Diskusie - 4202. stránka fóra
46
Znamenia zverokruhu a praktické využitie v živote
Veríte na tieto znamenia? Dosť si to všímam a platí to, dokonca z veľkou presnosťou (podľa mňa minimálne 2/3 vlastností) . Dosť to porovnávam a pod. Vytvoril som si aj svoju tabuľku, znamenie... Otvor fórum »
8. 5. 2012 02:03
6
Knihy o sporte - Motivacne knihy popripade filmy
Zdravim vas neviete o nejakej dobrej motivacnej najlepsie sportovej knihe? Mozete dat aj nazov filmov ktore vas oslovili Diky moc Otvor fórum »
8. 5. 2012 01:57
14
Aký máte názor na PZ SR?
Ste spokojný s prácou, ktorú títo takzvaní "muži zákona" vykonávajú? Otvor fórum »
8. 5. 2012 00:33
17
Nejaké filmy s horskou tématikou?
Viete poradiť nejaké dobré filmy o horách, horolezcoch, extrémnych športoch alebo o ľudskom prežití..? Najlepšie podľa skutočnej udalosti alebo také, ktoré sú kvalitne spracované.. (touching the void, the beckoning silence, 127 hodín, eigerwand, ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:42
23
Pomôžte sa mi rozhodnúť
Mam taky maly problem... zalubil som sa do mojej najlepsej kamartky lenze neviem ci jej to mam povedat alebo to mam nechat tak lebo nechcel by som prist o skvele priatelstvo, a este k tomu ona je teraz zadana..tak... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:34
28
Nekonfliktný človek?
dala som si námahu napísať táketó dlhé dačo (nie nepatrí to do blogu, ja chcem odpovede a na rečnícke otázky ich nedostanem) ok, každodenne sú tu vo fórach príspevky o tom ako niekto... Otvor fórum »
7. 5. 2012 23:01
3
Geologia Uk
Rozmýšľam že sa na to dám, ale nemám gymnázium, teda viem iba málo z chémie. Dá sa to aj tak? Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:57
10
Aká je najlepšia príprava na maturitu z dejín umenia a kultúry?
Hellou ; ) Rada by som vedela odp. na moju otázku lebo na našom gympli zrovna tento predmet nie je nejak podrobne a prísne braný ako iné predmety, takže my zostáva len domáce čumenie do kníh.. ale do... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:56
33
Falošné kamarátky
čaute :-) donedávna som mala super kamarátky ale z jedného dňa na druhý sa so mňou prestali baviť. keď som sa pýtala prečo neodpovedali mi a myslím, že som im nič nespravila. veľmi ma trápi to čo... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:22
4
Neviem
Neviete ako to je stým ked si chcem spravit vodičak na 50ccm , 125ccm 250ccm ze kolko treba rokov na to . Pocul som ze to je Nieje uz o ccm ale o kw . Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:07
30
Nieco pozitivne
Show me wallpaper :) , najlepsie nejaky pozitivny, jarny, letny popripade motivacny( tam chcem ist, dokonale miesta, ....) alebo take nieco. http://www. birdz. sk/editovat/fotoalbum-fotka-pridana/687464 ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:07
48
Ani neviem aký by som tomu mala dať nadpis,,.
Je normálne že neviem byť sama? Potrebujem proste priateľa, aby som bola šťastná. Možno to znie divne, ale je to tak. Keď som prišla na strednú mala som 16 rokov v ten rok som začala chodiť... Otvor fórum »
7. 5. 2012 22:01
11
čo mám robiť?
Ahoj....munulý rok som mala vlasy až po zadok no teraz ich mám iba po prsia nakoľko som sa na jeseň dala ostrihať, ale vlasy nerastú a mám od tedy rovnakú dlžku . :( chcela by som sa opýtať či neviete... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:38
43
9
Taká malá otravná žiadosť o pomoc
Poprosila by som Vás o spoluprácu :) Kliknite na pridaný link a vyplňte dotazník :) Pomôže mi to pri jednej seminárnej práci, zároveň ho využijem vo svojej bakalárke :) Spravte dobrý skutok a pomôžte obmedziť moju prokrastináciu :D Díky... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:18
8
Bicie
Aloha Nevie mi tu niekto poradit nejake bicie vhodne pre zaciatocnika ale aby mali aj nejaku kvalitu? ... A v rozumnej cene .. Dikes ... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:18
36
Niečo pre logické hlavičky
Drahí milovníci matematiky a logických príkladov !!! Prosím vás o pomoc pri riešení nasledujúceho z cela jednoduchého príkladu s ktorým si však žiaľ už dlho lámem hlavu :P Toť znenie: Ryba má hlavu s... Otvor fórum »
7. 5. 2012 21:10