Diskusie - 501. stránka fóra
6
Multijazyčný WordPress web
Ahojte, Ako riešite viacjazyčnú webstránku vo WordPresse? Mne sa na to osvedčil plugin wpml: https://jurosko. sk/viacjazycny-wordpress/ Otvor fórum »
15. 4. 2018 21:18
6
Https
Čo si myslíte prečo nemá birc SSL certifikát ? Myslíte si že sa na tom pracuje ? Dá na to Soroš peniaze ? Otvor fórum »
15. 4. 2018 18:15
15
Sme rodina ci nie?!
Otec ma priatelku a jej sestra ma syna. Som s tym synom rodina? (Mame k sebe trosku sympatie) :D ???? Neni to troling prosim odpoved Otvor fórum »
15. 4. 2018 17:43Súkromná stredná odborná škola Pro scholaris
Má niekto skúsenosti so SOAZA? Hoci aké informácie. Premýšľam nad odborom obchodná akadémia alebo informačné systémy a služby. Ale pravdopodobnejšia je OA. Otvor fórum »
15. 4. 2018 17:20
4
Pánska vôňa na leto (svieža)
Nevie niekto o nejakej peknej mužnej, citrusovej vone na leto ? Dlhe roky pouzivam Acqua di Gio od Armaniho, chcel by som otestovat nieco nove, ale podobne Armanimu. BTW co sa tyka zenskej vone, tak na leto... Otvor fórum »
15. 4. 2018 13:25
16
Aj cukríky zadarmo!
Predstavte si, že by ste mali jedno želanie, čo by ste si želali? Ale... nemôže to byť nič na čom by sa dalo zarobiť, takže nie peniaze, ani tiket, vec by sa nedala predať... Otvor fórum »
15. 4. 2018 12:08
12
Demokratický kapitalizmus? Čo sa vám viac pozdáva, demokracia alebo kapitalizmus?
- Mám bližší vzťah k demokracii. Verím viac na demokraciu.
- Verím viac kapitalizmu
- Ani jedno, ani druhé sa mi nepáči.
Hlasuj »
15. 4. 2018 11:15- Verím viac kapitalizmu
- Ani jedno, ani druhé sa mi nepáči.
Hlasuj »
15
Čo je horšie? (z pohľadu konšpiračných teórií)
- Ak by boli pravdivé a pár ľudí s mimozemšťanmi vládne svetu
- Ak by neboli pravdivé a kopa "spasiteľov" v skutočnosti zarába na obavách a neznalosti
- Fifty-schwifty
Hlasuj »
15. 4. 2018 10:43- Ak by neboli pravdivé a kopa "spasiteľov" v skutočnosti zarába na obavách a neznalosti
- Fifty-schwifty
Hlasuj »
2
Umelecké, fotografické sústredenia, semináre.
Hello, tak som rozmýšlala či okrem tých klasických detských sústredení existuje aj nejaká upgradeovaná verzia. Niečo kde by som ako potenciálny študent fotografie vedela stretnúť nových ľudí s podobných zameraním a na konci seminára by vznikol aj projekt. Otvor fórum »
15. 4. 2018 10:36
16
ˇPrvý, komu hovorím o svojich trápeniach je:
15. 4. 2018 10:29
12
Neviem si vybrat cestu
Ahoj poprosim aby reagovali hlavne ty nad 20r a vysie :) ... Kazdy z nas si vybera cestu ktorou sa vybrat v zivote ako ste si ju vybrali vy ? Pretoze ja som mega strateny bez kompasu a bez... Otvor fórum »
15. 4. 2018 00:19
12
Neplánované rodičovstvo
Po dlhšom čase som sa vrátil v dobrej nálade, ako správny Bujak :-) Chcel by som od Vás vedieť, či poznáte niekoho, komu sa a napíšem to natvrdo - roztrhla guma pri sexe, alebo "nestihol vytiahnuť"... Otvor fórum »
15. 4. 2018 00:14
1
5
Fotografovanie - ryšaví ľudia
Ahojte! Študujem na Vysokej škole výtvaných umení fotografiu a zhánam pre moju semestrálnu prácu ryšavých chlapcov/mužov 15-25r. V práci bude odfotografovaných 5 žien a 5 mužov ženy už mám všetky chýbajú mi už len 2-3 muži. Ak niekoho... Otvor fórum »
14. 4. 2018 20:24- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave