Diskusie - 4207. stránka fóra
113
Ako vznikol vas nick?
Ako vznikol vas nick? je to prezyvka? vasse meno? uplne nahodne? prve, co vas napadlo? ... ako? Moj je z... Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:21
13
Svoja farba
Ahojte, mám na vlasoch tmavohnedý šampón, normálne mám tiež hnedé, ale trochu svetlejšie. Chcela by som si nechať už pôvodnu farbu, ale neviem ako, keďže mi to vždy rýchlo odrastie a na zvyšku vlasov... Otvor fórum »
6. 5. 2012 17:16
18
Som stále smädná,,.
V poslednej dobe, keď hrám tenis alebo celkovo nejaký šport, pri ktorom zo seba vydávam viac energie som stále smädná. Problém je, že na každom zápase úplne strácam silu, keď sa nemôžem viackrát napiť. ... Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:32
14
Aktivity
Ahojte, zaujímalo ma či máte niekto nejaké nápady na aktivity ktoré by som mohla robiť s korešpondantkou z francúzska ktorá dnes príde ku mne domov na týždeň....niečo zaujímavé? :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:27
65
Aky je váš obľubený serial, nech sa mozem inspirovat????
Aky je váš obľubený serial, nech sa mozem inspirovat???? Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:21
25
Paličky
Ovladate jedenie s čínskymi palickami ? Ja som nebola nikdy v China Resturant ale mam ich za 25sk z teashopu :D a jedavam nimi vzdy ked mame cinu , co bolo dnes :D . Ste sa naucili v restike... Otvor fórum »
6. 5. 2012 16:18
2
Nedoruceny oznam o ulozeni zasielky
Prosim vas, ked som si objednala knihy z univerzity a nebol mi doruceny ten zlty listok-oznam o ulozeni zasielky, tak mam zavolat na studijne a pytat si podacie cislo alebo mi to na poste daju aj bez... Otvor fórum »
6. 5. 2012 15:51
15
Akú kombináciu používate na zuby? + do komentu značku výrobkov.
6. 5. 2012 15:02
38
22
Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka
dal si tam niekto prihlásku?? :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:24
66
Robite si vlastne uctovnictvo"? Zapisujete si svoje vydavky niekam? Ze aby ste vedeli, kde kam kolko davate penazi? Odkladate
Ja si napr uz 4 roky ( cudujem sa sama, ze som u toho tolko vydrzala :D )zapisujem kazdy den do kockoveho zosita polozky a sumu ktoru som minula, napr jedlo, drogeria, oblecenie, divadlo, ... Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:19
7
Klávesnica vs notebook - menší problémik, rád by som poprosil o radu
Rád by som požiadal o pomoc. Keďže mám obdobie, kedy sa učím na prímačky a potrebujem veľa pracovného priestoru. Tak som si notebook položil na hornú časť stola a zapojil do neho USB klávesnicu, ktorú používam... Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:17
26
Počítače a ich poruchovosť. skúsme si urobiť prehľad, tak že označíte model ktorý sa vám pokazil
DELL##HP##IBM##LENOVO##ACER##ASUS##TOSHIBA##APPLE##MSI##SAMSUNG Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:13
17
Farbenie vlasov
Dievčata ako často si v lete farbite vlasy? Resp. ako dlho sa vam udrži farba na hlave v lete ? kedže je potrebne ich vtedy častejšie umyvat ako v lete kvoli vysokym teplotam . Dakujem vopred za prispevky :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 14:03
11
Vojnove hry
caute, poradte mi prosim nejake vojnove hry ako su: Seria Call of Duty, seria Medal of Honor, Vietcong 1 , Vietcong 2 , Sniper Elite, Sniper ghost Warrior Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:52
13
Zvracanie a hnačkovanie
Som u kamošky sme samy doma a je jej zle. Zvracia a hnačkuje može niečo urboiť alebo zjesť či vypiť aby jej bolo lepšie? Ďakujeme za radu :) Otvor fórum »
6. 5. 2012 13:44