Diskusie - 480. stránka fóra
6
Stansted aiport to Brighton
Ako sa da dostať z letiska Stansted do Brightonu? Kolko približne cesta trvá a stojí? Otvor fórum »
23. 5. 2018 22:30
8
Práca pre môjho otca
Zdravím, chcem sa opýtať či by nemal niekto prácu, alebo známeho ktorí by zobrali otca do roboty na zmluvu... Je vyučený zámočník bez maturity( kvôli športu ) Má teraz Pn na mesiac... A potom nemá prácu,... Otvor fórum »
23. 5. 2018 22:02
12
Najlepší diel Pána Prsteňov?
23. 5. 2018 21:19
24
Sparing partner?
Čaukyy, hľadám niekoho ( ideálne babu ) ktorá by so mnou bola ochotná makať v fitku alebo ísť zaplávať/zabehať občas. Nájde sa tu niekto taký? -> správička! :) Otvor fórum »
23. 5. 2018 21:11
14
Ako zistiť rodokmeň?
Nedávno som tu čítala fórum o rodokmeni, kde bola položená otazka, ako ďaleko sa ste sa dostali v hľadaní. Mňa téma rodokmeňa odjakživa zaujímala a chcem sa opýtať, najmä tých, ktorí sa tomu venujú, ... Otvor fórum »
23. 5. 2018 18:28
44
S čím ste mali problém, keď ste mali prvé samostatné bývanie bez rodičov?
Problém bol v samote, alebo že ste si museli sami variť? Alebo vo financiách? Alebo v čom? Otvor fórum »
23. 5. 2018 15:19
38
Muži, podávate si ruky so ženami pri stretnutí? Ženy podávate si ruky s mužmi? Alebo využívate objatie?
Samozrejme myslím mimo práce, s nejakým kamarátom/kamarátkou... alebo tak... Lebo pár dievčatám som už tak ruku podal, a je to veľmi divné :D A určite to nečakali :D Neviem, ako to vnímate? Taketo... Otvor fórum »
23. 5. 2018 13:40
21
Hľadám spontanných ľudí !
čauko, hľadám nejakých crazy ľudí, čo by boli ochotní ísť na dobrodružnú cestu, koncom augusta alebo skôr v polke júna, na 2 týždne cca. (kvôli brigáde) :D stopom, alebo neviem ako vypadnúť, bez... Otvor fórum »
23. 5. 2018 10:49
28
Spanok
Koľko hodín priemerne spavate a od kolkej do kolkej? Ak mate v suvislosti so spankom velke nepravidelnosti (vikend vs pracovny den a podobne), prosim, opíšte aj tie. Otvor fórum »
22. 5. 2018 23:34
12
Praca
Cauteee ak by si niekto chcel zarobit piste mi spravu... Je to solventne a cez net ziadne reklamy a predavanie Otvor fórum »
22. 5. 2018 22:17
30
Čo ďalej
Zdravím všetkých! O rok maturujem na gymnáziu. Nechcem rozpisovať podrobne prečo a začo, ale som na 90% rozhodnutý, že na výšku nejdem. Áno, viem, je to hlúpe, ale rozhodol som sa tak. ... Otvor fórum »
22. 5. 2018 20:51
31
Absolvoval som viac,,. (absolvoval v zmysle "zúčastnil sa")
22. 5. 2018 19:09
3
Dantem brigáda
Ahojte, je tu niekto kto pracoval vo firme Dantem? Vedeli by ste mi prosím povedať ako prebieha inventúra majetku? Zatiaľ som bola len na klasických inventúrach.... Ďakujem za odpoveď :) Otvor fórum »
22. 5. 2018 18:37
42
Fórum pre "starých" Birdzákov
Milí "starí" Birdzáci, ktorí tu existujete napr. +/- 5 rokov, zo záchvatu nostalgie som založila toto fórum. A že by som chcela, aby ste každý napísali tie najviac TOP zmeny, ktoré sa vo vašich... Otvor fórum »
22. 5. 2018 18:21
8
Cestovanie v noci?
Ahojte, som mladá študentka. Pracujem v centre mesta, ako čašníčka (Bratislava). Zatvárame o 1:00 a ja sa musím dostať až na Prievozskú domov, viete mi poradiť, nejaké rady kadiaľ nechodiť, čo nerobiť atď,... Otvor fórum »
22. 5. 2018 17:25- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave