Diskusie - 473. stránka fóra
6
O prázdninách na Eurotrip?
Ahoj :) Pokud hledáte inspiraci na léto a nechcete jen k moři na dovolenou, poskládejte si trip po Evropě za super cenu na https://flightics. com Příklad: Vídeň - Mallorca - Barcelona - Milán - Bratislava... Otvor fórum »
7. 6. 2018 11:13
12
Akú máte myš?
Aké počítačové myši preferujete? Akú myšku máte? Mne sa konečne podarilo zohnať pre mňa dokonalú - úplne tichú, pohodlnú, bezdrôtovú, lacnú, elegantnú, nesvietivú :D http://www. softcom. cz/eshop/img. asp?stiid=212280 Otvor fórum »
7. 6. 2018 08:00
6
Klonovanie z HDD na SSD
Dnes som klonoval cez Macrium Reflect dáta na SSD, ale po vložení SSD do notebooku a zapnutí hlási chybu 0xc0000225. Viete niekto, čo s tým? Otvor fórum »
6. 6. 2018 22:11
20
Mozgova hmla
Ahojte ma tu niekto skusenost z mozgovou hmlou? Akokeby ste svet vnimali ce oponu mali uplne otupene zmysly neboli schopny komunikovat nadviazat ocny kontakt vnimanie sveta cez hmlu akokeby ostatni zili a vy ste boli v spomalenom filme vyraz bez... Otvor fórum »
6. 6. 2018 20:37
10
Dietatko
Ahojte zienky mam dvojtyzdnove babetko a nemoze sa vykajat, nekojim pretoze nemam mlieko.. prosim vas poradte mi ako mu pomozem ..skusala som vsetko mozne a pomoze leb rektalna rurka. . Otvor fórum »
6. 6. 2018 19:49
3
Biologia/medicinska biologia
idete niekto na prírodovedeckú fakultu UK odbor biologia alebo medicinska biologia? Otvor fórum »
6. 6. 2018 18:05
2
Prijimacky na farmaciu KE
Ahojte, bol niekto dnes na prijimacky z farmacie v KE (UVLF)? Kolko ste mali bodov, ste spokojni? :-) Otvor fórum »
6. 6. 2018 17:36
28
Superstar - spev ktorej finalistky sa vám najviac páči?
6. 6. 2018 14:33
8
Ktoré krajské mestá sú na Slovensku uspešné a ktoré nie?
Podľa mňa sú úspešné: BA, TT, NR, ZA, KE, TN. A neúspešné sú: PO, BB. A úspešnosť beriem z hľadiska ekonomiky, nezamestnanosti, kultúry. Otvor fórum »
6. 6. 2018 10:54
23
Ako bojujete s prokrastináciou?
Nemám rada tento v súčasnosti tak spopularizovaný výraz, ale kvôli stručnosti otázky som sa ho tento krát rozhodla použiť. Zaujímali by ma vaše odpovede :) Otvor fórum »
5. 6. 2018 20:42
34
V ktorom od Slovenska chudobnejšom štáte by ste si vedeli predstaviť život?
Každý chce žiť len v bohatých krajinách. Vedeli by ste si prestaviť život aj od Slovenska v chudobnejšom štáte? Napríklad v Maďarsku, Poľsku, Srbsku, alebo hocikde inde? Otvor fórum »
5. 6. 2018 14:00
22
Vdelavacie okienko pre VEGETARIANOV.
Tak som sa dopocul ze do jedal ako jogurt (napr Danone), cukriky (Skittles, Lentilky) zuvacky, zavarane ovocie sa pridava farbivo E120 ktore sa ziskava tak ze sa chytia chrobaky vysusia poemlu sa na prasok, Otvor fórum »
5. 6. 2018 13:20
17
Ako byť objektívne dosť dobrým
V dnešnej dobe je latka nastavená vysoko. Nech už robíte čokoľvek, vždy sa nájde niekto kto robí danú vec lepšie. Vždy dá človeku niečo vytknúť. Ako si vybudovať zdravé sebavedomie a cítiť sa dobre, ako... Otvor fórum »
5. 6. 2018 10:31
8
Koľko pavúkov ročne zješ v spánku?
5. 6. 2018 04:51
5
Krátky dotazník
Ahojte potrebujem pomoc s prieskumom do školy za každého účastníka budem velice vďačná :D Otvor fórum »
4. 6. 2018 22:21
9
Štúdium na vš v zahraničí
Ahojte kamoši. Už dlhšie sa zamýšľam nad štúdiom Magisterského stupňa v zahraničí..chcela by som sa Vás spýtať na Vaše názory, či si myslíte že sa to na tie 2 roky oplatí a keď áno tak kde :)... Otvor fórum »
4. 6. 2018 21:51- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave