Diskusie - 443. stránka fóra
5
Farmácia 1 rok
Zdravim chcem sa opytat na náročnost farmacie pocas prvého roku, jednak z hladiska tej matematiky a fyziky a jednak z tej chemickej stranky. Či sa treba tú matiku/fyziku riadne drviť alebo či to je v pohode. Ďakujem Otvor fórum »
12. 8. 2018 10:20
9
Môžem ešte vyrásť?
Áno viem, všetko toto je genetika a ovplyvniť sa to moc nedá, ale možžno niečo predsa existuje. Úplne som z puberty ešte nevyšiel keďže mám 15 a myslím si že niečo ešte dorastiem, avšak nedá sa... Otvor fórum »
12. 8. 2018 01:28
4
Intrák EUBA prvák
Čaute pridelili mi intrak ako prvákovi na EUBE a na stránkach majú že musím zaplatiť do 24. 8. Inak o miesto prijdem. Zároveň tak je že nemám platiť skôr ako sa tomáš objaví v AISe. Viete mi... Otvor fórum »
11. 8. 2018 22:07
2
Zubné lekárstvo v KE UPJS ?
Je tu niekto kto ma skúsenosti ? Nejaké rady tipy? Otvor fórum »
11. 8. 2018 21:29
6
Ako ochrániť dôchodcov?
Ako je možné, že dôchodci tak ľahko naletia podvodníkom a prídu o tisíce? Ako ochrániť svojich starých rodičov pred takou udalosťou? Odkiaľ vôbec podvodníci vedia že majú doma toľko peňazí?! Otvor fórum »
11. 8. 2018 18:23
21
Choroba na ktorú nikto nepozná liek - SAMOTA.
Choroba na ktorú nikto nepozná liek - SAMOTA. Má osamelý človek právo spáchať samovraždu ? Ak má človek v DNA zakorenenú potrebu socializácie dá sa zmieriť zo samotou ? Otvor fórum »
11. 8. 2018 17:38
15
Najlepšie stránky na čítanie internetových novín
Ktoré sú vaše najobľúbenejšie stránky na čítanie novín, poprípade podcasty alebo videonoviny? Otvor fórum »
11. 8. 2018 16:22
1
Vkladanie CZ titulkov do videa napevno
Ahojte, mám taký problém s vkladaním titulkov napevno v CZ a SK do videa. Skúšala som to cez Any video converter, ale všetky naše znaky (mäkčene atď. ), ktoré nie sú v AJ to pohnojilo. ... Otvor fórum »
11. 8. 2018 14:02
14
Rajec Letná búrka
Pred niekoľkými rokmi som ochutnal Rajec Sedmikrásku, voči ktorej som bol skeptický. Sedmikrásky mám rád, ale myslím si, že ak niečo, tak smrdia. Po napití sa z tohto Rajca som si povedal, že... Otvor fórum »
11. 8. 2018 13:18
2
Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny
Ahoj, keďže mám nový mobil a konečne si môžem už aj sťahovať aplikácie, tak hľadám niečo dobré na udržiavanie, zdokonaľovanie, učenie angličtiny. (+ prvý koment) Otvor fórum »
11. 8. 2018 12:12
32
Problém socializácie?
Je tu niekto ďalší, kto má tiež problém so socializáciou kvôli chýbajúcej asertivite alebo sociálnej fóbii? Podla článkov, čo som si o tom prečítal, to na mňa dosť sedí. Podarilo sa to niekomu prekonať alebo ako... Otvor fórum »
10. 8. 2018 17:54
8
Gymnastika
Ahojte moja sestra má 13 a zvažuje gymnastiku. Mne sa to zdá na jej vek už neskoro a preto by som sa rada chcela informovať o tom či sa dá aj v takom veku začať gymnastiku. Z gymnastiky... Otvor fórum »
10. 8. 2018 13:36
1
Autoškola vav Prešov
Zdravím, má niekto skúsenosť s touto autoškolou? Je povinna teoria resp. dá sa prispôsobiť? Otvor fórum »
10. 8. 2018 13:11
7
Hľadám video
Kedysi dávno som v nejakej slovenskej televíznej hitparáde videl ako zaujímavosť video, myslím že od nejakých slovákov, ktoré bolo coververziou videa By the way of rhcp. Otvor fórum »
10. 8. 2018 10:32
5
Jesenná zato silná láska
Ahojte všetci. Nenájde sa niekto z vás, kto videl film: Jesenná zato silná láska, réžia: Zita Furková, rok: 2003, hl. úlohu hrá Ester Geislerová. Na ulozto sú len 4 ukážky filmu, niekedy... Otvor fórum »
9. 8. 2018 17:27
7
Zarabanie ak nemate 18 alebo 15
Stači kliknut nalink a prihlasiť sa do hry www. goldentowns. com/?i=534820 na youtube sa nachadza kopa videjí ako mať najlepšiu strategiu Otvor fórum »
9. 8. 2018 15:40
- ako kedy podľa možnosti
- vždy odhadzujem do koša alebo nosim ich so sebou
Hlasuj »