Diskusie - 498. stránka fóra
26
R. I. P. Avicii
sa tu riešia pitchoviny ako ze sa zeny pred 100 rokmi neholil, ze bude troll alkoholikom a pod. , ale ze zomrel Avicii, to nikoho nesere..... chjoo... Otvor fórum »
21. 4. 2018 19:18
10
Oblečenie do divadla
Ahojte, dnes mám ísť do divadla a neviem či sa hodia červené púzdrové šaty s čiernym sakom do divadla, teda ide skôr o tie šaty. Bohužiaľ také čierne šaty nemám a robí mi to starosť, nechcem... Otvor fórum »
21. 4. 2018 11:12
17
Piata automobilka na Slovensku ?
Myslíte si, že postavenie ďalšej automobilky na Slovensku bude prínosom ? Ľudia síce nájdu prácu v regióne, no podľa mňa je strašným hazardom, že celú našu ekonomiku staviame na jednu kartu. Nebolo by lepšie podporiť dlhodobú... Otvor fórum »
20. 4. 2018 22:01
2
Technicka fakulta SPU Nitra
Ahojte, prosim Vas , bol niekto na ustnom pohovore? Ako prebieha asi taky pohovor? dakujeeeeem :-) Otvor fórum »
20. 4. 2018 19:38
8
Kráľova hoľa
Čaute, dá sa tam opekať? Alebo je tam niekde nejaká reštika? Diky Otvor fórum »
20. 4. 2018 17:40Hľadá sa spoločenská hra
Ahojte, hľadám jednu spoločenskú hru pre 2-4 hráčov, ktorej názov si už bohužiaľ nepamätám. Hra situovaná v aréne, každý hráč mal niekoľko vozov so 4 bojovníkmi + boli tam neutrálne zvieratá. Každý typ bojovníka mal... Otvor fórum »
20. 4. 2018 16:02
23
Originálne meno pre fenku
Ahojte. Asi do tohoto mesiaca dostanem šteniatko. Prevzali sme si ho od sesternice. Je to fenka, miešanec jazvečíka a maltézaka, ale je celé hnedé. Prosím poraďte mi nejaké pekné, zlaté a originálne meno.... Otvor fórum »
20. 4. 2018 08:57
12
Kam do Chorvátska
Zdravím viem že je ešte skoro no mohli by ste mi odporúčiť nejakú dobrú lokáciu v chorvátsku ? Niečo ako je Makarská že sú tam po dlžke pláže podniky reštiky stánky, atrakcie, nejak proste rušno a nejaký ten... Otvor fórum »
19. 4. 2018 23:45
50
Ako ho máš dlhý???
- Som muž - dlhší prstenník
- Som muž - rovnaké alebo dlhší ukazovák
- Som žena - rovnaké alebo dlhší ukazovák
Ďalšie možnosti »
19. 4. 2018 22:02- Som muž - rovnaké alebo dlhší ukazovák
- Som žena - rovnaké alebo dlhší ukazovák
Ďalšie možnosti »
11
Mekdonald vs slovenska kuchyna
niekto tu zakladal forum ze ho boli brucho z mekdonaldu... Dovolim si povedat ze 90% slovenskej kuchychne je daleko horisia ako mekdonald. Spekacky, parky bez masa, tlacenka, sunka ktora ma 90% vody a 10% konzervantov.... Otvor fórum »
19. 4. 2018 20:38
47
Depresia
Má niekto diagnostikovanú depresiu ? Popr ako také diagnostikovanie prebieha ? Otvor fórum »
19. 4. 2018 18:08Dizajnérska prax, Košice
Ahojte, nepozná niekto nejaký obchod, spoločnosť hocičo okrem reklamky, kde prímajú študentov na prax ohľadom dizajnu v Košiciach? Otvor fórum »
19. 4. 2018 16:05
11
Teológia a psychológia
ahoj, uvažujem nad dvomi odbormi konkrétne evanjelickú teológiu a psychológiu na umb len sa neviem rozhodnúť :D aj keď ani jeden nemá dobré uplatnenie. Som chcel počuť názor ľudí čo by mi poradili :D skôr ma láka... Otvor fórum »
19. 4. 2018 12:24
5
Ktorý Huawei?
Huawei P20 lite alebo Huawei P20 ... Potrebujem mobil kvôli fotoaparátu, ktorý je lepší, resp. aké máte skúseností? Alebo odporúčanie iného dobrého mobilu s TOP foťákom? Ďakujem vopred za odpoveď. :))) Otvor fórum »
19. 4. 2018 10:28- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave