Diskusie - 484. stránka fóra
12
Aktivácia kontroly pravopisu v chrome
Ahojte, nejak som deaktivovala kontrolu pravopisu a neviem to zmeniť späť, vedeli by ste mi poradiť? Otvor fórum »
16. 5. 2018 22:04
1
Prijímačky Alejová Košice
Sú tam ťažke prijímačky?hlavne z matiky. Či prejdem lebo na Šrobarke som to totálne do**bala Otvor fórum »
16. 5. 2018 21:10Prijímačky
Čaute kamoši, je tu niekto kto robil v pondelok prijímačky v Banskej Bystrici na odbor farmaceutický laborant? Alebo nepoznáte niekoho takého kto tam bol? Otvor fórum »
16. 5. 2018 21:08
14
Vyjadrite sa percentami o inteligencii ľudí:
Percentuálne vyjadrite inteligenciu ľudí maximálne v 3 kategóriách a to: 1. vo svete 2. na Slovensku Otvor fórum »
16. 5. 2018 20:58
1
Rekvalifikačný kurz
Ahojte :) Je tu niekto kto má skúsenosť s rekvalifikačným kurzom? Som vyučený elektrikár, ale rád by som sa naučil inštalácie (vodoinštalácie prípadne kurenárske práce) aby som mal od toho papier. Je možné si na to spraviť... Otvor fórum »
16. 5. 2018 19:24
4
Predčasné ukončenie ročníka na SŠ
Pokúšal sa niekto ukončiť školský rok o dva a viac týždňov skôr? Nakoľko by som rád vycestoval čo najskôr za prácou, chcel by som ukončiť školský rok o dva júnové týždne skôr. Riešil už niekto podobný problém, ... Otvor fórum »
16. 5. 2018 18:34
2
Stredná škola farmácia
Ahojte. Študujete niekto farmáciu? Rozhodujem sa nad strednou a chcela by som od niekoho kto ju študuje počuť aké to je. Napr. čo treba vedieť zo základky, čo sa na strednej učí, aké treba známky... Otvor fórum »
16. 5. 2018 18:05
11
Fashion_luxury_slovakia podvodnik na instagrame
Ahojte, len Vas chcem upozornit na dvojicu ktora vystupuje pod tymto nickom na ig a tvaria sa ze maju pofiderny bazar na ig. Lakaju ludi v insta stories na lacne iphony (200 eurove) ci na zarobok pokial panovi... Otvor fórum »
16. 5. 2018 17:11
1
Dotazník - Putin vs Trump
Ahojte :) Chcela by som vás poprosiť, či by ste nestrávili pár minút vyplnením krátkeho dotazníka. Bola by som vám veľmi vďačná. https://www. survio. com/survey/d/C7L7T2T8Q2E8N6T2I P. S. : slovné odpovede dajte pokojne aj slovensky... Otvor fórum »
16. 5. 2018 17:01
12
Appka pre hudbu
Ajojte, viete niekto o normalnej jednoduchej appke na stahovanie hudby do iphonu? Offline? Diik Otvor fórum »
16. 5. 2018 12:38
22
Posadnutie
Môj dlhoročný kamarát začal počúvať temnú hudbu (agresívne, satanistické odkazy v textoch) Zmenil správanie. Začal byť agresívny, nevraživý voči okoliu, voči mne tak isto. Mám pocit, že nevie čo robí. Máte niekto podobnú skúsenosť?... Otvor fórum »
16. 5. 2018 12:33
24
Môže sa na Slovensku dobre uplatniť človek ktorý,,.
Môže sa na Slovensku dobre uplatniť človek ktorý nemá žiadne špecifické vzdelanie (nemá odbornú strednú ani VŠ, iba gymnázium), žiadne známosti, žiadne financie ani žiadne špeciálne talenty? Jeho jedinou prednosťou je vytrvalosť a ochota pracovať. Otvor fórum »
16. 5. 2018 11:23
3
Externé štúdium zadarmo?
Ahoj, neviete prosím o nejakej vysokej škole, kde by bolo ex. štúdium zadarmo, alebo teda nejaké minimálne školné? Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
16. 5. 2018 09:51
2
Podnikanie- bar kaviaren
Máte niekto skusenosti s podnikaním? Mám namysli bar alebo kaviaren. Ozvite sa mam konkretnejšie otazky. Otvor fórum »
15. 5. 2018 21:53
34
Viete si predstaviť vzdať sa svojho sna pre milovanú osobu?
15. 5. 2018 19:05
4
Drobný pás
Ahojte holky. potrebovala by som radu ako docieliť chudsi pás. Cvičím 4x týždenne s váhami a snažím sa aj HIIT občas zaradiť... a samozrejme sa snažím aj zdravo stravovať... ale ten pás nie a nie zmiznúť aj keď... Otvor fórum »
15. 5. 2018 18:45
21
Kamarátka?
Hola amigos, mám otázku ktorá mi už pár mesiacov vŕta v hlave a to- neviete náhodou, kde nájdem kamarátku, ktorá nebude falošná a drbnutá, proste normálne dievča s ktorým si môžem normálne pokecať... Otvor fórum »
15. 5. 2018 16:38- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave