Diskusie - 481. stránka fóra
8
Pomer medzi chuťou a škodlivosťou
Prečo je to absolútne vždy tak (bez výnimky), že čím je jedlo zdravšie, tým je menej chutné a naopak? Otvor fórum »
22. 5. 2018 17:11
7
Ludia, ktorych odoberam
Aky ma vobec vyznam ta funkcia "odoberam"? Nemam pocit, ze by to nejak highlightovalo ludi, od ktorych prispevky chcem vidiet. Pcha mi tu samych nahodnych ludi, ktori ma - neurazte sa - vacsinou vobec nezaujimaju. Otvor fórum »
22. 5. 2018 16:14Gymnázium Poštová
Ahojte, je tu niekto, kto studuje na tejto skole? Aky mate na nu nazor? Dakujem vopred za odpoved. Otvor fórum »
22. 5. 2018 14:54
3
Praca
Dobry den nechcel by si niekto zarobit pracou na internete? Poprosim Vas ma kontaktovat spravou ak by mal niekto zaujem Otvor fórum »
22. 5. 2018 12:13
5
Ako oslavite den danovej
29teho mame den danovej slobody. doteraz sme makali na stat politikov a ich tlste rite. tendre a rozkradnute nase financie aby mal chudak hajzel hranaty z coho zarabat peniaze vlastnou hlavou. Otvor fórum »
22. 5. 2018 09:29
34
10
Neslušná mládež/ fyzické tresty
Všetci vieme že je mnoho neslušných mladistvých na školách, sám som mal pár takých spolužiakov alebo poznal pár celých takých tried. Myslíte is že by zavedenie fyzických trestov do právomoci učiteľov mohlo byť riešením? Alebo to riešiť nejak... Otvor fórum »
21. 5. 2018 22:43
24
Ako je mozne ze greci a taliani su taki zaostali
ved oni vybudovali staroveke grecko prvu demokraticku krajinu a staroveky rim ktory vladol celemu vtedajsiemu znamemu svetu, polku narodov vykinozili druhu zotrocili trtiej vladli. A dnes? Dnes im pomahame my a platime ich dlhy nemeckym bankam. Otvor fórum »
21. 5. 2018 21:43
2
Mikrofón ps4
Zdravím borci chcem sa spýtať ako sa da volat na ps4? Lebo keď dáme s kamosom party a dám zelený jack zo slúchadiel do ovládača počujem ho ale on má nie aj mi ukazuje že nemám pripojený mikrofón a keď... Otvor fórum »
21. 5. 2018 19:47
2
The Forest
Ahojte nájde sa tu niekto kto rád hráva The Forest? Hľadám spoluhráča/ku, ktorému by nevadilo hrať 2-3 hodiny (s prestávkami Otvor fórum »
21. 5. 2018 18:06
11
Nemám žiadnych chlapčenských kamarátov
Čaute.... Mam 15 a vela kamarátok ale tak neak sa vôbec neviem rozprávať s chlapcami vždy poviem upne nezmysel proste trapasss, .. ..tak na začiatok ak má niekto záujem si aspon písať napíšte... Otvor fórum »
21. 5. 2018 15:12
4
63l akvárium-poraďte
Premýšľam nad kúpením väčšieho akvária a konr. 63L, ale neviem, čo tam aby nebolo preplnené. Použila som jednu stránku na generovanie a vyšlo mi, že toto by malo byť ok, ale neviem:10 neoniek, 5... Otvor fórum »
21. 5. 2018 11:54Holiace strojčeky PHLIPS
ohodnote vsetky tipy a nazori ktory snich je najlepši na holenie a najhorši Otvor fórum »
21. 5. 2018 11:15
17
Zbytočné a užitočné odbory na VŠ
Ako píšem v nadpise, aké sú podľa vás zbytočné odbory a aké sú zase najlepšie odbory na výškach ? Zbytočné chápte ako neuplatnitelné a užitočné hovorí asi samo za seba. Prípadne čo študujete teraz vy a ako/kde sa... Otvor fórum »
20. 5. 2018 23:47
11
Emo alebo gothici v KE
Ahojte, hľadám nejakých emo alebo goth ľudí v Košiciach. Neviete kde by som niekoho takého mohla nájsť? Otvor fórum »
20. 5. 2018 22:27
23
Falošný občiansky? :D
Ahoojte, s kamoškou sme sa stavili, či si do týždňa dokážem zohnať falošný občiansky preukaz, kde budem mať 25 rokov :D (mám 17). Nemyslím to s ním vážne, nechcem ho ani použiť len by sa... Otvor fórum »
20. 5. 2018 22:00
2
Odtieň vlasov 5. 3
Ahojte žienky, ktoré si farbíte vlásky, akú máte skúsenosť s farbou na vlasy s odtieňom 5. 3 (ak, tak konkr. Garnier)? Ja mám svetlé hnedé vlasy :) ako vám to chytilo? Mám dilemu že... Otvor fórum »
20. 5. 2018 21:02
27
Máš nejaký pasívny príjem?
Máš nejaký pasívny príjem, ktorý ti slúži na prilepšenie alebo by ťa aj uživil? Otvor fórum »
20. 5. 2018 13:56- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave