Diskusie - 492. stránka fóra
14
Mega dôležitá jazykovedná dilema
Drahý birc, ako sa oficiálne nazýva zvyk, ktorý vydáva somár? Proste, pes šteká, mačka mňauká, čo do boha robí somár?! (Ako to znie viem. Ako hrdzavý pánt. Zaujíma ma len, ako... Otvor fórum »
1. 5. 2018 16:36
6
UPJŠ alebo Univerzita Komenského?
Chcela by som sa opýtať na vaše názory/skúsenosti v odbore právo na týchto školách. Vybrať si musím sama a ani tu od vás nehľadám odpoveď na moju dilemu, len by som sa o týchto školách rada viac dozvedela... Otvor fórum »
1. 5. 2018 12:09
54
Prosím o vyplnenie dotazníku ku Bc. práci jednej mojej známej. Téma: trest smrti.
https://docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSfpd4FuvR5kACZEAwuxVsurFeiMDUTpiWwnuqfZZXbfmOdlIg/viewform Trest smrti vs dnešná spoločnosť. Trest smrti vs doživotie. Vaše názory? Otvor fórum »
1. 5. 2018 11:29
34
Som zadana a stale mi pose jeden chalan
Ahojte birdzáci! Na zaciatiok poprosim strante sa predsudkov. ide o to ze mam vztah uz skoro rok a pocas neho som spoznala jedneho chalana, s ktorym si od zaciatku sadli, no ja som ho od zaciatku brala ako... Otvor fórum »
1. 5. 2018 09:34
4
Kde predávate oblečenie?
Čaute, predovšetkým baby, odporúčite nejakú stránku, bazár alebo hocičo, kde sa vám podarilo predať takmer nové alebo aj nové oblečenie? Otvor fórum »
1. 5. 2018 01:48
15
Tattoo
Ahojte môj priateľ má problém s tým, že si chcem dať spraviť tetovanie (druhé v poradí). Mrzí ma to, že z toho bude sklamaný, ale stále som slobodná a rozhodujem sama za seba. Aký... Otvor fórum »
1. 5. 2018 00:25
9
V akej oblasti zarobiť na Slovensku?
Viem, že je to otázka na ktorú mi nikto neodpovie priamo, pretože asi nevie odpoved alebo aj vie ale nechce sa podeliť. Ako si priemerný Slovák s maturitou žijúci u rodičov zarobí slušné prachy? Normal... Otvor fórum »
30. 4. 2018 23:02Marián Varga noty
Dobry večer. Nemá tu prosím niekto k dispozícii noty piesní Ľalia poľná a Hommage á J. S. Bach (pdf) od Mariána Vargu? Ak áno či by mi ich prosím neposlal na e-mail tomasko. benadik@gmail. com? Otvor fórum »
30. 4. 2018 21:50
53
Tattoo
Ahojte :) môj priateľ má problém s tým, že si chcem dať spraviť tetovanie (druhé v poradí). Mrzí ma to, že z toho bude sklamaný, ale stále som slobodná a rozhodujem sama za seba. Aký... Otvor fórum »
30. 4. 2018 21:20
10
Ktoré obdobie histórie je pre vás najzaujímavejšie?
30. 4. 2018 20:24
6
Gymnázium Jura Hronca BA
Ahojte, teraz štrnásteho idem na príjimačky a som strašne v strese. Bojím sa že tie príjimačky neurobím. Nejaké rady ako sa nestresovať? Fakt by teraz pomohly:) Otvor fórum »
30. 4. 2018 18:21
21
Aký alkohol k vatre?
Aký životabudič odporúčate k opekačke/ vatre dnes večer na oslavu 1. mája? Som žena, čiže rozmýšľam nad niečím sladším čo sa bude dobre piť, ale zas nie 15% likér čo mi z neho bude sladko do Vianoc.... Otvor fórum »
30. 4. 2018 11:32
9
Škola
Chcel som sa opýtať či mi vie niekto poradiť. Som strašne lenivé hovädo a nechce sa mi chodiť do školy mam cez 250 hod. vymeškaných. Bojím sa že budem robiť komisionalky a prepadnem. Vie mi niekto... Otvor fórum »
30. 4. 2018 00:45
13
Vyrastiem este ? :/
Ahojte som 16 rocny chalan a od 15 som nenarastol do vysky ani cm, zostal som na 172. Chcel by som vediet ci sa mi zastavil rast lebo rok som nevyrastol alebo ci sa moze stat ze zase... Otvor fórum »
29. 4. 2018 22:31- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave