Diskusie - 472. stránka fóra
21
Dievčatá: Čo by ste chceli na vašej rozlúčke so slobodou?
Pripravujeme rozlúčku pre kamarátku, tak som sa prišla trošku inšpirovať... môžete vyriecť svoje najtajnejšie želania, nebudem nikomu žalovať ; ) Otvor fórum »
8. 6. 2018 22:24
3
Poznáte piesne?
https://www. youtube. com/watch?v=PrjCVrPSVW4 Ahojte! Prosím poznáte niekto tie piesne, ktoré tam spievajú? Potrebujem síce všetky, ale za akúkoľvek informáciu budem veľmi vďačná... Otvor fórum »
8. 6. 2018 18:54
19
Práca na čierno
Mám problém v práci, konkrétne so zmluvou. Pracujem vo firme už polrok. Pracovnú zmluvu mám na 4 hodiny, ale pracujem na 8. Mám dôkazy. Taktiež na dochádzku sa zapisujem na celých osem. Môžem... Otvor fórum »
8. 6. 2018 16:26
7
Cestovné poistenie
Vedeli by ste mi odporučiť nejaké výhodné cestovné poistenie, ktoré zahŕňa chodenie po horách na Slovensku aj v zahraničí? Vopred vďaka za tipy :) Otvor fórum »
8. 6. 2018 14:00
1
Hladam
Hľadám človeka ktorý by mi vedel pomôcť - poradiť ako zavesiť na net už hotový e book, resp. e kurz. Nastaviť tam platby atď. ... Otvor fórum »
8. 6. 2018 12:33
2
Vodičak B a skuter v 17
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať mam vodičský preukaz typu B, ale mam 17 a chcel by som sa opýtať či to že musím jazdiť pod dozorom platí aj na skuter 50cm3. Dakujem Otvor fórum »
8. 6. 2018 07:05
12
Stonkovy zeler
Dar od Boha? Pekelný vynález? Ľudstvo o ňom skoro nič nevie, no napriek tomu sa s ním zahráva. Diskutujte - jedavate ho? Chutí vám? Ako ho používate? Ako sa váš vzťah k nemu vyvíjal? Otvor fórum »
8. 6. 2018 00:14
26
Aké vysoké sú čašnícke tringelty za mesiac?
7. 6. 2018 21:13
5
Niekto na turu
čaute ludia nasiel by sa tu niekto kto by šiel na dajaku turu ? niekde do hôr stratit sa :D kludne zvladnem aj naročne tury som tatranec :D Otvor fórum »
7. 6. 2018 21:10
2
Štátnice v auguste
Musím prenášať jednu štátnicu do augusta, tak sa pýtam, čo teraz? Je potrebné ísť na úrad práce? Som ešte študent? Platí mi isic? Kto s tým má skúsenosti, ďakujem za odpoveď! Otvor fórum »
7. 6. 2018 20:03
33
S čím máte radi Pizzu? A btw. chutí Vám viac Slovenská alebo Talianská pizza?
Ja mám rád pizzu s kukuricou, salámou, klobásou, syrom všetkého druhu a inými nezdravými vecami. Otvor fórum »
7. 6. 2018 18:26
1
Gymnazium Tomášikova
Ti, co poznate tuto skolu (chodili ste tam, poculi ste o nej nieco) - je to dobra skola? Aki su tam ludia a ucitelia a celkovo si o nej co myslite? Otvor fórum »
7. 6. 2018 17:17
25
Chodievate na dovolenky s rodinou ?
7. 6. 2018 15:26
10
Je podľa teba Confused Math Lady Julia Roberts?
7. 6. 2018 11:34- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 5 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 6 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave