Diskusie - 4196. stránka fóra
5
Koniáš , čítali ste ?
Od Miroslava Žambocha. Čítali ste to ? Ja som čítal asi všetko čo vyšlo , neviete nejaké novinky ? Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:24
18
Pomoc!
v škole sme sa olievali vodou a ja som špliechla na stenu ono to kus popraskalo to by až tak nevadilo lenže bojim sa že sa kus odlomi a budem to musieť dať opraviť. pOMOC Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:18
5
Radio Wave vs. Rádio_Fm
NO pocuvali ste dnes audiport tychto dvoch dnes ? Tak co nahodou Wave nie je lepsie ako nase , ze :)? Veľa som toho nezastihla cez den tak chcem vediet, co naň poviete a ci... Otvor fórum »
9. 5. 2012 21:12
2
Jsem krásnejší než vy ?
AK vám to dopne , vy ste škratovia ! Takže radšej nekomentujte ... ja viem že áno na mojej webke a profilovke máte dôkaz že kde máte ísť :D :D MUHAHAHA Otvor fórum »
9. 5. 2012 20:15
16
Je nejaká aplikácia napr. cez android ktorou môžeš zmerať koľko si presie (prebehol)??????
Chcela som si zmerať kolo denne zabehnem no neviem čím. Aplikácia cez Android by bola super!!! Neviete nejakej???????? Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:38
12
Varovanie hygienika :D
Vzhľadom na výskyt slintačky, krívačky si dávajte pozor na to z akou kravou sa olizujete a ake kozy osahavate :D PS: Baby nebite ma zato :D Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:29
19
Červená Henna na vlasy
Baby, skúšali ste už červenú? Ako vám to chytilo? Dobre, či na ryšavo? Bodajby to chytalo na červenú :( Aké s tým máte skúsenosti? Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:24
39
Osoby mužského pohlavia, myslíte si, že keď sa dlhovlasé dievča ostrihá na krátko (pod uši/po plecia, nie na ježka) tak je menej
Áno, je to tak - dlhovlasá bola atraktívnejšia##Ostrihaním vlasov sa nič nemení - je rovnako atraktívna##Nie, nie je to tak - krátke vlasy sa mi páčia na ženách viac/ostrihaná vyzerá atraktívnejšie Otvor fórum »
9. 5. 2012 19:23
4
Hľadám pesničku
ako sa vola ta pesnicka ked ide uputavka na kosti na jojke ? ( tak pred koncom ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:52
6
študovať učiteľstvo AJ-BIO alebo práca v účtovníckej firme? + prečo ?
štúdium, lebo sa ľahko uplatníš##štúdium, lebo budeš mať nejakú školu##pracovať##pracovať a popri tom dokončiť VŠ Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:46
65
Hlavne dievčatá, chodili ste už s mladším?
U chalanov je to bežné, že majú mladšie priatelky.. niektorí pre to, že baby su už dosť vyspelé v nizsom veku(nie vsetky of course), iní preto, že majú v posteli radšej mladšie, kdožvie :D ... Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:38
10
Španielčina na Vysokých školách
Ahoj , chcem sa spýtať , je na väčšine Vysokých škol španielčina? díky Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:22
23
Kruhy pod očami
Ahoj mam problem čim zakriť kruhy pod očami? Make-up v mojom pripade nepomaha :/ neviete nejaku radu? alebo dobry make-up ktory fakt pomaha? mam aj dosť tmavu pleť... dakujem ; ) Otvor fórum »
9. 5. 2012 18:00
3
Brigada v Rakusku
Zdravim Chcel by som ist aj s kamaratom do Rakuska pracovat najlepsie do kuchyne. Ja som aj pozeral rozne agentury a nenasiel som nic take. Chceli by sme tam ist od konca juna... Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:50
23
Unistall windows xp
zdravim, poradite mi ako mam odinstalovat windows xp na notasi benq 700 ked nemam mam iba notas? pri zapnuti PC sa nacitava system a potom nic sa vypne.. chyba bude v systeme abo v biose. a chcem to... Otvor fórum »
9. 5. 2012 17:28
- orechy
- kokos
Ďalšie možnosti »