Diskusie - 443. stránka fóra
14
Rajec Letná búrka
Pred niekoľkými rokmi som ochutnal Rajec Sedmikrásku, voči ktorej som bol skeptický. Sedmikrásky mám rád, ale myslím si, že ak niečo, tak smrdia. Po napití sa z tohto Rajca som si povedal, že... Otvor fórum »
11. 8. 2018 13:18
2
Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny
Ahoj, keďže mám nový mobil a konečne si môžem už aj sťahovať aplikácie, tak hľadám niečo dobré na udržiavanie, zdokonaľovanie, učenie angličtiny. (+ prvý koment) Otvor fórum »
11. 8. 2018 12:12
32
Problém socializácie?
Je tu niekto ďalší, kto má tiež problém so socializáciou kvôli chýbajúcej asertivite alebo sociálnej fóbii? Podla článkov, čo som si o tom prečítal, to na mňa dosť sedí. Podarilo sa to niekomu prekonať alebo ako... Otvor fórum »
10. 8. 2018 17:54
8
Gymnastika
Ahojte moja sestra má 13 a zvažuje gymnastiku. Mne sa to zdá na jej vek už neskoro a preto by som sa rada chcela informovať o tom či sa dá aj v takom veku začať gymnastiku. Z gymnastiky... Otvor fórum »
10. 8. 2018 13:36
1
Autoškola vav Prešov
Zdravím, má niekto skúsenosť s touto autoškolou? Je povinna teoria resp. dá sa prispôsobiť? Otvor fórum »
10. 8. 2018 13:11
7
Hľadám video
Kedysi dávno som v nejakej slovenskej televíznej hitparáde videl ako zaujímavosť video, myslím že od nejakých slovákov, ktoré bolo coververziou videa By the way of rhcp. Otvor fórum »
10. 8. 2018 10:32
5
Jesenná zato silná láska
Ahojte všetci. Nenájde sa niekto z vás, kto videl film: Jesenná zato silná láska, réžia: Zita Furková, rok: 2003, hl. úlohu hrá Ester Geislerová. Na ulozto sú len 4 ukážky filmu, niekedy... Otvor fórum »
9. 8. 2018 17:27
7
Zarabanie ak nemate 18 alebo 15
Stači kliknut nalink a prihlasiť sa do hry www. goldentowns. com/?i=534820 na youtube sa nachadza kopa videjí ako mať najlepšiu strategiu Otvor fórum »
9. 8. 2018 15:40
8
Predmety na vš
zdravim, chcel by som sa opytat ci nema niekto s niecim podobnym skusenost. Chodim na vš a ukončil som teraz 1. rocnik. Prestupil som po 1 rocniku na iny studjiny program. Mam tam 2 rozdielne... Otvor fórum »
9. 8. 2018 13:18
14
Čo by ste robili, keby Vás v 3. r. VŠ vylúčili zo štúdia kvôli nesplnenému predmetu?
- Išiel by som znova na tú istú školu od 1.r.
- Išiel by som na inú VŠ od 1.r.
- Nešiel by som už na VŠ, išiel by som pracovať
Ďalšie možnosti »
9. 8. 2018 10:00- Išiel by som na inú VŠ od 1.r.
- Nešiel by som už na VŠ, išiel by som pracovať
Ďalšie možnosti »
16
Pre nadržané
Ok, tak toto zakladám aj tak trochu kvôli sebe, aby som mal pokoj na duši :) , teda nie že by som teraz nemal ale mám potrebu to napísať. Pár krát s kamarátmi alebo známymi som... Otvor fórum »
9. 8. 2018 09:09
8
Plat a práca verejná správa.
Mal by som otázku na niekoho kto robí vo verejnej správe. Najlepšie by bolo ak by to bol pozemkový fond. Ako tam reálne platia a akotam realne ide plat hore? Ponukajú mi nástupný plat s priplatkom od 630.... Otvor fórum »
8. 8. 2018 23:03
10
Iphone fotky
DOteraz som nemala problém, ale posledné týždne sa neviem dostať k svojim fotkám, chcela by som si ich ako vždy presunúť z mobilu do pc, , lenže ked otvorím priečinok v pc DCIM a priečinky 102APPLE..... ... Otvor fórum »
8. 8. 2018 20:12
27
Zlé zvyky
Sú podľa vás niektoré zaužívanosti zlé, otravné , nevhodné..? Ktoré , a prečo? Otvor fórum »
8. 8. 2018 11:58
19
Zhubný nádor
Ahojte. Má niekto skúsenosti s kostným zhubným nádorom ? Kľudne aj správa. PS. Blbé komentáre typu s týmto sa na fórum nechodí si nechajte chcem len vedieť nejaké konkrétnejšie skúsenosti nie číslo kreditnej karty. Otvor fórum »
8. 8. 2018 11:42