Diskusie - 494. stránka fóra
6
Výmena dotykovej plochy
Dnes sa mi podarilo kvalitne rozbiť displej a 120e za opravu sa mi zdá veľa.. Pozerala som že sa LCD displeje dajú kúpiť za cca 30e, lenže čo s tým? Keby kúpim ten displej a pôjdem do servisu opravia... Otvor fórum »
27. 4. 2018 19:43
13
Game of thrones bakalarka
Ahojte, keďže vždy plánujem dopredu, tak i keď som prváčka, už mi napadlo pár tém na bakalárku a jedna z nich je bakalárka o GOT (keďže som na odbore, čo súvisí s literatúrou), ale... Otvor fórum »
27. 4. 2018 19:24
8
Zahraničné potraviny v Bratislave
Poznáte nejaké fajn obchody v BA, kde sa dajú kúpiť originál potraviny z rôznych krajín sveta? (Kórea, Rusko, USA... ) Ktoré sú vaše obľúbené? Otvor fórum »
27. 4. 2018 17:44
4
Sklopenie ucha u psa
Ahojte, mám 3 mesačné šteňa a všimla som si že jej padlo jedno uško. Vždy ich mala obe hore a teraz to vyzerá ako keby s ním niečo mala, ani s ním tak nepohybuje. Je to... Otvor fórum »
27. 4. 2018 15:40
7
Ktorá hlavná postava zo SATC vám najviac liezla na nervy?
27. 4. 2018 11:35
20
Ste teraz spokojný zo svojím bývaním?
Čo by ste chceli vylepšiť na svojom dome, alebo byte? Alebo sa chcete presťahovať? Aké sú vaše najbližšie plány v oblasti bývania? Otvor fórum »
27. 4. 2018 09:04
2
Srvatkove proteiny
zdravim vas ludkovia! odskusali ste uz niektory z nich? https://recenzieproduktov. sk/srvatkove-proteiny/ a ak ano, tak ako hodnotite? dik Otvor fórum »
27. 4. 2018 01:32
7
Fitness naramok s hudbou
Zdravím. Viete o nejakých fitness náramkoch ktoré maju internu pamat aspon 1 GB+ a da sa z nich počuvat hudba?Ide o to, ze nechcem nosit telefon do fitka a ocenil by som nieco externé na bluetooth. Gearfit2 a Apple... Otvor fórum »
26. 4. 2018 21:37
42
Ako si najrychlejsie zarobil peniaze?
ja som si raz za jednu zakazku vypytal 2 kilca a potom som zistil ze som ju mal hotovu za 2 hodiny. okrem toho som raz nasiel na zemi 2000 sk a raz som kamaratovi pojical 1000 korun a... Otvor fórum »
26. 4. 2018 21:22
27
Ak by ste chceli dom koľko by vás stál?
Ak máte v budúcnosti v pláne postaviť dom prípadne prerobiť starší koľko si myslíte, že vás to finančne vyjde? Budete musieť brať hypotéku, alebo na to máte? Myslíte si, že je na Slovensku ťažké postaviť... Otvor fórum »
26. 4. 2018 19:23
1
Ilizarova metoda
Ahojte, cital som nieco o tejto metode alebo o podobnych metodach na predlzenie noh, pre tych, ktori maju problemy s nohami. Viete, ci sa taka metoda praktizuje aj u nas? Dakujem za odpoved. Otvor fórum »
26. 4. 2018 18:45
6
Bitcoin
Zdravim vsetkych, ci si chcu privyrobit tazenim bitcoinov. Ide o vloudove tazenie teda nemusite mat vysoky vypoctovy vykon, leb byt registrovany (zdarma) a prihlaseny. Ja som zarobil za 2 tyzdne 0, 14btc. ... Otvor fórum »
26. 4. 2018 17:21
21
Top 5 Česko-Slovenských hudobných kapiel, interpretov
Ktoré kapely, skupiny, speváci, speváčky patria medzi TOP 5 čo v Česko-Slovensku bolo? A ako by ste odôvodnili svoj výber? Plus pridajte odkaz na Youtube aby sme si mohli vypočuť čo ste vybrali :) Otvor fórum »
26. 4. 2018 12:58
20
Známky
Aký ste/boli ste v škole? Potrpeli ste si na dobré známky (jednotky, dvojky), alebo vám stačilo len toľko, aby ste prešli ročníkom? :D Otvor fórum »
26. 4. 2018 09:52- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave