Diskusie - 4203. stránka fóra
8
Západ slnka v Bratislave
nefotil niekdo dnes zapad slnka v bratislave , lebo bolo obrovske slnko a nemal som prisebe fotak... bolo to nadherne . . Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:59
14
Knihy od Tolkiena-poraďte
Chcela by som začať s knihami od Tolkiena, lenže sa v tom poradí vôbec nevyznám. Tak je tu niekto, kto by mi vedel povedať poradie? ja ich vám aj vypíšem :D Silmarillion, Hobit, ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:58
19
Matematicky schopní ľudia prosím sem :)
Tak, brat (9. tr ZŠ) mi dal dneska jeden príklad, že si s ním nevie rady a teraz už ani ja :D Máme 4-boký hranol, a=3cm b=4cm c=5cm. Keď vypočítate povrch plášťa vzorcom S=2(ab+bc+ca) vyjde vám... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:49
57
Peting medzi birdzákmi
Peting je erotické mazlenie, pri ktorom dochádza k vzájomným dotykom, ale nie k súloži. Poďme sa teda hrať peting! Pravidlá sú také, že sa toho, kto sa zapojí, môžete dotknúť kdekoľvek.... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:34
47
Viac ako spolužiak
svojho spoluziaka som uz do prvého ročníka na strednej brala za niečo viacej, ale nikdy som sa mu to neodvazila povedat... teraz uz vo 4-tom rocniku ked sme boli na chate sme sa zblizili, a priznal sa mi... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:27
18
Pirohy máte radšej,,.
7. 5. 2012 20:20
7
Programy
Ľudia mám taký menší problém, obnovoval som xp zo zálohy, vlastním win xp a nejdú mi skrátka nainstalovavat ziadne programy , stale mi to vypisuje ze chyba a bla bla a stve ma to hrozne lebo potrebujem aspon avast... Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:19
10
Pls neviete aky bol kurz na slovensko ? dnesny zapas
pls neviete aky bol kurz na slovensko ? dnesny zapas Otvor fórum »
7. 5. 2012 20:08
31
Ktorý štýl je podľa vás najviac sexi ???
Ktorý štýl je podľa vás najviac sexi ??? Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:42
2
Discovery - song z reklamy
Hľadám jeden song z upútavky pravdepodobne na Wheeler Dealers, taká známa zvučka :D a poznám to, ale nevie mi napadnúť jej názov :D ... nepozeráte to niekto? Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:34
18
Charakterizuje vás čínsky zverokruh?
- som presná kópia mojej zvery :DD
- sú tam isté obmeny , ale viac áno ako nie :)
- vôbec ani trochu - som originál ^w^
Ďalšie možnosti »
7. 5. 2012 18:23- sú tam isté obmeny , ale viac áno ako nie :)
- vôbec ani trochu - som originál ^w^
Ďalšie možnosti »
9
Niečo super pre vlasy ?
Mám ich totiž veľmi riedke a mierne zničené. Keďže ich mám konečne dlhšie (po plecia) na moje pomery , kedže su moje vlasy velmi jemne -je to dosť a chcem si ich nechať ešte dlhšie . Poradte... Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:19
20
Ako by ste predstavili svojho/svoju priateľa/-ku svojim známym???
Čítala som jeden članok, že ak predstavujete svojho partnera známym... oslovenie prezradza to, ako vnímate cely vztah... :) Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:13
8
FIF UK
Čaute, chcela by som sa spýtať, ako sa pripravujete na všebecný test , kt. sa robí na fif uk Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:01
13
Ako pridám fotku do blogu/komentára ?
Ahojte, chcem sa spýtať ako pridám fotku do blogu. Dá sa to vôbec ? A ešte sa chcem spýtať ako pridám fotku do komentára napr. nejakej diskusie ? Všimla som si, že v diskusiach je veľa... Otvor fórum »
7. 5. 2012 18:00
11
Čítali ste knihu triaška ?
Čítali ste už knihu Triaška ? Ak áno páčila sa vám ? :) Mne sa takéto knihy dosť páčia ... neviete mi poradiť niečo na ten spôsob ako je napr. upírske denníky , les kostí , ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 17:16
12
Ahojte, má už niekto skúsenosti s LG Optimus L3?
:) Ďakujem za odpovede :) Alebo ak by ste mi mohli poradiť nejaký fajný mobil cenovo v pohode :) Otvor fórum »
7. 5. 2012 16:43