Diskusie - 425. stránka fóra
8
Mobil
Viete mi poradit nejaky dobry mobil? Aka znacka je podla vas najlepsia? Premyslala som nad iPhonom 6 alebo Xiaomi ale neviem... Nejaky za dobru cenu do 400€ :) Otvor fórum »
6. 10. 2018 15:02
8
Narcizmus
Čo si pod tým predstavujete? Prečo je taký zlý, čo vás na ňom štve? Čo si myslíte, že je jeho príčinou? Otvor fórum »
6. 10. 2018 08:53
24
Zaľúbená/ý? :))
Tak a znova téma na zamyslenie. Možno? :)) Vidíte na druhom človeku, že sa mu páčite? :) Alebo ako to vnímate vy? :) Otvor fórum »
5. 10. 2018 22:46
10
Súvisí podľa vás horný predkus s eleganciou človeka?
- Nie, môže byť elegantný aj s predkusom
- Áno, môže byť elegantný aj s predkusom
- Nie, sám mám predkus a som elegantný
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2018 22:24- Áno, môže byť elegantný aj s predkusom
- Nie, sám mám predkus a som elegantný
Ďalšie možnosti »
30
Páčia sa vám Aziati(baby)/Aziatky(chalani)?
- Som chalan a páčia sa mi aziatky.
- Som chalan a nepáčia sa mi aziatky.
- Som chalan a páčia sa mi iba niektoré(veľmi málo).
Ďalšie možnosti »
5. 10. 2018 18:44- Som chalan a nepáčia sa mi aziatky.
- Som chalan a páčia sa mi iba niektoré(veľmi málo).
Ďalšie možnosti »
11
Úprava vlasov chlapci
Chcem sa opýtať hlavne chlapcov, mužov čo používate na úpravu vlasov? Ste spokojny? Môžte uviesť aj značku poprípade druh? Lepí vám to príliš vlasy? Otvor fórum »
5. 10. 2018 17:55
10
Vysoka bez prijmaciek
Ako to funguje, keď na výške píše, že uchádzači sú prijatý bez prijmacich skúšok? Akože normálne tam vezmú hocikoho, kto sa prihlási? Aj keby som mal štvorky na vysvedcku? :D Otvor fórum »
5. 10. 2018 15:23
26
Kedy si sa stal/a mužom/ženou?
Kedy nastal vo vašom živote zlom a povedali ste si že už nie ste chlapec/dievča ale mužom a ženou? Bol to prvý vzťah, sex, sklamanie alebo len prosté uvedomenie si samého seba? Otvor fórum »
5. 10. 2018 12:54
33
Čo do riti môžem jesť, keď nechcem mať akné?
Mliečne výrobky, sladké, biele pečivo, chémia. Aha takže práve som vyradil všetko čo mám rád... -_- ... To mám akože v robote jesť 20 deka šunky bez chlebu, rožku, masla... Otvor fórum »
4. 10. 2018 22:33
52
Na aké "krúžky", športy a pod. ste chodili/chodíte?
Na aké záujmové aktivity ste aspoň nejaký čas chodili/chodíte a aktívne sa tomu venovali? Jedno či z vlastného presvedčenia alebo "donútenia". Teda nie len sami, ale že ste naozaj niekam dochádzali a mali učiteľa/trénera. Príp. čo... Otvor fórum »
4. 10. 2018 19:13
13
Zamilovanosť a láska rozdiel
Otázka pre tých, ktorí majú alebo mali dlhodobý vzťah. Ako ste vnímali partnera po cca 1-2 rokoch. Zmenili sa nejaké pocity po opadnutí prvotnej zamilovanosti? Čo ste si uvedomili? Stratilo sa niečo vo vašom vzťahu? Otvor fórum »
4. 10. 2018 17:16
60
Najlepšie obdobie v živote?
Ktoré obdobie v živote bolo podľa vás to najlepšie? :) (detstvo, stredná škola, vysoká škola, obdobie keď ste sa osamostatnili od rodičov ap. :)) ) Pre mňa rozhodne stredná škola, ktorá mi veľa... Otvor fórum »
4. 10. 2018 11:23
- Nikdy a ani o to nestojím
- Nikdy, ale chcel/a by som
Ďalšie možnosti »