Diskusie - 502. stránka fóra
9
Geologia na UK
Ahojte ludia, som tretiacka na gymnaziu, idem maturovat z geografie a matiky. Akurat si vyberame volitelne predmety na dalsi rok. Rozmyslam nad vyskou geologia na UK. Ale mam obavy kvoli fyzike. Poznate niekoho kto tam... Otvor fórum »
14. 4. 2018 17:45
33
V ktorom meste ste videli najkrajšiu železničnú stanicu?
Jednu na Slovensku a jednu v Europe? Otvor fórum »
14. 4. 2018 16:36
13
Bude z útoku v Sýrii tretia svetová?
14. 4. 2018 11:36
18
Kto vam s Birdz najviac chyba ?
Kto tu uz nechodi a viete kde sa nachadza a kde zije ? Otvor fórum »
14. 4. 2018 10:27Účto/Audit EUBA
Niekto, kto chodí respektíve chodil na tento odbor na FHI EUBA na druhý stupeň. Je to ťažké? Dá sa to zvládnuť aj z iného odboru? Otvor fórum »
14. 4. 2018 09:17
57
Single ľudia, cítite sa osamelí?
Čaute, máte aj vy niekedy hrozný pocit osamelosti? Som už veľmi dlho sama, mala som vlastne iba 1 vzťah, ktorý však trval dlho a dlho som sa z neho spamätávala. Na lásku veľmi šťastie nemám, odvtedy sa mi zapáči len... Otvor fórum »
14. 4. 2018 02:46
7
Výber vysokej školy
Ahojte :) je tu niketo, kto chodil/chodí na lekársku fakultu Komenského v BL/ Brne Masarykovu, Olomouci/ Prahe? Alebo právnicku fakultu v týchto mestách? A boli by ste mi ochotný tieto fakulty popísať: priebeh štúdia, príjimácie skúšky, ... Otvor fórum »
13. 4. 2018 23:06
1
VP na skupinu AM
Môžem si spraviť VP na skupinu AM v 14 rokoch, a potom v 15 jazdit ... . Otvor fórum »
13. 4. 2018 21:45
3
Autoškola NaMercedese - Košice
Autoškola v KE, ktorej majiteľovi ide len o zisky, nevenuje sa žiakom, počas jázd telefonuje a zaujíma ho len jeho mobil. Za kondičnú jazdu si necháva platiť 20 eur, počas skúšok mu stále chodí rovnaký komisár,... Otvor fórum »
13. 4. 2018 17:40
8
Realita
Je možné, že smrť prípadne čierna diera alebo podobné javy vedú naše "bytie" do inej reality? Niekam mimo náš vesmír ... mimo tento svet niekam čo si nevieme predstaviť? Alebo je smrť len koniec biologického procesu a tým... Otvor fórum »
13. 4. 2018 13:42
1
Medická 2 KE intrak
Ahojte, rozmýšľam či tam máme s kamarátkou ísť? Nejake skúsenosti, rady, tipy? :) Dakujem Otvor fórum »
12. 4. 2018 20:51
34
Ako by si sa charakterizoval/a?
Aká je tvoja osobnosť? Si cynický osoba? Vtipálek? Stresuješ sa? Alebo si mámvpičista? Chceš sa zmeniť,, alebo si so svojou osobnosťou spokojný/á? Otvor fórum »
12. 4. 2018 15:58
27
Za posledných 5 až 10 rokov ide vaše mesto dopredu? Alebo ide dolu vodou?u
- Moje mesto má budúcnosť, napreduje.
- Moje mesto stagnuje, nič sa nemení.
- Moje mesto nemá budúcnosť, ide to skôr k horšiemu.
Hlasuj »
12. 4. 2018 13:28- Moje mesto stagnuje, nič sa nemení.
- Moje mesto nemá budúcnosť, ide to skôr k horšiemu.
Hlasuj »
67
Psychické problémy
Zdravím, tato otázka je hlavne pre tých ktorí majú/mali psychické problémy. Prejavovali sa u vás aj nejaké fyzické problémy ? (Môžete aj TS ak nechcete verejne). Otvor fórum »
12. 4. 2018 09:54
6
Na akú strednú školu?
Ahojte. Prijali ma na dve bilindválne gymnáziá: Trebišovská a Park Mládeže. Obe sú v Košiciach. Ak máte nejaké skúsenosti s týmito školami, bola by som rada, ak by ste mi pomohli vybrať, pretože neviem,... Otvor fórum »
12. 4. 2018 07:20- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- hokej
- cyklistika
Ďalšie možnosti »