Diskusie - 487. stránka fóra
14
Problem zo ženami
Ludia, mám problem, jedno dievča. Furt sa o mna zaujíma ale ked sa jej spítam že prečo ju to tak zaujíma tak vraví že mam okamžite prestať. Dokonca ma zablokovala na aj na Soc. sieťach... Otvor fórum »
11. 5. 2018 22:21
2
Medicína
Ahojte, niekto kto študuje medicínu v BA na lekárskej univerzite, je tam veľmi ťažká telesná a celkovo ako ste spokojní so školou? Ďakujem Otvor fórum »
11. 5. 2018 22:09
10
Termálne kúpalisko Vrbov skúsenosti
Čaute, Aký máte názor na kvalitu služieb vrbovského kúpaliska? Čo by sa tam dalo zlepšiť alebo vylepšiť? Otvor fórum »
11. 5. 2018 20:47
3
Výroba náramku
Zdravím, chcel sa spýtať, neviete niekto, čo je toto za látka alebo čo to je za šnurku na tej fotke? http://4. bp. blogspot. com/-kQnGAjjO4So/ToR2uwXO6uI/AAAAAAAACCQ/0WbgZm0L-lk/s1600/shambala. jpg Otvor fórum »
11. 5. 2018 20:22
25
Nevera ako kladný aspekt vzťahu
Ahojte. Aký máte názor na to, keď nejaký vzťah dlhšie nefunguje a nejakou nešťastnou náhodou sa niekto z toho vzťahu zapletie s niekym iným. Nemusí isť hneď o sex, ale proste pusy atď... Po... Otvor fórum »
11. 5. 2018 18:23
20
Koľko a aké jazyky ovládate?
Viete len slovensky a česky? Alebo klasiku anglicky, nemecky? Prípadne ovládate nejaký iný jazyk? Otvor fórum »
11. 5. 2018 17:54
35
Páči sa mi jeden chalan a myslím si že sa mu páči tiež,,. Ako zistím či je to pravda?
Niekedy sa na mňa pozrie a stalo sa raz že sa ma spýtal že ako sa mám. Ja som mu odpovedala že ,,dobre prečo?" a teraz neviem či som dobre odpovedala, že či som ho len neodohnala... Otvor fórum »
11. 5. 2018 17:27
37
Aká bola vaša najdivnejšia platonická láska?
Tak, priznajte sa, do akých magorov ste boli rachnutí? Otvor fórum »
11. 5. 2018 15:43
6
Primacky na Strednú školu, mám sa báť?
Caute budem robit primacky na SS a monitor som dost dosral je to na hambu ale mal som 25 a 28 ale slovinu viem len som sa ponahlal. Budem robit primacky do Bernolakova na dopravnú hlási sa tam okolo... Otvor fórum »
11. 5. 2018 15:11
3
Čistenie korčúľ
Ahojte rád by som sa opýtal či vlastní niekto korčule značky Rollerblade s ložiskami SG7. Rád by som ich namazal a neviem či sa z tých ložisk dá zlúpnuť ten ochranný kryt aby som tam mohol dať vazelínu. ... Otvor fórum »
11. 5. 2018 14:18
4
Pravidelné užívanie marihuany-dotazník
AHOJ, som študentkou psychológie a robím výskum ohľadom užívania marihuany. Ak máte čas a skúsenosti, budem vdačná za každé vyplnenie (nad 18 r. ) https://docs. google. com/forms/d/1U0SJ7Hf7XpHEIweBjyLzuuj56HDSu2vuCcUfpboV-LU/viewform?edit_requested=true Otvor fórum »
11. 5. 2018 11:46GTF PU uplatniteľnosť
Čaute, študujem v 1. ročníku Mgr Probačnú a mediačnú prácu a celkovo potom, čo každý vraví že humanitné odbory a programy sú nerentabilné, chcem sa opýtať, že či radšej nemám ten program zanechať a že... Otvor fórum »
11. 5. 2018 09:59
8
Fitness v Žiline
Aké máte skúsenosti s fitkami v Žiline? Rada by som začala cvičiť, ale nemám tucha, ako začať, tak bolo by fajn, keby sa mi tam aspoň chvíľku niekto povenoval a mal so mnou strpenie, keďže... Otvor fórum »
10. 5. 2018 16:00Hľadám niekoho kto študuje interkultúrne vzťahy a medzináboženské kompetencie na Žilinskej univerzite
Ahojte, hľadám niekoho kto študuje tento odbor na univerzite v ZA. Chcela by som sa spýtať niekoľko otázok. Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
10. 5. 2018 13:04
6
8
Škrabnutie cudzieho auta
Zdravím birdzáci. Dnes sa mi stala dosť vážna vec. Pri parkovaní som náhodou ťukol do cudzieho auta a zostali tam škrabance (trochu viditeľné). Odišiel som odtiaľ a preparkoval som inde. Som začiatočník a fakt neviem čo mám... Otvor fórum »
10. 5. 2018 08:11- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave