Diskusie - 509. stránka fóra
1
Brigáda v Rakúsku
Čauko, nájde sa tu niekto, kto už pracoval v Rakúsku ako brigádnik (pomoc v kuchyni, upratovanie hotelov, atď) cez leto a vedel by mi dať tip na spoľahlivú agentúru? Koľko ste platili za sprostredkovanie, resp.... Otvor fórum »
29. 3. 2018 22:27
2
Zahranične ochutnavky
Nemali ste nikdy chut na nieco zahranicne? Nejaky snack, sladkost a taak? Ja by som to strasne chcela skusit mozno aj formou vymeny za slovenske sladkosti ale neviem kde takeho cloveka na vymenu splasit. Neviete mi s tym... Otvor fórum »
29. 3. 2018 19:29Brigáda v Nemecku
Máte nejaké skúsenosti s brigádou na pozícii Briefzusteller alebo teda "poštár" pre Deutsche Post? Alebo nepoznáte niekoho kto takto pracuje? Otvor fórum »
29. 3. 2018 19:17
4
STU FEI — API
Niekto kto chodí na FEI-ku Aplikovaná informatika? Chcel by som vedieť aký je tam život... Otvor fórum »
29. 3. 2018 18:14
4
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
Ahojte, plánujem si podať prihlášku práve na túto školu, avšak odrádzajú ma všetky tie negatívne komentáre na túto školu.. stretol som sa len s pár pozitívnymi. Fakt je to až také zlé alebo tie komentáre nie sú... Otvor fórum »
29. 3. 2018 18:13
19
Posledný deň
Keby ste vedeli, že zajtra je posledný deň, ktorý strávite na tejto Zemi vo vašom tele, ako by ste ho chceli stráviť? Koho by ste chceli vidieť? Čo by ste chceli spraviť? Otvor fórum »
29. 3. 2018 16:52
1
Animátor v zahraničí
Ahojte, máte niekto skúsenosť s prácou animátora v zahraničí? Konkrétne cez CK Tiptravel. Ako ste boli spokojní s podmienkami? Otvor fórum »
29. 3. 2018 14:43
1
Electro/house pesničky do gymu
Electro, house, trance, female vocals ... Otvor fórum »
29. 3. 2018 12:38
7
Sim karta
Ahojte, viete o niekom, cez koho sa dá získať sim karta na cudzie meno, kto ju vie vybaviť? Prosím o kontakt. Otvor fórum »
29. 3. 2018 09:56
9
PODPOR NAŠU DOMÁCU ÚLOHU
V škole sme dostali spraviť nejakú prácu na tému príroda. A naša skupina to poňala ako výzvu a spravili sme naozaj ZAUJÍMAVÝ PROJEKT. https://youtu. be/YEmix1Ox6co A môžete nás podporiť ak súhlasíte že aj domáce úlohy... Otvor fórum »
29. 3. 2018 09:52
5
Zlyhanie operacie nosnej prepazky
Pred pol rokom som podstupil septoplastiku a vobec sa mi stav nezlepsil praveze je to horsie, dycham stale len cez jednu nosnu dierku. Aku mate vy skusenost po tejto operacii? Otvor fórum »
28. 3. 2018 20:34
27
Vzťah
Je mi 15 jej iba 14 ..poznáme sa už 4roky sme spolužiaci..ja som do nej blázon ale ona do mňa není zamilovaná. Považuje má za najlepšieho kamaráta..mal by som sa snažiť aby sme mali vzťah alebo vzdať to a... Otvor fórum »
28. 3. 2018 19:06
33
Netradicne prve rande :)
Baby na akom netradicnom prvom rande ste boli ? Popripade chlapi, na ake netradicne rande ste zobrali zeny ? Kava alebo vecera, vinko, kino sa nepocita ; ) Otvor fórum »
28. 3. 2018 17:50
45
Tvoj vztah k peniazom a materialnym veciam
Su peniaze tvojim hnacim motorom v zivote. ? ..hodnotis svoje zivotne blaho podla svojho majetku , socialneho statusu ? ... aky mas vztah k materalnym veciam ? Mas potrebu mat krajsie a lepsie veci ako ludia v... Otvor fórum »
28. 3. 2018 17:43
3
FGL?
Čaute. Tento utorok som robila prijímačky na gymnázium Federica Garcíu Lorcu a dostala som sa tam. Teraz som v osmičke a tak sa chcem opýtať tých, čo majú s touto školou nejaké skúsenosti, ako to tam... Otvor fórum »
28. 3. 2018 17:25
22
Je vyvolávanie anjelov ťažky hriech ?
Chcel by som vedieť aké to bude mať následky. Otvor fórum »
28. 3. 2018 12:08
4
Prirodovedecke gymnázium
Ahojte, neviete náhodou kde je na Slovensku gymnázium zamerané na prírodné vedy? Najlepšie by bolo so zameraním na chémiu a biologiu. Ďakujem Otvor fórum »
28. 3. 2018 09:45
15
Dual sim smartfón
Máte smartfón na dve simkarty? Aký odporúčate, s akým nieste spokojný? Otvor fórum »
28. 3. 2018 00:06- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave