10
Horoskop
Zaujímajú Vás horoskopy ? Niektorý ľudia sú na nich úplne závysli.... Poznám veľa ludí, ktorý riešia veci len podľa toho čo im víde v horoskope.... To sa mi zdá divne .... Potom je človek obmedzovaný takou hlúposťou :-)) Otvor fórum »
21. 3. 2018 14:26Bakalárska práca
ahojte, ak ste vysokoškoláci a máte trochu času, tak mi prosím vyplnte tento dotazník. Veľmi by ste mi tým pomohli. Dotazník je anonymný a výsledky budu použité v mojej bakalárskej práci. https://www. survio. com/survey/d/U5L8U6W4N8B2V7I8Z Otvor fórum »
21. 3. 2018 12:18
4
Youtube-biela obrazovka
Z ničoho nič mi prestal ísť Youtube. Stránka sa načíta a je tam len biela obrazovka s logom youtube v ľavom rohu na ktoré sa nedá kliknúť. Pokiaľ ale otvorím video z historie tak sa zapne... Otvor fórum »
21. 3. 2018 08:22
10
ALKOHOL!
čaute poradte mi nejaký fajn alkohol čo by som mohol dať kamarátovi na 18stku :) Nikdy som tomu nejakú pozornosť nevenoval tak sa nevyznám. Niečo do 25€. Väčšinou je mu jedno čo pije ale vždy uprednostňuje to najlacnejšie.... Otvor fórum »
20. 3. 2018 23:13
10
Taxi BA
Ktorá je vaša obľúbená taxislužba? Ktorý je najlepší v pomere cena/kvalita? Ako jazdiť v Bratislave a nevyhodiť za cestovanie majland? Potrebujem sa cez víkend dostať z hl. vlakovej stanice na Vajnory. MHD nestíham. Nejaké rady, tipy,... Otvor fórum »
20. 3. 2018 19:20
61
Ako sa prihovoriť dievčaťu v posilke
Už tri týždne sa mi páči jedno dievča, ktoré chodilo cvičiť s frajerom ale teraz cvičí týždeň s kamarátkou. Nie je to fitnesska len obyčajné dievča. S frajerom sa asi rozišla. Dáte mi nejaké dobré rady... Otvor fórum »
20. 3. 2018 18:25
15
Láska
Veríte v lásku na prvý pohľad , alebo skôr že láska vznikne z dlhého kamarátstva? Otvor fórum »
20. 3. 2018 18:15
2
Masmedia KE
Je tu niekto kto studuje na Safarikovej ? Kto by mi vedel pomoct ohladom prijmaciek na masmedia? Alebo aspon nazor na katedru ? Dakujem Otvor fórum »
20. 3. 2018 17:49
5
Snapchat
Ahojte, ako je možné že som sa odhlásila zo snapchatu a vymazala aplikáciu, ktorú som si potom stiahla ale neprihlásila sa a aj napriek tomu keď som tam dnes prišla som mala pootvarane správy..viete niekto? Otvor fórum »
20. 3. 2018 13:32- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave