Diskusie - 510. stránka fóra
29
Ako by si presvedcil zenu ze si gay?
taku co ste uz spolu trtkali a uzili ste si to? podmienka: nie si gay Otvor fórum »
27. 3. 2018 23:07
10
Ako sa vnimas ? (*ani jedna z odpovedi nie je ta "zla" :) )
- Som telo (jednota vedomia a tela)
- Som nieco co JE v tele (telo a svoje vedomie vnimam oddelene)-
- Neviem to posudit
Hlasuj »
27. 3. 2018 22:14- Som nieco co JE v tele (telo a svoje vedomie vnimam oddelene)-
- Neviem to posudit
Hlasuj »
20
Daj sem 3 nazvy serialov ktore ta
pri ktorych si sa s postavami zzil natolko ze si sa pri tom rozplakal za mna: 1. Skins UK (ale len prva seria) 2. Being human UK (prve 3 serie) 3.... Otvor fórum »
27. 3. 2018 22:10
6
Ako mám dostať Android telefón do núdzového režimu
Kamarátka zabudla vzor na telefón a teraz sa ho smažíme dostať do núdzového režimu, neviete ako nato? Otvor fórum »
27. 3. 2018 20:01
10
LUCIA NICHOLSONOVÁ
Podľa vás, na aké ministerské kreslo by sa na základe jej odbornosti najlepšie hodila? Vedeli by ste si ju predstaviť aj na prezidentskom poste? Otvor fórum »
27. 3. 2018 19:52
1
Fyzická geografia a geoinformatika
Ahojte. Chystám sa na Mgr. stupeň geografie do BA na odbor fyzická geografia a geoinformatika a rád by som vedel aká je tam úroveň a či je štúdium príliš náročné? Ďakujem :) Otvor fórum »
27. 3. 2018 18:17
5
Katolícka uni
nejaké vaše spomienky, postrehy, pripomienky, vzniknuté problémy, aktuálne situácie Otvor fórum »
27. 3. 2018 16:24
17
Masarykova univerzita v Brne, geografia-geoinformatika
Ahojte :) máte niekto skúsenosti s touto výškou a s týmto odborom? :) Ak áno, podeľte sa prosím :) Ďakujem :) Otvor fórum »
27. 3. 2018 11:22
10
Štatistika
Mám problém a potrebovala by som pomôcť. Mám tabuľku, kde mám vyznačený počet samíc a samcov, ktoré boli pozitívne a negatívne na vírus. Chcem zistiť, či existuje závislosť medzi pohlavím a infekciou. Potrebujem vypočítať... Otvor fórum »
27. 3. 2018 10:45
14
Genetické inžinierstvo - dotazník
Som štvrták na gymnáziu a súčasťou maturity z biológie je aj obhajoba seminárnej práce. Dovoľujem si Vás požiadať o vyplnenie dotazníka (https://goo. gl/forms/tSB24YAKpERGkvpP2), ktorý bude tvoriť podklad jej praktickej časti. Vopred ďakujem Otvor fórum »
27. 3. 2018 08:01
2
Dotazník pre diplomovú prácu
Ahojte. V rámci diplomovej práce realizujem prieskum zameraný na elektromobily. Budem rád keď si nájdete čas a pomôžete mi s vyplnením anonymného dotazníka na tejto adrese bit. ly/dizajn-dotaznik Vopred Vám ďakujem za... Otvor fórum »
27. 3. 2018 00:58
3
Pesničky na tento štýl pls
https://www. youtube. com/watch?v=7-bPQ90V4rw house/techno so zenskými vokálmi Otvor fórum »
26. 3. 2018 19:26
28
Menej známe skladby so skvelým gitarovým introm
Podeľte sa o vaše tipy na skladby, ktoré nie sú úplne populárne, ale predsa majú hodnotné gitarové intro a zaslúžia si uznanie. Hľadajú sa akékoľvek verzie, či štúdiové alebo live, dlhé alebo krátke, čokoľvek,... Otvor fórum »
26. 3. 2018 16:50
4
Ako mám ochoriet?
Ahoj. Chcem sa Vás opýtať že ako mám ochorieť aby som nemusel ísť na pár dní do školy? Ďakujem za všetky reakcie! Otvor fórum »
26. 3. 2018 16:36
13
Destinácia - 10 dní v nepoznanej krajine
Ahojte. V Máji plánujem na 10 dní vidieť nejakú destináciu, pozerám letenky. Plánujem ísť sama, keďže blízki nemôžu. Zbadala som bombu Seychely, lacná letenka, no odvaha klesla, keďže ísť sama do ďalekej... Otvor fórum »
26. 3. 2018 15:38- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave