Diskusie - 497. stránka fóra
14
Ake boli Vase oblubene spolocenske hry?
23. 4. 2018 00:32
54
Myslite si, ze 94 zameskanych hodin je moc?
Este sa ani neskoncil april a uz sa mi to nazbieralo... No ako sa poznam, do konca skolskeho roka to bude aj 130. Mozem za to pisat komisialky? Otvor fórum »
22. 4. 2018 22:34
7
Ekonomická Fakulta v Bratislave
Ahojte, v skratke ma zaujíma, či je taký odbor na tejto VŠ, kde by sa matematika neučila ? Otvor fórum »
22. 4. 2018 21:55
12
VYSOKA SKOLA ZAHRANICIE
Ahojte, otazka je smerovana absolventom zahraničnych univerzit. Pomohol zahraničny titul vašej buducej kariere? Mali ste viac moznosti ako keby ste studovali tu na SVK? :) Aky maju k vam pristup zamestnavatelia? Našli ste si v pohode pracu?:)... Otvor fórum »
22. 4. 2018 20:49
55
Mate nejaku oblubenu piesen, ktora u vas vyvolava myslienky/chut na sex?
..sem s nou, na vedecke ucely. dakujem Otvor fórum »
22. 4. 2018 20:06
21
Co vas v zivote robi stastnymi?
Za mna cestovanie, oddych, rodina, priroda. Otvor fórum »
22. 4. 2018 17:50
4
švédčina UK prekladateľstvo
Ahoj! Je tu niekto, kto študuje tento odbor? Je to ťažšie, než ste očakávali? Otvára sa každý rok? Aké boli prijímačky? A ako je to s tými doplnkovými predmetmi? Najmä ma zaujíma tá islandčina... Chcel by som... Otvor fórum »
22. 4. 2018 17:18MojeMafie
http://www. mojemafie. cz/KrvavaCesta/register/Pretorian Zdaar ľudkovia. Pre všetkých fanúšikov tejto hry je tu nová mafia kde je kopec zábavi a fajn ľudí. Plus veľa rôznych súťaží o kredity a miliony :) Tak šup sem a... Otvor fórum »
22. 4. 2018 17:17
2
Žiadosť na úrad práce
Ahojte. Absolvovala som len zatiaľ odbornú prax a prácu som ešte nemala. Do žiadosti na úrad práce mám teda odbornú prax napísať do políčka pre prácu? A budú na úrade vyžadovať aj potvrdenie o tejto praxi? Otvor fórum »
22. 4. 2018 13:43
17
Napíšte 3 športy, ktoré máte najradšej.
A tieto športy aj hrávate, alebo ste len pasívny fanúšik? Otvor fórum »
22. 4. 2018 12:51
9
Kto podľa vás vyhrá futbalovú fortuna ligu?
22. 4. 2018 12:26
34
Ako ste sa ocitli na Birdzi?
Myslim, ze otazka je celkom jasna :D Ako ste sa ocitli na Birdzi, ako ste ho objavili? Cez kamarata, nasli ste ho nahodou, vyhodil vam google nejake forum alebo..? :) Otvor fórum »
22. 4. 2018 11:43
27
Fotoaparát
Ahojte. Je tu niekto kto sa venuje fotografovaniu? Chcela by som nový lepší fotak na fotenie ľudí a krajiniek. Som trochu mimo z toho čo je na nete a určite by som vybrala zle. Aký foťák by... Otvor fórum »
22. 4. 2018 10:29
2
Odvolanie na SŠ
Ahojte. Hlásila som sa na bilingválne gymnázium do Sucian no skončila som 14 pod čiarou . Zatiaľ zobrali na odvolanie 5 žiakov. Ale ešte stále neboli prijmacky na gymnázia , obchodné ... sú až 14-17 mája . Myslite že... Otvor fórum »
21. 4. 2018 23:28
42
Rozchod (?) / (!)
poznáte tú situáciu vo vzťahu keď už nevidíte v tom vzťahu nejakú budúcnosť? prípadne motiváciu ísť vpred? alebo sa nájde niekto kto sa podelí o svoj príbeh? mám už dlhodobejší vzťah v ktorom to takmer vôbec neklape a mám "časový"... Otvor fórum »
21. 4. 2018 22:34
21
Sexuálne napätie
Dá sa nejako "odstrániť" sexuálne napätie medzi dvoma ľuďmi? (inak než sexom) Otvor fórum »
21. 4. 2018 22:31- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 6 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- ani za svet
- závisí od okolností
Hlasuj »