Diskusie - 448. stránka fóra
6
Čo na akné
Akné mám hlavne na čele a na hrudi..... neviete čo pomôže ? Hlavne niake domáce recepty .... :) Otvor fórum »
31. 7. 2018 12:56
4Instagram
Prosím vás potrebujem poradiť, nefunguje mi posledná aplikácia na instastory čiže anketa, gify a ani nič ostatné, ďakujem za rady :-) Otvor fórum »
31. 7. 2018 08:54
48
Prezidentské voľby 2019
30. 7. 2018 23:14
23
Kto je pre vás hrdina?
Moja otázka je úplne jednoduchá. Kto pre vás predstavuje hrdinu? Je to filmová postava? Záchranári a hasiči? Darcovia krvi, drene a orgánov? K osobe ktorú napíšete prosím uveďte aj dôvody. Otvor fórum »
30. 7. 2018 22:43
12
Očakávania
Mali ste v živote nejaké očakávania, ktoré sa nakoniec naplnili alebo naopak tie, ktoré sa nenaplnili? Otvor fórum »
30. 7. 2018 14:01
5
SPU internáty
Ahojte, neviete mi poradiť na ktorom internáte sú najlepšie izby na SPU v Nitre? Otvor fórum »
30. 7. 2018 12:59
45
Máte ešte nejaký cieľ čo chcete urobiť/splniť toto leto ?
Ja napríklad mám v pláne jedinú vec. Ísť na zmrzlinu do jednej dediny, kde robí jedna baba z jednej brigády, s ktorou sme sa len tak zo srandy dohodli že sa tam vidíme, keď som povedal... Otvor fórum »
30. 7. 2018 00:38
6
Pri počítaní rovnakých vecí situovaných tesne vedľa seba (žalúzie, rebrá radiátora, taniere uložené na sebe atď)
- Zrátam väčšinou presne, bez ťažkostí a pochybností
- Zrátam väčšinou presne, ale mám pocit, že som preskočil
- Sa musím často vrátiť a začať odznova
Ďalšie možnosti »
30. 7. 2018 00:33- Zrátam väčšinou presne, ale mám pocit, že som preskočil
- Sa musím často vrátiť a začať odznova
Ďalšie možnosti »
17
Dilema ako ďalej v živote.
Mal už z Vás niekto taký pocit že po výške mu nastalo nejaké hluché obdobie a nevedel ako ďalej? Kam a čo vlastne bude? Strach z budúcnosti a podobne? Je to podľa Vás len bežná reakcia absolventa? CHcem realne skusenosti... Otvor fórum »
29. 7. 2018 20:41
15
Nosite nejake Naramky na lavom Zapesti?
- ano,Kabbalah cervene Naramky (alebo ine farby)
- ano,Kabbalah + liecive kamene
- ano,Shamballa Naramky (roznych druhov)
Ďalšie možnosti »
29. 7. 2018 19:08- ano,Kabbalah + liecive kamene
- ano,Shamballa Naramky (roznych druhov)
Ďalšie možnosti »
1
Banská Štiavnica - Martin Macharik
Zdravím, veľmi rád by som počul názory na tohoto muža - najlepšie od Štiavničanov/ľudí posobiacich v Štiavnici. Kľudne aj nejaké info o jeho podnikaní. (pre info. - toto nie je žiadne Kočnerovina, len je to koordinátor... Otvor fórum »
29. 7. 2018 17:07
12
Tazkosti po eukalyptovom caji
Vypil som vcera asi 6 dcl koncentrovaneho eukalyptoveho caju. odvtedy ma tlaci hlava, svaly mam unavene ako pri chorobe a hrdlo mam kompletne uvolnene tak neprijemne. nemate dake skusenosti s tym? Otvor fórum »
29. 7. 2018 08:01