Diskusie - 499. stránka fóra
40
Pozitívne fórum
Napíšte 5 osôb/vecí/činností, javov... môže ísť o hocičo, ktoré vás robia skutočne šťastnými. :-) Otvor fórum »
19. 4. 2018 06:37
6
Ťažké rozhodnutie?
Čo robiť? žijem už v zahraničí asi 6 rokov, priateľka asi 3. Vždy bol môj plán, zarobiť peniaze a vrátiť sa späť domov, ale po včerajšom vážnejšom rozhovore mi priateľka povedala, že ona chce ostať... Otvor fórum »
19. 4. 2018 03:53
16
Operácia v celkovej anestéze
Tí ktorí ste to zažili, ako vám bolo po prebratí z narkózy? Otvor fórum »
18. 4. 2018 21:43
20
Ničia peniaze medziľudské vzťahy?
18. 4. 2018 21:23
21
Seriál s partnerom
Máte rozpozeraný s partnerom alebo partnerkou nejaký seriál? Niečo, o čom by ste poprípade mohli spolu diskutovať, zabaviť sa.. Môže to byť akýkoľvek žáner. Otvor fórum »
18. 4. 2018 16:46
18
12
Mechúr
ľudia nedávno som sem písala že ma trápi bolesť mechúra bola som na pohotovosti som na ATB ale bolesť krížov neznesiteľná poznáte to či je to okej? je to až tak zlé že sa nemôžem zohnut Otvor fórum »
18. 4. 2018 10:15
17
"Najlepšia kamarátka "
Moja najlepšia kamarátka mi rozvrátila vzťah s jej frajerom len kvôli tomu, že jej vadilo že som s ním raz za čas a že si dáme nejakú tu pusu. A to pritom spm s ňou dlhšie, pretože som s... Otvor fórum »
18. 4. 2018 09:28
1
Uznanie kreditov po druhý krát
Ahoj, je tu niekto kto si chcel dať uznať nejaké kredity po druhý krát? Prípadne či počul o niekom takom a ako to dopadlo. Nie som si istá či neuznávajú takéto kredity všetky školy alebo sú aj nejaké... Otvor fórum »
18. 4. 2018 08:39
21
Aktív na birdzi?
Je tu nejaký aktív z BA, PK či z okolia?:) Ak áno, nech sem napíše, alebo zanechá mi správu, díky. Otvor fórum »
17. 4. 2018 22:33
7
Gitarové efekty
akú krabičku si mám kúpiť ak chcem docieliť clear tone ? a dá sa to vôbec na kombo pripojiť ? (kludne mi dajte ban, ale až keď mi na to odpoviete) Otvor fórum »
17. 4. 2018 22:24Štúdium vo Viedni
Čauko, Chcem sa spýtať, či tu niekto študuje, prípadne má v pláne študovať vo Viedni (právo). Každá nová informácia, rada ohľadom štúdia, bývania a pod. padne vhod. Som maturant s... Otvor fórum »
17. 4. 2018 20:59
6
Iphone 6s
Ahojte chcem si kupit iphone a chcela by som vediet ci sa mi este oplati kupit si iphone 6s :) Otvor fórum »
17. 4. 2018 20:47
11
Depka
Ahojte uz asi tri tyzdne v kuse som bez nalady nic sa mi nechce nebavi ma nic drzim sa dalej od ludi a najradsej by som prespala alebo presedela cely den. Nedokazem sa zasmiat, tesit sa a... Otvor fórum »
17. 4. 2018 20:23
23
Ktorý netradičný jazyk je podľa vás najkrajší?
Ktorý netradičný cudzí jazyk by ste sa chceli naučiť? Ktorý sa vám najviac páči? Myslím tým všetky jazyky okrem sj, aj, nemčiny, češtiny, francúzštiny, španielčiny. Otvor fórum »
17. 4. 2018 18:19
4
Univerzita Palackého Olomouc
Je tu niekto, kto tu študuje? Aké máte skúsenosti a rady? Ako hodnotíte život na intráku? Alebo je tu niekto kto sa tiež chystá na túto školu? Otvor fórum »
17. 4. 2018 17:49
19
Máte zmysel života alebo ho stále hľadáte?
Viete prečo žijete a máte nejaký cieľ? Drží vás niečo laicky povedané "nad vodou"? Alebo stále blúdite a neviete žiť, pretože bojujete s vlastnými démonmi? Je vlastne spôsob ako človek nájde svoj zmysel života?... Otvor fórum »
17. 4. 2018 17:15- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave