Diskusie - 467. stránka fóra
13
Instagram story screenshot stale funguje?
Dostanu ludia alert ked ked screenshotnem ich story? Viem ze to bolo jeden cas mozne ale neviem ci je to stale tak. Otvor fórum »
15. 6. 2018 22:27
11
Komplex
Mám trošíčku komplex a to z toho ako môj noštek vyzerá z profilu . Pridám sem fotku ak na to vôbec prídem ako to spraviť. Chcela by som vedieť či ste videli horší alebo sa to ešte dá alebo... Otvor fórum »
15. 6. 2018 22:14
4
Farmacia bratislava
Ahojte, najde sa tu niekto kto študuje na farmacii v BA popripade sa tam hlasi a vie ako je to s dodatocnym prijimanim? ci sa zvykne ciara posuvat a kolko ešte zvyknut prijimat približne. ďakujeem vopred Otvor fórum »
15. 6. 2018 21:53
5
Jazykový pobyt v Nemecku (skúsenosti?)
čaute rodičia ma chcú poslať na minimálne 1 mesiac cez prázdniny do Nemecka na kurz. Trošku som z toho ale nervózny, pretože neviem po Nemecky skoro ani ceknúť (ani slovná zásoba ani gramatika) a tak sa chcem spýtať... Otvor fórum »
15. 6. 2018 18:37
5
Rozdiel v kvalite gitár
Ahojte, myslíte, že je veľký rozdiel v kvalite (westernových) gitár tej istej značky keď jedna stojí cca 200€ A druhá 300€? Otvor fórum »
15. 6. 2018 16:51
31
Kvet na prvom rande
Je moc naivne považovať za správne doniesť dievčatu/žene kvet na prvom rande? :D A nie len na prvom rande proste kedykoľvek si na ňu muž spomenie. Dali by ste jej tu kvetinku alebo dávate? Otvor fórum »
15. 6. 2018 15:23
5
Pascal
ahojte vedel by mi niekto pomoct s lazarusom? mam to mat do 20. 6 a som z toho antitalent. dam mu aj financnu odmenu 10€. mam za ulohu ,,, setric obrazovky s obdlznikmi nahodnej farbe a nahodnych... Otvor fórum »
15. 6. 2018 14:48Internát Košice
Je tu niekto kto bol alebo je na internáte Pražska 2. Je lepší ako Kosmalt ? Otvor fórum »
15. 6. 2018 09:54
15
Utiekol mi jednorožec
Baba na "vážny pokec" (knihy, seriály, situácia vo svete a pod)? Len pokec nič viac, skúšal som písať aj s chalanmi, sounds good doesn't work, tak to vyzerá, že prírodu neodrbem. Otvor fórum »
15. 6. 2018 00:08
1
Jurassic World: Fallen Kingdom
14. 6. 2018 21:36
7
Huby
Môžete napísať kde nejaké rastu alebo prípadne ake druhy hub rastu Otvor fórum »
14. 6. 2018 20:40- 1 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 7 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 8 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- Od kamaratov
- Z knihy, na ktorej prečítanie zabudol
Ďalšie možnosti »