Diskusie - 479. stránka fóra
14
ÚSTNA MATURITA
V pondelok maturujem a už teraz v noci nemôžem spávať, mám nervy, strach, celé 4 roky som mala samé 1-2 známky, no teraz mám pocit že nič neviem-stále sa učím. Bojím sa, že sklameme... Otvor fórum »
25. 5. 2018 13:21
35
Číslo na OP
Všimli ste si toto číslo vzadu na občianskom? Máte info čo znamená? A aké tam máte číslo? Otvor fórum »
25. 5. 2018 00:36
10
Rozhodnutie o škole
Mám na výber Súkromne Gymnázium alebo SPŠ Elektrotechnickú odbor Technické lýceum. Na Gymnáziu je odbor Programovanie, ide mi o programovanie a neviem sa rozhodnúť či ísť na Gymnázium, alebo priemyslovku.. po ukončení sa chcem dostať... Otvor fórum »
24. 5. 2018 21:41
46
Psychológia
Chodil/chodí niekto k psychológovi, poprípade psychiatrovi? Ako ste sa tam cítili? Pomohlo vám to? Za odpovede naozaj ďakujem. Otvor fórum »
24. 5. 2018 20:52
12
Aká práca, pracovná pozícia je vhodná pre introverta?
Aká práca je vhodná pre Introverta Otvor fórum »
24. 5. 2018 19:24
10
Bezlaktózovo-bezlepková torta.
Nemáte nejaký recept na taktúto tortu? Lebo snažíme sa nájsť niečo na nete ale je to dosť márne. Navyše by tam nemali byť ani orechy. :/ Otvor fórum »
24. 5. 2018 19:02
4
Poradiť,,film
Niečo buď fatalne komediálneho charakteru, alebo totalne scifi mimoza.. Ak o niečom takom viete prosím grcnite mi to sem fenkju Otvor fórum »
24. 5. 2018 18:03
18
Ktorý jazyk sa vám ľahšie učil? Angličtina alebo nemčina?
24. 5. 2018 17:33
1
Gta 5 ps4 porucha
Cau birdzovia mozte mi pompct kupil som si gta5 na ps4 a nejde mi tunit auta v cuatome a ani kupivat zbrane dakujem za pomoc. Otvor fórum »
24. 5. 2018 17:27
2
Oprava slúchadla Iphone 6s
Máte niekto nejaké dobré skúsenosti s neautorizovaným servisom na iphone v Žiline ? Potrebujem vymeniť slúchadlo na iphone 6s, funguje ale poslednu dobu sa mi zdá že slabšie počuť druhu stranu pri telefonáte :D Otvor fórum »
24. 5. 2018 16:10
24
Prepadnutie na strednej,,.
Sestra dnes došla domov s tým, že prepadla. Rodičia sú z toho mimo, trepú jej do hlavy, že skončí ako vpp, nezoberú ju na vysokú... Proste totálne "pičoviny". Dokonca sa o tom nechcú... Otvor fórum »
24. 5. 2018 16:07
8
Hádka s kamarátom.
Ahoj. Potrebujem pomôcť. Pohádal som sa s kamarátom. Je to kvôli tomu lebo mojej spolužiačke som povedal čo si o ňom myslím, že niekedy mi ide na nervy a tak. A ona mu to povedala... Otvor fórum »
24. 5. 2018 16:07
11
Obhajoba prace s Eckom?
Ahojte. Zajtra mam mat obhajobu bakalarky a dostala som zle posudky od skolitela aj oponenta. Vlastne mam znamky D a E. Mate s takymto skusenosti? Oplati sa mi tam vobec ist? Otvor fórum »
24. 5. 2018 15:18
19
Stane sa z notorického klamára úprimný človek?
Proste, keď niekto klame úplne v bežných veciach, že to nie je ani také závažne. Alebo si len tak prifarbí pravdu alebo povie, že nevie/ nepamätá si. Dokáže sa zrazu preorientovať na pravdovravného človeka?Môže to jeho... Otvor fórum »
24. 5. 2018 13:34
26
Nechavate taxikarom tringelt?
Nemyslim tych bravcovych ujov z hlavnej stanice. Normalnych serioznych. Ked ma prijemne vystupovanie zvyknem nechat 0'5€. A co vy? Otvor fórum »
24. 5. 2018 05:32- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave