Diskusie - 4629. stránka fóra
1
Podvody Keitha Barryho
neviete niekto kde by sa dal stiahnut dokument Podvody Keitha Barryho alebo kupit od neho nejaka kniha? ale ina v CZ/SK jazyku ak niekto viete pomôžte mi prosím ja to už hladám asi 6 hodín a stále nič :( Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:28
43
Chcem umelý penis
Ahojte, neviete, či by bolo cudne, kebyze som ako Lady Gaga s umelym penisom? Tymto by som chcel apoukazat, ze clovek ma bujnu fantaziu. co si myslite? Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:18
33
Psychologická finta ?
Mám taký problem, no nie je to ani problém, ale lezie to na nervy :D Ked sa mi sníva erotický sen, tak vždy ked už ide na vec, tak sa zobudím :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 21:50
21
Chcem robit cosplay teh silence ,,.
Helou birzdaci, je tu niekto kto sa venuje cosplaying-u? mam zaujem vyrobit vlastny cosplay The Silence , /pre tych ktory nevedia o co ide :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:57
22
Paci sa mi jedna baba ale ja ju az tak nepoznam
no poznam ju od skolky ale ona chodi na gymnazium a od skolky som ju videl 3x ... strasne sa mi paci ale ja neviem ci jej to mam tiez povedat kedze ona byva dalej od mojej dediny a ja... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:51
36
Syr na pizzu
aky syr by ste pouzili na pizzu.. zhanam nieco co sa pekne roztopi. . Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:39
18
Led svietiace tricka? dobra vec na party/diskoteku?co si myslite?
. nevem ci poznate tvz sviace Led tricka . to su take co reaguju na hudbu a podla nej svietia. jedno som kupil brachovy na narodky, bolo u mna do tyzdna a je to srandovna vec. na party , diskosku.... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:24
15
Ekonomická univerzita v BA - Národne hospodárstvo
..Je tu niekto odtiaľ ?? Aké to tam je,, oplatí sa tam ísť ?? Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:19
17
Anglistika a amerikanistika,,. študuje to niekto? Kde je to podľa vás lepšie? Trnava? Nitra? ďakujeeeeem
Anglistika a amerikanistika... študuje to niekto? Kde je to podľa vás lepšie? Trnava? Nitra? ďakujeeeeem Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:17
1
99%
Čo to chodia za reklamy? Nejaké politické oné? Nechápem tomu. Myslíte, že niečomu pomôžu?? PS: Ide Van Helsing ! (thumbs) Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:16
11
Kindle Fire
Čo hovoríte na tablet Kindle Fire od Amazonu ?... počas Vianoc sa predalo viac kusov ako pri iPade (vyše 4 milióny)... stojí len 199 USD (cca 160 €) , dvojjadrový procesor, trochu menší 7" displej ale aspoň sa... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:13
6
Navštevujete niekto Univerzitu Komenskeho fakultu filpzpfie katedru psychológie v ba??
Mohli by ste mi povedať niečo o tej škole o prímačkách aké boli a jasné, že sam si už základy prečítala na ich stránke , no niečo viac vopred Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:59
19
Studium historie
Nevie nahodou prosim niekto ci je potrebne na studium historie na UKF v NR mat maturitu z dejepisu? a robia sa tam pisomne prijimacky ci ustny pohovor? Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:59
37
Mate fake azet nicky a pouzivate ich?
NIE, nemam a nepouzivam ich. ##ANO, rovnake FAKE pohlavie a sem tam pouzivam. ##ANO, opacne FAKE pohlavie a sem tam pouzivam. ##ANO, jedno z nich ale nepouzivam. Otvor fórum »
8. 1. 2012 19:45
64
Aká kultúrna akcia bude pre vás v roku 2012 naj?
Ktorá akcia (koncert, divadlo, film, výstava, festival) bude pre vás v roku 2012 najlepšia? Otvor fórum »
8. 1. 2012 18:39
19
Taze kedze uz skoncili vianocne prazdniny tak aj vy sa uz neviete dockat na jarne?
nie ja skolu milujem!##uz na ne netrpezlivo cakam :D Otvor fórum »
8. 1. 2012 18:25
- Vyhadzujem ich
- Zoberiem si krajec pod ním (koniec sa tak posúva stále dole)
Ďalšie možnosti »