Diskusie - 513. stránka fóra
4
Pošta - otázka
Dá sa zistiť , či mám balík na pošte iba podľa mena bez podacieho lístku ? thanks Otvor fórum »
23. 3. 2018 06:41
12
Liq u icity
Caaaaaute, kto ide v sobotu na hospitality?@mayben nebodaj :)?a este? Otvor fórum »
23. 3. 2018 00:37
11
53
Kedy ste mali prvú cigu?
Pochváľte sa kedy ste mali prvú cigu? Ako to chutilo? A prečo ste si potiahli? Otvor fórum »
22. 3. 2018 20:33
6
Dobrý zubár v Prievidzi
Pekný vecer prajem :) prosim poradte mi nejakeho fakt ze dobreho zubara, ktory dokaze odviest kvalitnu pracu a ma ludsky pristup v prievidzi respektive prievidzsky okres. Dakujem krasne Otvor fórum »
22. 3. 2018 20:26
4
Paradajky - prosím prosím
pridávam ako fórum, aby ste si to viacerí všimli :D mám doma paradajkové pyré, alebo teda lúpané paradajky a neviem čo s týým, poraďte niečo fajnové Otvor fórum »
22. 3. 2018 18:11
8
"Vyšlá" faktúra
Ahojte! Mám taký menší problém. Robím prácu do školy, kde som napísal vyšlú faktúru: "Vystaví sa na zákazníka vyšlá faktúra, na základe ktorej firme zaplatí. " Podľa mojej profesorky vraj vyšlá faktúra neexistuje.. ako by som "vyšlá"... Otvor fórum »
22. 3. 2018 17:00
13
Co mu to vypadlo z vacku? :D vraj sparatko.
https://www. youtube. com/watch?v=Mq6f9sA7rc4 Otvor fórum »
22. 3. 2018 16:19
17
Srakotinky z nasho detstva!
Torpi ma inspiroval na zalozenie tohto fora, aby sme nostalgicky zaspominali na nasu "mladost" :D ja som postla pred par dnami zuvackove hodinky, dnes tu mame nalepky z monte.. Hadzte fotecky veci, ktore si pamatate vy a... Otvor fórum »
22. 3. 2018 15:33
10
Seriály
Ahojte, viete niekto o stránke kde sa dajú sťahovať celé série seriálu v angličtine aj s anglickými titulkami? Už som to skúšala aj na utorrent, prvých 13 častí som nemala problém, ale teraz už to blbe...... Otvor fórum »
22. 3. 2018 13:31
8
Prihlásili ste sa už niekedy do talentovej show?
Prihlásili ste sa už niekedy do Superstar, Hlasu Česko Slovenska alebo ČS má talent? Ale pokojne aj do nejakých menších? Alebo nad tým uvažujete? Ako to prebiehalo? Akú ste mali s tým skúsenosť? Prípadne niekto váš blízky? Otvor fórum »
22. 3. 2018 11:12
11
Rpg hry
Ahojte, nepoznáte niekto náhodou nejakú dobrú RPG hru, ktorá funguje a pravidelne je tam aspoň ako taký počet ľudí? Dostala som chuť vrátiť sa do imaginárneho sveta, ale neviem nájsť nič aktívne, kde nie sú len... Otvor fórum »
21. 3. 2018 22:48
2
Recyklácia bežných vecí
Dnes ma zaujali 2 články, ktoré postnem v komentári nižšie. Začala som teda rozmýšľať, ako by som mohla zrecyklovať napríklad topánky. Samozrejme, môžem ich predať, darovať alebo jednoducho vyhodiť do smetného koša. Existuje... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:58
6
Channel Zero-Candle Cove (Skutočnosť?)
Ahoj všetci ! Pred pár dňami som začala pozerať seriál Channel Zero. Na YT som sa dostala k videu, kde je celá epizoda tohto programu. Viete mi povedať o samotnom programe niečo viac? Existuje? Existoval? Vysielali ho... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:52
42
Bol si si istý VŠ?
Bol si si úplne istý vysokou školou, na ktorú si podával prihlášku, alebo si mal predsa len pochybnosti (či nájdeš uplatnenie, či ťa to bude baviť..)? Podal si prihlášku na viacero rozličných odborov? Oľutoval si niekedy výber?... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:23
13
Ako ochorieť?
Prosím vás mali by ste nejaké rady ako ochorieť? Nechcem ísť von a ani spať s niečim mokrým. Potrebujem to súrne do zajtrajšieho rána. Otvor fórum »
21. 3. 2018 20:33
3
SOČ
Nejaký nápad na tému SOČ(stredoškolska odborná činnosť ) nejaka téma čo sa týka zdravotníctva a aby sa toho dalo veľa nájsť :) Ďakujem Otvor fórum »
21. 3. 2018 20:25- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave