Diskusie - 446. stránka fóra
6
Universitat fur die angewandte kunst Wien
Boli ste niekto na prijimacky na tuto školu alebo poznáte niekoho kto s nou ma skúsenosti?Pripadne nejaké info o štúdiu v Rakúsku aké je to v porovnani so Slovenskom? Zvažovala som VSVU ale uz by som možno skúsila nieco co... Otvor fórum »
4. 8. 2018 14:13
52
Čo väčšinou nosíte na nohách v lete ?
Ja ako stary klasik sandale a slapky a nechapem ako moze niekto stale nosit botasky ked je milion stupnov :( zhnili by mi nohy uplne :( :D Otvor fórum »
4. 8. 2018 13:46
12
Intrák Šturák v BA
Zdravím... v septembri nastupujem na FF UK a dneska som si mala vyberať izbu na intráku. Pridelili mi izbu na Šturáku, zaškrtla som tam že aj s internetom a tak... no dá sa nejako zistiť, ... Otvor fórum »
3. 8. 2018 19:44
11
Slovenská vs. Zahraničná vysoká škola
Možno sa tu nájde niekto, kto má skúsenosti so zahraničnými vš. Brata prijali na UK, FMFI, Matematiku a tiež aj do Dánska na Automation Engineering. Čo by ste mu/sebe poradili? Je lepšie ísť do zahraničia,... Otvor fórum »
3. 8. 2018 16:55
11
Vysokoskolaci a maturanti -zapisny listok
Ahojte, prosím vas tí čo chodíte/budete na vš..potrebovala by som poradiť. Neviete či je zápisný lístok na školu už ako normálny zápis? Teda keď si ho vyplním už musím nastúpiť na tú vš alebo či keď sa rozhodnem... Otvor fórum »
3. 8. 2018 15:52
15
Ktorý fotoaparát?
Ahojte, viem, že takéto témy sú tu často, ale keďže je na trhu neustále nová elektronika, tak ma zaujíma váš názor/rada. Idem na jamu-audiovizuální tvorba a divadlo a potrebujem si kúpiť nejakú schopnú zrkadlovku (pokračovanie... Otvor fórum »
3. 8. 2018 09:12
17
Policajti mi našli marihuanu v taške
Dobrý deň dnes mi policajti v prahe nasli marihuanu dali mi 1000kč pokutu chcel by som sa spýtať ci za to budem mat zaznam v registri trestov na slovensku kedze sa to stalo v Cesku Otvor fórum »
2. 8. 2018 23:24
77
Najlepšia fotka, akú ste kedy vyfotili?
Keby ste mali vybrať len jednu jedinú svoju fotografiu, ktorá sa vám najviac páči, aká by to bola? Vložte sem odkaz, alebo priamo fotku:) Za mňa by to bola asi táto: http://birdz. sk/azizi/obrazok/slavkovsky-stit/1021955-foto. html Otvor fórum »
2. 8. 2018 21:17
12
Klamete?
- Ked mi to pomoze dostat lepsiu pracu
- Ked sa mi nieco nechce(napr.s kamosom von)
- Ked oklamem sefa ze to neviem(ale viem)
Ďalšie možnosti »
2. 8. 2018 20:18- Ked sa mi nieco nechce(napr.s kamosom von)
- Ked oklamem sefa ze to neviem(ale viem)
Ďalšie možnosti »
18
Bezdôvodné obavy
Čím to je že vždy keď nejaký človek o mňa prejaví záujem tak sa okamžite začnem pri ňom správať inak(nerobím to schválne), začnem sa hanbiť, po prípade sa mu až vyhýbať..neviem prečo to tak je a nerobím to... Otvor fórum »
2. 8. 2018 18:09
23
Ploštin Punk
Dobrý deň. Aký žáner hrá skupina Ploštin Punk? Všetci mi vravia, že punk, ale mne sa to ako punk nezdá. Nie je ten "punk" v názve len irónia? Mne to príde skôr ako pop, veď... Otvor fórum »
2. 8. 2018 16:28
9
Daňe
Zdravím, otázka, keď som študent a brigádujem v nemecku, a celkom my dosť s ťahujú s výplaty (daňe) dá sa niečo sprsviť aby my tie peniaze na SK vrátili ? Ďakujem Otvor fórum »
2. 8. 2018 11:50
15
Aktivisti vo vašom okolí
Poznáte vo svojom okolí niekoho, kto nie je verejne (veľmi) známy a snaží sa, či už pracovne alebo voľnočasovo, robiť pozitívne veci pre svoje okolie (ľudí aj mimo jeho rodinu, životné prostredie... )? Skrátka niekto s... Otvor fórum »
2. 8. 2018 10:47
- 26
- 25
Ďalšie možnosti »