Diskusie - 512. stránka fóra
9
Zmena času - ktorý čas vám viac vyhovuje?
24. 3. 2018 21:48
3
Dotazník
Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o vyplnenie tohto dotazníka k práci na tému financií a bankovníctva stredoškolákov: https://www. survio. com/survey/d/I2I2Q9O5K4N5N6C3B Vyplnenie vám zaberie max. pár minút. Ďakujem. :) Otvor fórum »
24. 3. 2018 17:03
8
Vedeli by ste si predstaviť život v takomto systéme?
Vedeli by ste predstaviť život v systéme, aký propaguje napríklad Projekt Venus - https://www. thevenusproject. com/ ? Ide o tak trochu technokratický systém, ale ide mi skôr o váš pohľad na spoločenský systém, hodnotový rebríček a vaše... Otvor fórum »
24. 3. 2018 16:37
8
Aký notebook?
Ahojte chcela by som radu od niekoho kto sa vyzná v notebookoch. Takže zháňam notebook do 400 eur s tým že ho budem používať sem tam na prezentácie ale inak na internet a občasné zahranie nejakej hry ako napr.... Otvor fórum »
24. 3. 2018 16:20
18
Muzi
co by ste robili keby najdete nieco o com ste sa uz s partnerom bavili a povedal vam ze to nie je on pritom to on bol a jedna sa o spravy co posielal zenam? povedali by ste... Otvor fórum »
24. 3. 2018 14:26
3
Psychológia
Ahojte vedel by mi niekto povedať o tom studiu viac? Ake su prijimacie skusky, ci je to tazka skola, este lepsie ak by niekto napisal svoje skusenosti z UPJS v Ke :) dakujem. Otvor fórum »
24. 3. 2018 12:58
3
3
Notebook >900-1000€ (autocad, sketch,,. )
Prosim poradte mi nejaky notebook do 900-1000€, ktory by mi zvladal utiahnut rychlo autocad a sketch (mozno aj sims :-)) Alebo ked tak co by mal obsahovat- na co sa mam zamerat. Dakujem Otvor fórum »
24. 3. 2018 12:09
7
Pomoc: Dotazník pre diplomovú prácu
Ahojte. V rámci diplomovej práce realizujem prieskum zameraný na elektromobily. Budem rád keď si nájdete čas a pomôžete mi s vyplnením anonymného dotazníka na tejto adrese http://bit. ly/dizajn-dotaznik Vopred Vám ďakujem za... Otvor fórum »
23. 3. 2018 21:26
2
Prestup studijny program
Zdravim, nema niekto skusenost s prestupom medzi studjinymi programami po 1. rocniku bc. Zvyknu to schvalit ak su tam za 1. rocnik 2 rozdielne predmety? A ak to schvalia treba tie predmety dorobit ? jedna... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:25
15
Jazyková bariéra na českých vysokých školách
Čaute slováci študujúci v Česku(Brno, Olomouc, Praha... ) , študujete napríklad informatiku, máte skúšku a máte sa naučiť hromadu teórie, učíte sa tú teóriu bezhlavo po česky alebo si ju prekladáte do slovenčiny a tak... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:09
33
Vysnívaná dovolenka
Ahojte, pri prezeraní kadejakých tripov a dovoleniek mi napadlo, opýtať sa vás, do akých krajín by ste sa chceli pozrieť a prečo? PS. : Vonku je síce čoraz príjemnejšie, ale prečo si to tu aspoň... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:03
2
Pomoc s diplomovkou
Ahojte je tu niekto kto sa vyzna v statistickych testoch (t-test, Mann-Whitney test, chi-kvadrat test a podobne bullshity) na testovanie hypotez? V stredu odovzdavam diplomovku a toto je posledna vec ktora mi chyba ale ja tomu nerozumiem. ... Otvor fórum »
23. 3. 2018 15:45
8
Amazon
Ahojte, ak si objednavam elektroniku zo zahraničia cez Amazon, budem mať nejaku zaruku? Otvor fórum »
23. 3. 2018 14:58
6
Kolegyne v práci
strasne malo znakov je tu nato aby som vysvetlila tému. Robim v kancelárií na technickom útvare a nie som spokojna s kolegynami. Su strasne drze, vulgarne aj ked im clovek nic neurobil. Nie len ku mne... Otvor fórum »
23. 3. 2018 14:05- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- Je atraktívny, ale nie je to môj typ
- Nie je atraktívny
Ďalšie možnosti »