Diskusie - 4191. stránka fóra
3
Odblokovanie mobilného telefónu
Ahoj mám akurát telefón z T-Mobile-u LG Optimus L3 a chcel by som ho odblokovať. Rád by som vedel či je aj nejaká aplikácia alebo program aby som si ho mohol odblokovať doma. Poznáte niečo ? Ďakujem za... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:41
5
Ako sa zverejňuje www stránka?
Ahojte, chcel by som sa opýtať, aký je postup pri zverejnení internetovej stránky na internet. Mám vytvorený zdrojový kód v HTML s kaskádovými štýlmi CSS len vo svojom počítači. Potrebujem urobiť aj databázu, z ktorej... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:32
22
Sex bez orálu?
Aký si mám vytvoriť názor na môjho priateľa, s ktorým som už dva mesiace a zatiaľ som ja jemu ešte orál nerobila a on mne len raz (aj to bol pripitý)? Nieže by som to nejak extra vyžadovala alebo... Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:29
82
Akú máte slabosť pri diavcatach/chlapcoch ?
Napr. pehy, hnedé oči , blond vlasy .. cokolvek co vás vie dostať Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:18
46
Čo by ste momentálne odkázali svojmu bývalému/bývalej?
Keby ste museli niečo povedať svojmu bývalému/bývalej . Aspoň jednu vetu . Ako by vyzerala ? :) Otvor fórum »
11. 5. 2012 19:16
15
Komisionalne skusky, predlzenie klasifikacie - vplyv na prijatie na vysoku skolu
caute, som ziakom stvrteho rocnika na strojnickej priemyslovke a pravdepodobne sa mi podarilo neprospiet z jedneho maturitneho predmetu. ak by som nechcel ist na vysku, ani by som to neriesil, jednoducho by som spravil reparat, ... Otvor fórum »
11. 5. 2012 18:59
43
Pesnička, ktorú hraju počas hokeja
Už neviem ako ju idem nájst... tak hadam vy mi poradite :D ale spieva sa v nej tarara tarara (viac nepustia):D taka vesela :D Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:52
24
Veríte, videli ste?
Veríte na duchov, aury, posmrtný život a podobné duchovné veci? Videli ste už duchov alebo auru niekoho, niečoho? V poslednom čase ma takéto veci fatk fascinujú :) Prípadne by ste mi mohli dať tip na niekoho, ... Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:48
12
Aký telefón si vybrať
Čaute, idem si kupovať nový mobil ale nevyznám sa v tom, ktoré sú dobré atď. Potrebujem hlavne veľký display, lepší foťák minimálne 5mpx, pamäť, wifi, prehrávanie hudby a aby som si mohla pozerať... Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:40
234
Hodnot avatar nad tebou
hodnot avatar pouzivatela co pisal pred tebou od (1 - 10 ) - NO HATE pls !!! Otvor fórum »
11. 5. 2012 17:15
12
Boli ste uz deydrovani??
Potrebujem radu. Totizto posledny tyzden mi fakt neni dobre od nedele ma bolela hlava a od stredy odpadavam zvraciam a mam totalne suchoty ako v sobotne rano :D v stredu som bola darovat plazmu a aj ked som pila... Otvor fórum »
11. 5. 2012 16:54
19
Ako by ste si zarobili, keby ste mohli isť 5 rokov do minulosti?
Ja ..keby som sa ocitol v roku 2007... asi by som isiel do nahravacieho študia..a volako by som "znovunapisal" vsetky velke radiove hity za posledných 5 rokov..a yvtvoril by som najlepšie album vobec..chapete..všetky najlepšie hity (najviac predavane) od r Otvor fórum »
11. 5. 2012 16:34
13
Kupili by ste si to ( co si o tom myslite )
http://store. apple. com/us/product/MA368LL/E Otvor fórum »
11. 5. 2012 16:19
19
Prijali by ste takuto ponuku?
predstavte si, ze by ste mali moznost navstivit inu planetu velmi velmi velmi vzdialenu od tej nasej. isli by ste do toho alebo by ste radsej ostali tu? Otvor fórum »
11. 5. 2012 16:00
17
FIIT STU - Intrák, jednolôžková izba pre prváka
Je nejaká šanca aby som ako prvák zohnal jednolôžkovú izbu na ŠU Mladosť? Neviem totiž o nikom kto tam ide a dostať nejakých idiotov na izbu (hlučné hovadá, čo idú na školu len aby si predĺžili obdobie každodenného chlastania),... Otvor fórum »
11. 5. 2012 15:52
41
Po masturbácii,,.
Vysemením sa na zem a oklepem, zvyšky utriem do trička/gatí##Dôkladne sa utriem do papierových vreckoviek/servítok##Nemasturbujem##Iná odpoveď Otvor fórum »
11. 5. 2012 15:27
46