Diskusie - 507. stránka fóra
24
Čo vám dodáva najväčšiu chuť žiť?
Neviem, inšpirujte ma, absolútne strácam akúkoľvek vôľu žiť, ani v budúcnosti nie je nič, na čo by som sa tešila. Tak poprosím nejakú pozitívnu flow. Otvor fórum »
2. 4. 2018 16:58
3
Brigáda
Ahoj, máš skúsenosť s brigádou v kukurici? :O Vieš mi napísať klady a zápory? Vdakaaa za koment a tvoj čas :* Otvor fórum »
2. 4. 2018 16:25
12
Chalani, chodíte šibať na Veľkonočný pondelok? :D
2. 4. 2018 13:43
4
Nefunfuje Touchpad
Ahojte, dnes som zapla notebook a vôbec mi nefunguje touchpad. Neviete, prosím vás, ako ho zapnúť? Mám notebook ASUS X540L Otvor fórum »
2. 4. 2018 09:41
56
Menzes
ahojte stretli ste sa niektorá s tým že jej meškal menzes ale príznaky menštruácie ste mali - bolesť krížov, bolesť v podbrušku, chuť na sladké, zhoršený stav pleti atď ? Priznám sa nechránený styk... Otvor fórum »
2. 4. 2018 08:39
6
Prežieračky
- Vianočné prežieračky
- Veľkonočné prežieračky
- Prežieram sa bez ohľadu na čas a dátum
Ďalšie možnosti »
2. 4. 2018 02:23- Veľkonočné prežieračky
- Prežieram sa bez ohľadu na čas a dátum
Ďalšie možnosti »
17
Mojím najlepším priateľom/priateľkou je:
2. 4. 2018 01:13
2
Dotazník
Zdravím :) Chcela by som vás poprosiť o vyplnenie dotazníku. Je zameraný na kyberšikanu. Zaberie vám to len pár minutiek a mne to veľmi pomôže. Ďakujem vopred za každé vyplnenie. (Link je v 1. komentári) Otvor fórum »
2. 4. 2018 00:07
13
Máš niečo čo ťa preberie
keď si po celom dni práce, školy, alebo inej psychicky namáhavej činnosti totálne vyčerpaný? Otvor fórum »
1. 4. 2018 23:53
57
Považujete rybu za mäso?
Zaujímal by ma Váš názor na túto tému, pretože som sa s podobnou diskusiou stretla už viackrát. Dokonca sú "vegetariáni", ktorí jedia ryby, lebo to podľa nich mäso nie je. Ja som toho názoru, ... Otvor fórum »
1. 4. 2018 20:43
14
Odporučte nejakú turistickú destináciu.
Nemusí to byť vôbec komerčná destinácia, proste obyčajné miesto kde sa vám páčilo. Môže to byť pri mori, v horách, dedina, mesto. Napríklad mne sa vlani páčilo v Štúrove. Otvor fórum »
1. 4. 2018 18:08
11
Directions farby na vlasy Trnava
Ahojte :) Chcela by som sa spýtať či niekto neviete, kde v Trnave predávajú farby na vlasy La Riché Directions. Už som to raz našla na nete, ale neviem to nájsť tak mi prosím poraďte :D Ďakujem... Otvor fórum »
1. 4. 2018 16:46
6
Autoškoly
Ahojte, rozhodla som sa, že si idem spraviť autoškolu, ktorá v žiline je z vašich skúseností najlepšia? :) Máte nejaké zaujímavé zážitky z autoškoly? Otvor fórum »
1. 4. 2018 15:40
12
Aká aplikácia Vám chýba v Google Play?
Nestalo sa Vám niekedy, že ste hľadali na svojom smartfóne v obchode s aplikáciami Google Play, že Vám tam chýba nejaká šikovná a jednoduchá aplikácia na denné použitie, ktorá by Vám zjednodušila život? Ak áno akú aplikáciu... Otvor fórum »
1. 4. 2018 13:00
5
Chyba Windows 8. 1
Stretol sa niekto s touto chybou? Riešenie? Driver_Overran_Stack_Buffer Otvor fórum »
1. 4. 2018 12:20
16
Neviem sa naučiť anglicky
Neviem sa naučiť anglicky. Počul som že treba hovoriť, čítať a písať. Ak by niekto kto vie anglicky si chcel písať so mnou tak by sa mohol ozvať. O nič nejde som Ženatý, Otvor fórum »
1. 4. 2018 11:02- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave