Diskusie - 466. stránka fóra
3
Maturita/externé štúdium
Ahojte, nedokončila som si posledný ročník 8-ročného gymnázia zo zdrav. dôvodov takže nemám maturitu. Chcela by som sa opýtať či neviete o možnostiach dokončenia si školy, najlepšie v Košiciach, či sa to dá externe... Otvor fórum »
17. 6. 2018 20:21
11
Ako si chrániť vlasy pred chlórom
Dáke rady ako si chrániť vlasy pred chlórovou vodou keď naštevujete plaváreň? Otvor fórum »
17. 6. 2018 19:18
9
Revízor
Dobrý večer, práve ma chytil revizor. Mal som označený lístok, ktorý som mu ukázal a on ešte odo mňa pýtal ISIC, ktorý si priložil na taký prístroj. To prečo pýtal? Niečo také sa mi ešte... Otvor fórum »
17. 6. 2018 18:02
4
Nitra - intráky UKF
Od septembra nastupujem na VŠ a stále sa neviem rozhodnúť či ísť na intrák alebo privát. Na FB som videla nejaké fotky, izby ŠD Zobor vyzerajú super, na Nitre už horšie.. sú na tom Zobore všetky zrekonštruované?... Otvor fórum »
17. 6. 2018 17:50
7
Policajná kynologia
Caute, mala by som otazku ked studujete na výške kynologiu da sa z toho robiť alebo zamestat ako policajny kynolog? Alebo sa k tomu robí ešte nejaký kurz? Alebo sa to da robiť len ak je vyštudovaná policajná... Otvor fórum »
17. 6. 2018 16:04
3
Jesseniova lekarska fakulta UK v Martine (vseo)
Ahojte, prosim niekto kto tam studuje, ake to tam je? Z hladiska pristupu profesorov, narocnosti, trhate si vlasy ? :D Ja budem prijata tento rok ale vaham ci nastupit. Bojim sa toho... Otvor fórum »
17. 6. 2018 16:01
2
Ark survival evolved. Vloženie češtiny pomoc.
Ahoj ako vložím češtinu do hry ark survival evolved ? :/ Je to v angličtine a neviem ako nastavim jazyk na češtinu. Prosím o radu..Vopred ďakujem Otvor fórum »
17. 6. 2018 15:00
3
šperky
Ahojte boli ste v obchode ALOve? aké tam sú približne ceny prsteňov? Otvor fórum »
17. 6. 2018 13:41
17
Zmenil by som si meno a priezvisko na ,,. keby som,,.
Zmenil by som si meno a priezvisko na ................ za 1) keby som mal tú možnosť, za 2) keby som musel kvôli úteku pred políciou alebo podobne. Otvor fórum »
17. 6. 2018 10:38Project 2 fourth edition
Prosím naozaj súrne neviete niekto nájsť link na testy a ich odpovede Project 2 fourth edition? Otvor fórum »
17. 6. 2018 10:15
12
Si monarchista alebo republikán? (prvy post)
16. 6. 2018 17:37
22
Farmácia Hradec Králové
Ahojte. Chcem sa opýtať, či je tu niekto, kto študuje na FaF v HK. Prijali ma, preto by som rada vedela poznatky a skúsenosti niekoho, kto to zažíva tam. Na čo sa pripraviť,... Otvor fórum »
16. 6. 2018 16:26
10
Jako uviesť kolo
V živote som neuvádzal tanečné kolo a teraz by sa šikol nejaký ten 5 sekundový monológ reku Otvor fórum »
16. 6. 2018 16:20
17
5
Prezentácia fotiek
Potrebovala by som poradiť, prosím vás ak poznáte niekto nijakých program na prezentáciu fotiek s ľahkou manipuláciou, kde môžem pridávať text, hudbu atď. Ďakujem za odpoveď Otvor fórum »
16. 6. 2018 12:18- 1 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 2 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 3 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 3 Vaše najdivnejšie zvyky
- 4 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 5 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 6 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Vaše najdivnejšie zvyky
- 5 Mate uz vianocnu vyzdobu ?
- 6 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 7 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 8 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)