Diskusie - 458. stránka fóra
12
Orientácia :)
Ahojtey chcem sa opýtať, aký máte názor na gayov ( homosexuálnych ) ? Viem že pre viacerých sú to kurv* hnusne buzerantské... Ale čo keď to majú dané of narodenia ? Ja sa sám priznam, ... Otvor fórum »
4. 7. 2018 16:35
20
Plemeno
Ahojte :) Plánujem si v najbližšej dobe zaobstarať psíka. Keďže máme doma už nejaké zvieratá, tak to nemôže byť len tak hoc'aké plemeno. Máte s nejakým konkrétnym dobré skúsenosti? Otvor fórum »
4. 7. 2018 16:10
7
Nefunguje mi jack na slúchadlá
Od včera mi nefunguje jack na slúchadlá, prv som si myslela že používam zlé tak som ich vymenila za tie čo som mala pribalené pri kúpe, ale nefunguje to. Mám dať telefón do opravy alebo mám... Otvor fórum »
4. 7. 2018 00:03
24
Bude mi chýbať
Som na Dovolenke a spoznal som tu kamarátku. (17r a ona ma 14r) lenže ja som Slovak a ona je zo Švédska. Strašne si rozumieme a už teraz ma chytá ta nalada že čo ak sa už nikdy... Otvor fórum »
3. 7. 2018 23:57
11
Zahlasuje tým ktorým sa chce, čo by ste si vybrali.
3. 7. 2018 22:16
21
Oblečenie, ktoré už nechcete
Čaute, chcem sa spýtať, čo robíte s oblečením, ktoré už nechcete? Hlavne také, ktoré nie je až tak nosené, ale už sa vám čo ja viem nepáči. Darujete ho? Ak áno, nie je... Otvor fórum »
3. 7. 2018 20:12
5
Farbenie
Chcem si farbit vlasy na fialovo no moje sú tmavohnedé. Dalo by sa nejako vyhnúť peroxidovaniu aby som si vlasy až tak nezničila ? Otvor fórum »
3. 7. 2018 19:25
1
ERAZMUS+ STÁŽ UKF NITRA
čavte, bol už niekto z vás na zahraničnej stáži Erazmus+? Ja študujem na UKF v Nitre a chcel by som ísť teraz cez prázdniny na stáž, len neviem ako to funguje, či mi to schváli škola atd.... Otvor fórum »
3. 7. 2018 18:21
25
Mať škaredé cigánske auto alebo nemať žiadne?
3. 7. 2018 17:08
11
Ktorá oblasť IT je najperspektívnejšia?
Svoj rozhľad som získal vo všetkých oblastiach v IT v bakalárskom štúdiu, kde som si prešiel všetkým a všetko ma bavilo, naozaj bavilo, neviem sa teda rozhodnúť, že v ktorej oblasti pokračovať, nejaké nápady, ... Otvor fórum »
3. 7. 2018 14:15
9
Stretko vo stvrtok, co sa da robit vo stvrtok?
Mam s niekym dohodnute stretnutie, ale neuvedomil som si ze cez sviatky je u nas vsetko zavrete. Ale zase da sa ist do rajky, alebo viedne? Fico dakujem ti fakt... Uz vacsiu peachovinu si nevedel vymysliet. Otvor fórum »
3. 7. 2018 14:10
8
Čo by mal ovládať vyštudovaný Informatik
Zdravíčko, chcel by som sa spýtať či existuje Informatik pre všetko , nie čisto len programátor, ale človek , ktorý vie programovať, kódiť web stránky, pracovať so sieťami , robiť správcu siete, ... Otvor fórum »
2. 7. 2018 21:46
9
Vlaková preukážka
Tí, čo ste skončili tento rok strednú školu a máte vlakovú preukážku na cestovanie zadarmo, tak vám platila do júna alebo ju máte platnú až do augusta? Otvor fórum »
2. 7. 2018 18:39Tablet
ahojte! neviete mi poradit ktory tablet by bol najlepsi pre mna? potrebujem ho hlavne na pisanie cize dobry stylus k nemu musi byt :) rozmyslala som nad ipadom ale odradza ma cena. neviete poradit ako to funguje keby... Otvor fórum »
2. 7. 2018 15:41
1
Vydanie vlastnej básnickej zbierky
Ahojte, píšete básne ? mali by ste záujem o vydanie vlastnej básnickej zbierky? Navštívte stránku www. noav. sk a zaregistrujte sa. Je tam kolonka fórum kam môžete pridávať vlastnú tvorbu a môžete získať vydanie vašej... Otvor fórum »
2. 7. 2018 15:38
- tablet
Hlasuj »