Diskusie - 496. stránka fóra
8
Prosim pomoz boze,,
Ach jaj.. Neviem ako zacat. Citam tu vela sraciek o tom ako sa niekto rozisiel, rozchadza, nevie ci sa ma rozist, je nestastny z rozchodu, nestastny vo vztahu, nestastny sam , nestastny ked... Otvor fórum »
24. 4. 2018 17:30
17
Zle znamky z primitivneho predmety
Hej ludia koniec skolskeho roka sa blizi a ja mam z telesnej dve 4. (Obidvaja rodicia su telocvikari) Co mam podla vas robit? Tu kravu co ma uci by som najradsej utopila v lyzicke vody a neplanujem za nou... Otvor fórum »
24. 4. 2018 17:19
19
Máte pocit, že Birdz "stárne"
spolu s užívateľmi? Keďže sme tu väčšina birdzákov už niekoľko rokov :D Neviem to presne opísať ale predstavme si situáciu, že sem príde niekto, kto má 15-16 rokov. Správajú sa tu podľa vás ľudia k nemu ľudia... Otvor fórum »
24. 4. 2018 16:31Psychologia Trnavska univerzita v Trnave
Ahojte, prosim Vas, je tu niekto kto studuje psychologiu na tejto skole? Velmi by mi pomohlo keby sa mi ozves... :)) dakujem vopred Otvor fórum »
24. 4. 2018 13:10
11
1
Bilingválne gymnázium v Bratislave
Ahojte, chcela by som prestúpiť z osemročného gymnázia (som kvarta) na strednú bilingválnu anglickú v Bratislave, ale nejakú slušnú. Čo som počula tak Juraja Hronca je vraj jedna z najlepších, ale mohla by som tam prestúpiť? Otvor fórum »
24. 4. 2018 11:16
11
Piješ alkohol?
- Dokiaľ nalievajú tak pijem
- Pijem len keď prídem z týždnovky
- Pijem len istý druh alkoholu
Ďalšie možnosti »
24. 4. 2018 10:42- Pijem len keď prídem z týždnovky
- Pijem len istý druh alkoholu
Ďalšie možnosti »
22
Nálada
Čaute, zažil niekto také obdobie že nepociťoval emócie/city tak intenzívne ako predtým ? :D kamarát hovorí že on to ma tak stále že je taký chladný/odmeraný alebo ako by som to nazval ale ja si prídem istý čas celkom... Otvor fórum »
24. 4. 2018 09:06
2
Cvičné parkovisko - Bratislava , je este niekde ??
Cvičné parkovisko - Bratislava , je este niekde ?? Otvor fórum »
24. 4. 2018 00:09
22
Rozchod
Zdravím som chalan mam 22 rokov moja priateľka mala 18.. Boli sme spolu 2 roky ale už to ukončila. Mohol som to ukončiť už ja keď si vypisovala z byvalim ja som jej dal šancu bo ma prosila..... Otvor fórum »
23. 4. 2018 23:14
13
Balkanska mentalita
Ma tu niekto skusenost stou mentalitou?? Chorvati, Srbi , Bosnaci . ? Je pravda ze maju podobnu mentalitu nam ? Otvor fórum »
23. 4. 2018 22:17
26
Chudnutie
Prosím vás mohli by ste mi poradiť nijaké typu, triky a rady na cvičenie alebo chudnutie... Poprosím len typy, triky alebo rady žiadne narážky že nemám jesť alebo tak:-) ďakujem Otvor fórum »
23. 4. 2018 19:50
27
Najnechutnejší film
Aký je najnechutnejší / najzvrátenejší / najviac disturbing film aký ste kedy videli? Niečo, čo vám buď dvíhalo žalúdok, alebo vás proste nútilo to vypnúť, prípadne by ste ho rovno zakázali? :D Ľudská stonožka a... Otvor fórum »
23. 4. 2018 18:29
1
Lek. genetika MUNI
Ahojte Písal niekto 21. 4 prijímačky na lekársku genetiku a molekulárnu bilogiu v Brne - MUNI ? Otvor fórum »
23. 4. 2018 16:57
13
18 L akvárko- čo tam?
Ahojte, mám doma 18 L akvárko a premýšľam nad chovom neoniek a krevetiek, ale neviem koľko čoho by sa tam zmestilo a znieslo. Neviete mi poradiť? Díky. Otvor fórum »
23. 4. 2018 15:44
19
Ukecanosť
Ako byť ukecany ? Aby mi stále išla huba. Pretože nie som moc výročný a chcem to zmeniť ale neviem ako. Diki. . Otvor fórum »
23. 4. 2018 15:31- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave